Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Osjeti se da je slobodniji 300x nego prije i odmah bolja igra. Steta sto iskoci druga trica.
-
- Kontakt:
HVALA LIJEPA .Illmatic09 je napisao/la: ↑12 dec 2019, 02:10https://nbasrerretream.net/brooeklyn-nets-live-stream/

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Po meni, ovo je odlicno veceras. Ovakvom mu se nadam od pocetka sezone. Imao je i jedan dobar desni ulaz kad je dao pas Allenu na zicer. I pored toga, u napadu je bio poprilicno aktivan - uspio je izraditi jos dvije odlicne situacije za Harrisa i Dinwiddiea, koji su profulali otvorene trojke. Steta za prvo bacanje i ovu drugu trojku koja je iskocila.
UpravoGhuraba je napisao/la: ↑12 dec 2019, 02:13Po meni, ovo je odlicno veceras. Ovakvom mu se nadam od pocetka sezone. Imao je i jedan dobar desni ulaz kad je dao pas Allenu na zicer. I pored toga, u napadu je bio poprilicno aktivan - uspio je izraditi jos dvije odlicne situacije za Harrisa i Dinwiddiea, koji su profulali otvorene trojke. Steta za prvo bacanje i ovu drugu trojku koja je iskocila.

Al' kako Netsi pune ljude ovim lob pasovima cijelu sezonu.

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Bogami ja sam vidio da je trener bio iznerviran prilicno sto je uzeo onaj drugi sut, nezz jel jos ko upratio taj detallj, zato ga je odmah izveo.. prvi ulazi al zato i prvi izlazi
ne godi mu nikako ovaj drugi ulazak kad je sa starterima, tu je bukvalno statista. Mislim da bi bilo bolje da dobije ove tri minute krajem prve i pocetkom druge cetvrtine i da tako ima u komadu 19-10 min. Al hajd, zna kenny nesto sto mi ne znamo
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
A sto ne udje , mamu joj .
-
- Kontakt:
Veceras samo sto valja je 16 min. , a tako lijepo pocelo . Nadati se da ce dobiti , u suprotnom bit ce velike kritike . Bilo kako bilo kosarka je njegov zivot , trebat ce vremena da povrati samopouzdanje . ABd bit ce bolji . 
106:111 , Dobri Bosnjo bi rekao kladara

106:111 , Dobri Bosnjo bi rekao kladara

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Može se slobodno reći njegova najzrelija utakmica do sada u NBA. da su saigrači pogađali otvorene asistencije jmao bi ih 5 najmanje. Ne panici, smiren je i dize glavu sto je od velike važnosti.
@Ghuraba, sjećaš se onih pola metra što mu je falilo na početku? Ukratko sam da je protiv Denvera a i večeras to opasno popravio, odma te manje blokiraju i zabijaš polaganje ili iznudis faul. Ako ovako nastavi, moglo bi to biti to, a to je da ostane dio rotacije kroz sezonu.
Ne treba niko za njegovih 15 minuta očekivati sad neke partije, kao večeras što je odigrao je odlično. Vremenom to postaje sve bolje i bolje, tako da otprilike slijedeće sezone očekujte 20-25 minuta, i više šuteva.
@Ghuraba, sjećaš se onih pola metra što mu je falilo na početku? Ukratko sam da je protiv Denvera a i večeras to opasno popravio, odma te manje blokiraju i zabijaš polaganje ili iznudis faul. Ako ovako nastavi, moglo bi to biti to, a to je da ostane dio rotacije kroz sezonu.
Ne treba niko za njegovih 15 minuta očekivati sad neke partije, kao večeras što je odigrao je odlično. Vremenom to postaje sve bolje i bolje, tako da otprilike slijedeće sezone očekujte 20-25 minuta, i više šuteva.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Stvarno mi je smijesno sto stalno mijenjas misljenje. Prije dva dana si rekao: treba Dzanan u razvojnu ligu da dodje sebi, a sad pricas o sljedecoj sezoni.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑12 dec 2019, 05:18Može se slobodno reći njegova najzrelija utakmica do sada u NBA. da su saigrači pogađali otvorene asistencije jmao bi ih 5 najmanje. Ne panici, smiren je i dize glavu sto je od velike važnosti.

