Premijer liga BiH 2008/09
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Premier liga BiH 2008/09
jedva cekam subotu joj hoce biti ludo na BP jos nocna pd reflektorima bit ce ludnica na jugu
NAJACI GRAD TO SVAKO ZNA
NAJACA JE ZENICA!!!
NAJACI GRAD TO SVAKO ZNA
NAJACA JE ZENICA!!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
I drugi su pisali ali ništa.Eagles je napisao/la:Pala mi je na pamet ideja da mi,forumaši sastavimo nekakav apel ili nešto za N/FS BiH,da tražimo smjenu saveza.
Ako ima neko malo pismeniji da to sastavi,pa da novinari stave na naslovnu,naravno ako su svi za.
Klubovi neka se isključe iz nfsbih da osnuju novu ligu i mi ćemo ih podržati.
SAFET SUŠIĆ
Sta da se mi zajebajemo dok klubove boli neka stvar,svi hoce zdravo na gotovo jer im fino Usanovic rekao da dodju u savez,da daju prijedloge,da ce ici sve lakse ako svi budu sudjelovali oko licenci,al jok nece oni svi cekaju samo pomoc drzave,hocu ih **** a ne pisat im...nije ni savez kriv kolko ovi cirkuzanti koji vode kluboveEagles je napisao/la:Pala mi je na pamet ideja da mi,forumaši sastavimo nekakav apel ili nešto za N/FS BiH,da tražimo smjenu saveza.
Ako ima neko malo pismeniji da to sastavi,pa da novinari stave na naslovnu,naravno ako su svi za.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
23. kolo Premijer lige BiH
23. kolo Premijer lige BiH
18.04.2009
Široki Brijeg - Zvijezda
Sarajevo - Travnik
Borac - Sloboda
Leotar - Velež
Orašje - Modriča
Zrinjski - Laktaši
Čelik - Željezničar
Slavija - Posušje
Trudite se pisati sto kvalitetnije postove-prognoze,a ne samo : 1,x,2.
18.04.2009
Široki Brijeg - Zvijezda
Sarajevo - Travnik
Borac - Sloboda
Leotar - Velež
Orašje - Modriča
Zrinjski - Laktaši
Čelik - Željezničar
Slavija - Posušje
Trudite se pisati sto kvalitetnije postove-prognoze,a ne samo : 1,x,2.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Re: 23. kolo Premijer lige BiH
Široki Brijeg - Zvijezda mislim da ce zvijezda izvuci remi ili da ce biti teska pobjeda sirokog
Sarajevo - Travnik mislim da bi trebali sa vecom razlikom dobiti travnik
Borac - Sloboda ja mislim nerijeseno sloboda igra u zadnje vrijeme jako dobro
Leotar - Velež ako leotar nebi opet dao go u zadnjim minutama bilo bi nerijesno a velez je toliki nesretnik za nepovjerovati vode protiv slavije izgube vode protiv zrinjskog izgube
Orašje - Modriča pobjeda orasja
Zrinjski - Laktaši zrinjski odigro zadnju utakmicu slabo laktasi natrpali celik mislim nerijeseno
Čelik - Željezničar cista pobjeda celika zeljo u gostima igra katastrofalno
Slavija - Posušje cista pobjeda slavije
pokuso sam sto kvalitetnije
Sarajevo - Travnik mislim da bi trebali sa vecom razlikom dobiti travnik
Borac - Sloboda ja mislim nerijeseno sloboda igra u zadnje vrijeme jako dobro
Leotar - Velež ako leotar nebi opet dao go u zadnjim minutama bilo bi nerijesno a velez je toliki nesretnik za nepovjerovati vode protiv slavije izgube vode protiv zrinjskog izgube
Orašje - Modriča pobjeda orasja
Zrinjski - Laktaši zrinjski odigro zadnju utakmicu slabo laktasi natrpali celik mislim nerijeseno
Čelik - Željezničar cista pobjeda celika zeljo u gostima igra katastrofalno
Slavija - Posušje cista pobjeda slavije
pokuso sam sto kvalitetnije
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Široki Brijeg - Zvijezda
Ocekujem pobjedu domacina,iako su izgubili sanse za Europu,pogotovo onim nerijesenim rezultatom prosle sedmice,sto je i trener Sirokog rekao . Od Zvijezde se ocekuje dobra igra,ali mislim da ce Siroki Brijeg pobijediti ovu utakmicu.
