Hajd ti izvedi lutvu i amava na pisanje i sranje mani se Sarajeva
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- robertkosar
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
jurisicduska
- Kontakt:
Aktuelni osvajaci lige i kupa
Prvi na tabeli
I opet se mi radujemo tudjim rezultatima. S druge strane 7 godina bez titule, oni se svom rezultatu raduju. Naopak neki rezon.
Prvi na tabeli
I opet se mi radujemo tudjim rezultatima. S druge strane 7 godina bez titule, oni se svom rezultatu raduju. Naopak neki rezon.
ma čovjek se upisuje u historiju zemlje i kluba, ide na duplu dok igra i afričku LP
nije to 7milja eura ko kod nas
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pitari prizeljkivali Custovica,na kraju ce dobiti Jovica

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Za vas ce uskoro i Angola biti zapad a Dragan najveci trener u historiji kluba

MIHAJLOVIĆ !
a ništa Nalić? kad on otpade?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Da odličan, na stranu što je trener u Angoli, zemlji trećeg svijeta
MIHAJLOVIĆ !
kvalitet igrača takav da bi njegova ekipa poderala sve iz BiH...Angola kao bivša kolonija Portugala, non stop ima rotaciju igrača sa portugalom, fizički jaki i brzi igrači a poneki ima i dobru tehniku....malo organizovaniji i usmjereni u taktiku, ekipa mu gazi sve, uzeli kup, prvoplasirani u ligi i igraju LP.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Sjećaš li se 100. derbija?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Koliko ogranicen moras biti da vjerujes svakom kiklopu koji napise clanak zbog 2 milje klikova
NEMA NAZAD
Kakvi su ostali kandidati,Jovic je jos najbolja opcija za vas
Otkud ti znas ko su i kakvi su ostali? Zar se FK Sarajevo toliko prati i u plavom taboru
Manje avaz vise zvanicna ako nas vec pratis, hvala
NEMA NAZAD
-
drakensang
- Kontakt:
kako na silu pokusavaju ismijavat covjeka a zapravo se vidi ds su sjebani jer iole kvalitetniki trener ce sa ovim sarajevom ovog zelju uzeti u 8/10 utakmica a husref je uspio obje ispusit
Poslije one sramote sa husrefom prati izbor novog trenera cijela bih
Kad sam pitao na ovome forumu jel mislite da mozete naci boljeg trenera od husrefa,kitari su lajali ko kerovi
Eto vam sad,ko voli nek izvoli
- MocMahale444
Hoces reci da se niste radovali?jurisicduska je napisao/la: ↑11 dec 2019, 22:18Aktuelni osvajaci lige i kupa
Prvi na tabeli
Osvajaci duple i trenutno prvi, zasto se nogirali Usrefa?
Halo ba pa ljudina place krokodilske suze
Sramota golema.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
belosevic28
- Kontakt:
Na ovoj temi jedni druge kao zajebavate ili sta? Ima puno smijesnih stvari. Bas sam se ismijao 
- HordasOdMalena
- Kontakt:

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.