Relax, bit ce sve dobro. Samo uzivajte u gledanju Dzanana i to je to.
Sarmica, japa, LlullSergio, theKuPuS i Wandelanoite - najveci papci na ovom forumu
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ne mjenjam ja mišljenje već on igru. Kad sam pisao o G-league i bio je za G-league. Ovo sinoć je bilo odlično u odnosu na prošlu sedmicu. Ako ovako bude igrao može se nadati svemu.guzobran je napisao/la: ↑12 dec 2019, 10:39Stvarno mi je smijesno sto stalno mijenjas misljenje. Prije dva dana si rekao: treba Dzanan u razvojnu ligu da dodje sebi, a sad pricas o sljedecoj sezoni.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑12 dec 2019, 05:18Može se slobodno reći njegova najzrelija utakmica do sada u NBA. da su saigrači pogađali otvorene asistencije jmao bi ih 5 najmanje. Ne panici, smiren je i dize glavu sto je od velike važnosti.
Relax, bit ce sve dobro. Samo uzivajte u gledanju Dzanana i to je to.
Ovaj guzobran ili je neki pubertetlija pa se na svaku pali, ili Musin blizi rod pa gdje ces nesto negativno komentarisat za braciku, rodjaka ili koga vec.
Malo objektivnosti i spustit nos ispod oblaka, bolje se vidi - provjereno!
Malo objektivnosti i spustit nos ispod oblaka, bolje se vidi - provjereno!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma buraz mu 1000000%, ali neka ga sa nama, uvijek dobro imati nekog iz prve ruke, samo isto tako treba da zna da Musu ovdje niko ne mrzi, odnosno 99% ga ne mrzi i svi mu želeda uspije, ali kritikovati/pohvaliti se mora i to i jeste cilj foruma.
evo malo pozitive:
posljednje dvije tekme trojku sutira 2/6, sto je prihvatljivih 33.3%
da je od pocetka imao ovaj procenat, sigurno bi ostao u rotaciji, ovako...
posljednje dvije tekme trojku sutira 2/6, sto je prihvatljivih 33.3%
da je od pocetka imao ovaj procenat, sigurno bi ostao u rotaciji, ovako...
Javi mi se u inbox i dat cu ti broj telefona da ti kazem ko sam ja.
Niti sam buraz niti sam ikakav rod niti ista. Ja sam DZANANOV navijac i podrzavam ga sta god bilo.
Sarmica, japa, LlullSergio, theKuPuS i Wandelanoite - najveci papci na ovom forumu
Sjecam jasta nego. Djeluje da je sigurniji na ulazu i da ima malo vise samopouzdanja. Odlicno je zavrsio preko Jokic, a potom i onaj floater, a i sinoc je dobro izvukao bacanja, mada je i tu hladno mogao izvuci 2+1. Ne sumnjam da on zna uci na lijevu stranu i da ce to izgledati dobro (mada i tu ima za popraviti neke stvari tj. biti raznovrsniji na samom obrucu), ali na desnu je sinoc jednom usao lijepo i dao pas Allenu, a onda je u drugoj cetvrtini ponovo pokusao, sav se pogubio i predao loptu protivniku. Treba njemu sigurno jos jedna sezona, tj. jos jedno ljeto da maksimalno isforsira treniranje ofanzivnog arsenala i tek onda bi mogli ocekivati velike stvari. Sad, dok traje sezona, on prakticno u hodu nista ne moze unaprijediti. Mi ocekujemo da ima desni ulaz, a on je bio toliko mentalno potonuo da nije imao ni lijevog, iako mu je to najjaci adut u igri. Takodjer, trice ce morati pogadjati bar 1/3, ako misli da ga neko ozbiljno shvati. Ne znam koliko ce jos imati vremena da pokaze da se popravio, jer Chandler pauzira jos samo jednu utakmicu, a vjerovatno ce i Irving uskoro na parket. Otpast ce Pinson i minimalno jedan od trojice (Musa, Shumpert, Nwaba). Ti rece da narednu sezonu treba ocekivati 20-25 minuta, a mene je iskreno strah da ce imati i 10. Durant i LeVert ce biti tu, a vjerujem da ni Temple nece imati nista protiv da bude rezerva LeVertu u ekipi koja ce vjerovatno biti prvi favorit za prsten.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑12 dec 2019, 05:18
Dakle, na 1 su Irving i Dinwiddie, na 2 LeVert i Temple, na 3 Durant i Harris, na 4 Prince i jos neko, na 5 Allen i Jordan. Bit ce tesko u takvom rosteru imati i 10 minuta, a kamoli dvaput toliko.
Btw, fascinantni su mi ovi balavci koji misle da se Musa mrzi i da se prizeljkuje njegov neuspjeh. Ja da njega mrzim, ne bih ostao svaku noc da ga gledam, iako imam tonu svojih obaveza. Isto smo gledali i Teletovica, a onda i Nurkica i svi su bili kritikovani kad je bilo osnove za to. Iskreno bih volio da me to ne zanima sekunde i da ne gledam nijednog od njih, ali neke stvari previse zavolis i navuces se, pa onda i nije bas jednostavno prekinuti s tim.
Šteta stvarno što nije bolje iskoristio ovu priliku zadnjih mjesec dana. Bilo je tu i tamo solidnih sekvnci al teško da će ostat u rotaciji kad se vrate Caris i Irving + ako budu ozbiljno računali na Chandlera. Ne ohrabruje ni činjenica da Nwaba igra fino zadnjih par utakmica.
Svi se nadamo tom postepenom napretku i eventualno nekom bljesku od 15tak poena jednu noć, al ja trenutno nisam optimističan.
Svi se nadamo tom postepenom napretku i eventualno nekom bljesku od 15tak poena jednu noć, al ja trenutno nisam optimističan.
Samo naprijed Saraj'vo!
izgleda da bi kurucs mogao biti trejdovan, ima interesovanja za njega
kakav idiot, nevjerovatno sta je sebi napravio
edit: shumpert dobio nogu
kakav idiot, nevjerovatno sta je sebi napravio
edit: shumpert dobio nogu
Logican.odabir, niko.ne odustaje od mladog igraca nakon 15 tekmi, a ovdje su neki.Boga molili da Musa dobije.nogu.
-
- Kontakt:
On je i imao dva mjeseca ugovor .
Trenutno korisnika/ca: Tracy3McGrady i 3 gosta.