Sarajevo - Travnik
Ocekujem jos jednu rutinsku pobjedu domacina,Sarajevo dobro igra u zadnje vrijeme,treba se jos ta pozicija koja vodi u Kup UEFA utvrditi,u prvom dijelu sezone Sarajevo slavilo u Travniku,sto ocekujem da ce i biti na Kosevu,valjda ce odbrana biti dosta bolje,jer se puno golova primilo kuci,ali i dosta izgubljenih bodova,tako da ce ovo biti pobjeda Sarajeva.
Borac - Sloboda
Bice ovo zanimljiva utakmica,Sloboda ima psiholosku prednost jer su prosli u finale kupa BiH i sigurno da ce igrati bez pritiska.Borac ima dobru ekipu,i znamo da je malo ekipa odnijelo tri boda iz Banja Luke,ali ocekujem dosta golova i eto,pobjedu domacina.
Leotar - Velež
Malo ko je odnio bodove iz Trebinja,pa mislim da nece ni Velez.Velez mora dobiti ovu utakmicu ako misli da spasi ovu sezonu.Bice tvrda utakmica,ali ako bude volje od strane gostujucih igraca moguc i bod.
Orašje - Modriča
Orasje koje je dokazalo da ima dobru ekipu,imali su na nekoliko gostovanja bod u rukama,ali neiskustvo je ucinilo svoje,mislim da su zasluzili vise,ali sta je tu je.Modrica,kao sto i prije rekoh,negativno iznenadjenje ove sezone,moraju traziti bodove spasa.
Zrinjski - Laktaši
Domaca ekipa docekuje ekipu Laktasa,koji su nekad i imali sanse za Europu,ali pali u formi i to je donijelo slabije rezultate,kako kuci,tako i na strani . Ocekujem uvjerljivu pobjedu domacina,jer su kvalitetnija ekipa,to je sigurno.
Čelik - Željezničar
Derbi kola,atmosfera ce biti kao i uvijek kad dolaze klubovi iz Sarajeva . Ocekujem dobru igru,pobjedu domacina jer gost nema dosta bodova na strani i igraju lose.
Slavija - Posušje
Jos jedna ''manja'' utakmica i ne tako zanimljiva.Mislim da ce Slavija pobjediti i sutra,jer Posusje je slaba ekipa.
Ocekujem pobjedu domacina,iako su izgubili sanse za Europu,pogotovo onim nerijesenim rezultatom prosle sedmice,sto je i trener Sirokog rekao . Od Zvijezde se ocekuje dobra igra,ali mislim da ce Siroki Brijeg pobijediti ovu utakmicu.
Sarajevo - Travnik
Ocekujem jos jednu rutinsku pobjedu domacina,Sarajevo dobro igra u zadnje vrijeme,treba se jos ta pozicija koja vodi u Kup UEFA utvrditi,u prvom dijelu sezone Sarajevo slavilo u Travniku,sto ocekujem da ce i biti na Kosevu,valjda ce odbrana biti dosta bolje,jer se puno golova primilo kuci,ali i dosta izgubljenih bodova,tako da ce ovo biti pobjeda Sarajeva.
Borac - Sloboda
Bice ovo zanimljiva utakmica,Sloboda ima psiholosku prednost jer su prosli u finale kupa BiH i sigurno da ce igrati bez pritiska.Borac ima dobru ekipu,i znamo da je malo ekipa odnijelo tri boda iz Banja Luke,ali ocekujem dosta golova i eto,pobjedu domacina.
Leotar - Velež
Malo ko je odnio bodove iz Trebinja,pa mislim da nece ni Velez.Velez mora dobiti ovu utakmicu ako misli da spasi ovu sezonu.Bice tvrda utakmica,ali ako bude volje od strane gostujucih igraca moguc i bod.
Orašje - Modriča
Orasje koje je dokazalo da ima dobru ekipu,imali su na nekoliko gostovanja bod u rukama,ali neiskustvo je ucinilo svoje,mislim da su zasluzili vise,ali sta je tu je.Modrica,kao sto i prije rekoh,negativno iznenadjenje ove sezone,moraju traziti bodove spasa.
Zrinjski - Laktaši
Domaca ekipa docekuje ekipu Laktasa,koji su nekad i imali sanse za Europu,ali pali u formi i to je donijelo slabije rezultate,kako kuci,tako i na strani . Ocekujem uvjerljivu pobjedu domacina,jer su kvalitetnija ekipa,to je sigurno.
