Znači nisam jedini

Evo našao sam rješenje, idi na Moja TV Sport kanal, upali Guide ili EPG dugme gdje su programi vodoravni i vrati se na jučerašnji datum, trebala bi biti tu u HD-u
Znači nisam jedini
Brandao je kontaktiran od strane Zeljeznicara i Amara Osima
drakensang je napisao/la: ↑10 dec 2019, 18:44Brandao je kontaktiran od strane Zeljeznicara i Amara Osima
Ma moguce da su ga trazili, ali kako sam cuo nasi su opasno zagrizli da pojacaju igracki kadar. Par nekih nagadjanja to moze potvrditi, ali nije bitno zasad.Pokusat ce se bas maksimalno izvuci iz zimskog roka sta moze , kako bi na ljeto lakse bilo. Tako da nema smisla pustati jednog os najboljih igraca u ekipi, a sigurno najboljeg tehnicara ekipeMostarac45 je napisao/la: ↑10 dec 2019, 19:42drakensang je napisao/la: ↑10 dec 2019, 18:44Brandao je kontaktiran od strane Zeljeznicara i Amara Osima
Samo vi suplje bacajte.Kakav Asim ne zna hoce li i on ostat u klubu a kamo li da nekoga dovede
mislim da je decko suzu pustio, zbog cega ne znam, ali obrati pozornost, ucinilo mi se da je plakaoMostarwolf1981 je napisao/la: ↑11 dec 2019, 00:40Gledam sada snimak slavlja pobjede nad zeljom na yt kanalu ss.ba , svi skacu,luduju.. jedini kalezic sa strane isto baletan neki ( tako i izgleda na terenu) , ko da kolo u mjestu igra, .. jedva ceka da dodje kuci..
a usa zalizanko crnogorski![]()
Po pokretima ruke cini mi se da je uvijek u predjelu usta prelazio, ja ne vidim da je suze brisao.. ispravi me ako grijesim, a i ne znam zasto bi plakao, nije neki period proveo ovdje pa da ima za cime zaliti , niti je mostaracdrakensang je napisao/la: ↑11 dec 2019, 00:46mislim da je decko suzu pustio, zbog cega ne znam, ali obrati pozornost, ucinilo mi se da je plakaoMostarwolf1981 je napisao/la: ↑11 dec 2019, 00:40Gledam sada snimak slavlja pobjede nad zeljom na yt kanalu ss.ba , svi skacu,luduju.. jedini kalezic sa strane isto baletan neki ( tako i izgleda na terenu) , ko da kolo u mjestu igra, .. jedva ceka da dodje kuci..
a usa zalizanko crnogorski![]()
Upravo tako,daleko mu kuca bila. Jos kad se sjetim fejsbuk strucnjaka i komentara tipa treba mu veca minutaza,dobar igracRASanticeva je napisao/la: ↑11 dec 2019, 13:21Plakao - ne plakao, nek je vala razgulio
Lik 0 bodova i ne znam šta su se prodavale priče da ga je htjela i Budućnost - jest možda ona Banovićka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.