Premijer liga 2019/2020
Re: Premijer liga 2019/2020
tacno tako da nije bilo sahmana iskra ne bi bila u premijer ligi ali na nacin da je finansijski gurao klub,ako je iko ostecen sto nije tuzio pa dobio savez i ako je mimo pravila nek se iskra izbaci vec ste ljubomorni a pogotovo sloga na iskru koja je sada najbolja prica u premijer ligi,o slogi vise niko ne pise samo se o iskri pise i najboljem strjelcu edinu klisu,o slogi su svi pisali kad je tek usla sad je niko ne spominje,kad cete se vi moc pofalit da imate igraca kao edin klis od 18 godina a ne biljaka koji je pred sportsku penziju bio prije 2 godine,pa ima da ga zatvorimo u subotu da ne mogne maket,izgubice sloga 5 razlike ako ne i vise,usrace se publike sigurno
-
- Kontakt:
Mislim da je Sloga osrednja ekipa koja ima dva razlicita lica, domaci teren, vrhunska atmosfera i domace sudjenje, dok su u gostima kvaltet prosjecne ekipe koja moze uzeti 5 6 bodova kao i vecina ekipa iz donjeg dijela...Sto se tice Iskre izuzetno limitirana ekipa uz brojme defanzivne propuste, uz zavidam napadacki potencijal..Mislim da sudije nece odluciti pobjrdnika i blaga predjost gostima iz G.Vakufa...Sto se tice ovog sto sam js vidio Gracanica za mrne ostavila najbolji dojam, kolektiv za respekta bar za ovaj kvalitet takmicenja..Borac je u Bugojnu vise na individualni kvalitet Ljubisica dosao do bodova...Ostale ekipe su sve tu negdje, kao sto neko rece ekipa Vogosce porazom u Zvorniku je sebe stavila u izuzetno nezgodni dituaciju, jer drugi dio polusezone imaju izuzetno twzak raspored..Iskra takodjer ima pretezak raspored, ali sigurno dolaze 3 4 provjerena igraca, mislim da je Stankovic iz Sloge novi igrac plavih...Da li mi nrko moze bolje opisati jel zabranjeno unositi u dvoranu razne vuvuzele, alarme, ili sta drugo, takodjer sam prisustvovao par puta u Gornjem Vakufu gdjr oficijelni spiker uzme mikrofon i s parketa predje na tribine i vodi navijanje, misljenja sam da to treba zabraniti samo zdrav razum i normalno navijanje...Pozdrav iz Bugojna i nemoj da neko pogrsno shvati od Vakufljana ovo sto sam napisao, samo pitam.Sportski pozdrav iz Bugojna i nadam se da Gracanica ide do kraja i konacnog cilja.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Zbog cega mislis da je preci u Iskru? Ako predje Iskra je jaca za 30% momentalno. Sigurno jedan od najboljih igraca lige.
-
- Kontakt:
Vakufljani su cijeli zivot bili podstanari u KSC Bugojno, do prije godinu dana kad su otvorili tu dvoranu (kada bugojanci nisu dobili sluzbeno ni jednu ulaznicu), uvijek su imali neki kompleks od Bugojna, a pola im grada zivi/radi/ima pretenzije ka Bugojnu.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑11 dec 2019, 16:36Otkud ovolika netrpeljivost izmedju Iskre i Sloge? Nisam upucen
SLOBODA - BOSNA V 2 49% - 51%
BORAC - LEOTAR 1 85% - 15%
BRCKO SLAVIJA 1 70% - 30%
MAGLAJ - GRACANICA 2 45% - 55%
KONJUH- DRINA 1 95% - 5 %
ISKRA - SLOGA GV 1 60% - 40%
SLOGA D - GORAZDE 1 80% - 20%
VOGOSCA - IZVIDJAC 2 48% - 52 %
BORAC - LEOTAR 1 85% - 15%
BRCKO SLAVIJA 1 70% - 30%
MAGLAJ - GRACANICA 2 45% - 55%
KONJUH- DRINA 1 95% - 5 %
ISKRA - SLOGA GV 1 60% - 40%
SLOGA D - GORAZDE 1 80% - 20%
VOGOSCA - IZVIDJAC 2 48% - 52 %
Realna prognoza,Po.meni jedino bi dao malo vise procenta Slaviji i Maglaju.Ostalo nista ne bih dodao a ni oduzeo.