Čelik - Željezničar
Derbi kola,atmosfera ce biti kao i uvijek kad dolaze klubovi iz Sarajeva . Ocekujem dobru igru,pobjedu domacina jer gost nema dosta bodova na strani i igraju lose.
Slavija - Posušje
Jos jedna ''manja'' utakmica i ne tako zanimljiva.Mislim da ce Slavija pobjediti i sutra,jer Posusje je slaba ekipa.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
u koliko se igraju tekme?
Široki – Zvijezda (16:30)roki... je napisao/la:u koliko se igraju tekme?
Sudac: Radislav Vukasović (Trebinje)
Sarajevo – Travnik (16:30)
Sudac: Predrag Stankić (Bijeljina)
Leotar – Velež (16:30)
Sudac: Muamer Bureković (Zenica)
Orašje – Velež (16:30)
Sudac: Rusmir Mrković (Sarajevo) ovdje je izmjena zamjenjen je sudija pa ce sudiji Semir Kaplan posto je Mrkovic vec dva puta ako se ne varam sudio Orasju
Slavija – Posušje (16:30)
Sudac: Adnan Pervan (Sarajevo)
Zrinjski – Laktaši (18:30)
Sudac: Marinko Jelić (Široki Brijeg)
Borac – Sloboda (19:00)
Sudac: Dragan Skakić (Gradiška)
Čelik – Željezničar (20:10)
Sudac: Ognjen Valjić (Banja Luka)

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ma sta se tu ima kvalitetno komentirati,koliko ce biti domacinskih pobjeda,7 ili svih 8.....u Orasju "ce biti krvi do koljena" ali iljo(krme lopovsko) ce siguran sam,posegnuti za nekim lopovskim receptom iz svoje kuhinje,je li to brat od Mije sudi u Mostaru,da ne idem dalje........uzivajte
- el-fighter
- Kontakt:
U našoj ligi praktično i nema više derbija. Domaćin uzima pobjedu. Ovo što danas zovu derbijem nije ni slično onome što se zvalo prije rata. Mislim ni da u ovom kolu nijedan gost neće pobijediti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Široki Brijeg - Zvijezda
Kvalitetna utakmica, Siroki je pod imperativom pobjede, Zvijezda prijatno iznenadjenje ove sezone. Ovdje je moguc nerijesen rezultat, posto Zvijezda igra solidno u gostima!
Sarajevo - Travnik
Nema se sta tu govorit, Sarajevo veliki favorit. Bice vise golova za domace, znaci cista domaca pobjeda!
Borac - Sloboda
Pravi derbi kola (naravno uz Celik-Zeljeznicar), mislim da Sloboda moze izvuc ovdje cak i pobjedu u gostima, u usponu su zbog ulaska u finale Kup-a BiH protiv Sirokog!
Leotar - Velež
Velez igra kvalitetno u gostima, nekoliko puta imali priliku uzet bod u gostima. Vjerujem u borbenost Veleza, ipak je opstanak u Premijer Ligi u pitanju, znaci nerijesen rezultat!
Orašje - Modriča
Modrica zna odigrat u gostima, ali mislim da ce Orasje dobit ovu utakmicu, jer je opstanak u pitanju, plus domaci teren. Oklizneli se Orasje, idu direkt u nizi rang!
Zrinjski - Laktaši
Zrinjski kao i komsije iz Sirokog Brijega pod imperativom pobjede, jer ako se nastavi crna serija poraza moze doci u pitanje i titula ove sezone. Ocekujem borbenu utakmicu, zato sto Laktasi imaju priliku za Evropu (ma da nevjerujem). Ipak teska pobjeda Zrinjskog!
Čelik - Željezničar
Pravi derbi, ali Zeljo u gostima nemoze dobit ni Posusje, a da negovorim o Celiku na BB. Bice vise golova u mrezi Zelje.
Slavija - Posušje
Slavija nesmije izgubit bodovo protiv ekipe, koja se bori za opstanak. Pobjeda Slavije!
Znaci: Široki Brijeg - Zvijezda X
Sarajevo - Travnik 1
Borac - Sloboda 2
Leotar - Velež X
Orašje - Modriča 1
Zrinjski - Laktaši 1
Čelik - Željezničar 1
Slavija - Posušje 1
Kvalitetna utakmica, Siroki je pod imperativom pobjede, Zvijezda prijatno iznenadjenje ove sezone. Ovdje je moguc nerijesen rezultat, posto Zvijezda igra solidno u gostima!
Sarajevo - Travnik
Nema se sta tu govorit, Sarajevo veliki favorit. Bice vise golova za domace, znaci cista domaca pobjeda!
Borac - Sloboda
Pravi derbi kola (naravno uz Celik-Zeljeznicar), mislim da Sloboda moze izvuc ovdje cak i pobjedu u gostima, u usponu su zbog ulaska u finale Kup-a BiH protiv Sirokog!
Leotar - Velež
Velez igra kvalitetno u gostima, nekoliko puta imali priliku uzet bod u gostima. Vjerujem u borbenost Veleza, ipak je opstanak u Premijer Ligi u pitanju, znaci nerijesen rezultat!
Orašje - Modriča
Modrica zna odigrat u gostima, ali mislim da ce Orasje dobit ovu utakmicu, jer je opstanak u pitanju, plus domaci teren. Oklizneli se Orasje, idu direkt u nizi rang!
Zrinjski - Laktaši
Zrinjski kao i komsije iz Sirokog Brijega pod imperativom pobjede, jer ako se nastavi crna serija poraza moze doci u pitanje i titula ove sezone. Ocekujem borbenu utakmicu, zato sto Laktasi imaju priliku za Evropu (ma da nevjerujem). Ipak teska pobjeda Zrinjskog!
Čelik - Željezničar
Pravi derbi, ali Zeljo u gostima nemoze dobit ni Posusje, a da negovorim o Celiku na BB. Bice vise golova u mrezi Zelje.
Slavija - Posušje
Slavija nesmije izgubit bodovo protiv ekipe, koja se bori za opstanak. Pobjeda Slavije!
Znaci: Široki Brijeg - Zvijezda X
Sarajevo - Travnik 1
Borac - Sloboda 2
Leotar - Velež X
Orašje - Modriča 1
Zrinjski - Laktaši 1
Čelik - Željezničar 1
Slavija - Posušje 1
super kolo, puno golova, dosta bodova za gostujuce ekipe..mislim da sam dobro prognoziro ovo kolu (mozete vidit iznas ovogog posta)..
idemo u 24. kolo aBd sa pobjedom sarajeva u tuzliii:D
idemo u 24. kolo aBd sa pobjedom sarajeva u tuzliii:D
- FK Sarajevo
- Kontakt:
u mojoj prognozi samo sam promasio orasje-modrica
Premijer liga 24. kolo
Ovo kolo nam pruza dosta zanimljivh meceva, medu kojima su najzanimljivili oni u Tuzli i Sarajevu.Komentirajte rezultate danasnjih utakmica.MOLIM BEZ 1,X,2!
Re: Premijer liga 24. kolo
NK ZVIJEZDA - FK SLAVIJA
Slaviji se vraćaju Spalević,Simić i Regoje tako da bi se lako moglo dogoditi da sva tri boda ne ostanu u Gradaccu vec da nesta dodje i Slaviji
Slaviji se vraćaju Spalević,Simić i Regoje tako da bi se lako moglo dogoditi da sva tri boda ne ostanu u Gradaccu vec da nesta dodje i Slaviji
Ustani i bori se,neka pjesma ori se,za svoj klub i grad,uvjek bicu tu SLAVIJU do smrti voljecu
- el-fighter
- Kontakt:
Ovako zanimljivo kolo odavno nije bilo u našoj ligi. Nadajmo se da će biti dosta pogodaka i da će gosti odnijeti nešto bodova.
Velež do groba života mi moga
i ja se nadam gostujucim pobjedama,el-fighter je napisao/la:Ovako zanimljivo kolo odavno nije bilo u našoj ligi. Nadajmo se da će biti dosta pogodaka i da će gosti odnijeti nešto bodova.
I ZVIJEZDA IMA ODLIČAN TIM, TO NESMIJEMO ZABORAVITIstele je napisao/la:NK ZVIJEZDA - FK SLAVIJA
- FK Sarajevo
- Kontakt:
zvijezda osvaja sve 3 bodaasasova je napisao/la:I ZVIJEZDA IMA ODLIČAN TIM, TO NESMIJEMO ZABORAVITIstele je napisao/la:NK ZVIJEZDA - FK SLAVIJA
-
- Kontakt:
Uzivo prijenos u 17:00h Sloboda - Sarajevo na justin.tv/bhsport
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.