Juventude super prognoza samo bi Iskri protiv Sloge dao 80% ako ih sudije ne ostete
99% za Iskru al ako bude Sahman dirigovao tekmom:)Stanje na tabeli sve govori a ima utakmica i na proljece kad Iskri budu trebali bodovi spasa.Onda nemojte dolaziti sa kovertama i nemojte traziti 3 boda.Sloga dolazi rastereceno i sa porazom je opet cvrsta sredina tabele a Iskri samo pobjeda igra da ostane u borbi za opstanak.Ja sam siguran da ce tu utakmicu odluciti voljni momenat a i momenat srece.Kvalitet nije uopste izrazen al se slazem da je Iskra favoriti i to bas u omjeru 60:40.Znam.da navijaci Iskre zive da se revansiraju Slogi i to je razumljivo ali ovakve podcjene ce samo skoditi domacim igracima.Sve u svemu zelje su jedno a realnost drugo.
Ako trener Sloge zaustavi Klisa kao sto su to uradili mnogi treneri Iskra gubi sigurno.Jer niko ne koze na sebe uzet da to rijesi.Sloga ima sirinu vecu a Iskra ima Klisa.Sloga se priprema za ovu tekmu vec 15 dana i ne vjerujem da moze lako izgubiti a Iskra nikoga nije pobijedila u prvenstvu vise od 3 razlike ne racunajuci Drinu tako da malo hanssen smiri strasti i ne vadi se odmah na sudije.
ako sudije unesu nemir odma na pocetku na igrace bilo koje ekipe ta ekipa ce izgubit a vjerujem da ce sloga izgubit jer nisu nikad igrali pred 5000 gledatelja
-
- Kontakt:
Nije ni Iskra. 

Hoce li biti kakav stream za izvlacenje kupa??
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
13. kolo:
Maglaj – Gračanica - 2 - mogu navijački. Dojam je da je sada kao rijetko kada prilika za eventualnu pobjedu u Maglaju. Domaćini nisu baš tako ubitačni i dominantni kao prethodnih sezona. Vamos Gračanica.
Vogošća – Izviđač - dvije najmrže ekipe u ligi. Najviše bi mi odgovaralo kad bi krov pao na njih.
Lokomotiva – Slavija - 1 - domaćini sigurni.
Sloga D. – Goražde - 1 - bez komentara.
Iskra – Sloga GVU - 1 - domaćini pobjeđuju. Sloga domaćinska ekipa.
Borac – Leotar - 1 - ne bi trebalo doći u pitanje, iako se navijački nadam iznenađenju
Konjuh – Drina - 1 - bez puno pametovanja.
Sloboda – Bosna V. - 1 - Sloboda domaćinska ekipa. Bosna ne djeluje previše uvjerljivo u gostima ove sezone.
Maglaj – Gračanica - 2 - mogu navijački. Dojam je da je sada kao rijetko kada prilika za eventualnu pobjedu u Maglaju. Domaćini nisu baš tako ubitačni i dominantni kao prethodnih sezona. Vamos Gračanica.
Vogošća – Izviđač - dvije najmrže ekipe u ligi. Najviše bi mi odgovaralo kad bi krov pao na njih.
Lokomotiva – Slavija - 1 - domaćini sigurni.
Sloga D. – Goražde - 1 - bez komentara.
Iskra – Sloga GVU - 1 - domaćini pobjeđuju. Sloga domaćinska ekipa.
Borac – Leotar - 1 - ne bi trebalo doći u pitanje, iako se navijački nadam iznenađenju

Konjuh – Drina - 1 - bez puno pametovanja.
Sloboda – Bosna V. - 1 - Sloboda domaćinska ekipa. Bosna ne djeluje previše uvjerljivo u gostima ove sezone.
-
- Kontakt:
Izvidjac gracanica
Iskra sloboda
Sloga Doboj borac
Maglaj sloga Gv
Parovi 1/4 finala kupa BIH
Iskra sloboda
Sloga Doboj borac
Maglaj sloga Gv
Parovi 1/4 finala kupa BIH
Znal neko kad se igraju prve utakmice ( revansi )
-
- Kontakt:
I neka mi neko kaze da slogi nije namjesten maglaj samo da prodju dalje,a iskra ga pusi u gostima u uzvratnoj 10 razlike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.