Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2019/2020
Merih Demiral, kakva stoperčina će biti. 

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Hoce qrac odgovarat.
U Srbiji imas 50 igraca boljih od ovog La Pare, Kanjasa, qrcare...al ne,dovedi ti kojekakve strance, peri pare...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
ex yu luzeristan u pm, al komentatori na areni su još veća katastrofa, mržnja prema nk tudjman se osjeti u zraku, dizanje raspale kokarde koja je primila 20 golova u 4 utakmice.
CPOJ
Zasluzeno smo ispali kao najgora ekipa u grupi.. Istini za volju, sa igrom kojom smo pruzali, dobro smo i dosli u situaciju da ispadamo u zadnjih pet minuta.
Vidjelo se sada da je Zanderu do juce najbolji klub u karijeri bio neki osrednji klub sa Kipra.. Onaj nesrecni Van La Prevara nije imao dva dobra poteza, ne veceras, nego u zadnja cetiri mjeseca. Strasno kakav je onaj panj.. Ne mogu zamisliti na koju je on foru igrao nesto malo u PL i Holandiji. Vukanovic na krilu je samo losa kopija Srnica, a u napadu beskoristan na ovom nivou.. Ali sve u svemu, ne treba kriviti njih, nego one koji su ih doveli. Oni su krivi, ne igraci.
Vidjelo se sada da je Zanderu do juce najbolji klub u karijeri bio neki osrednji klub sa Kipra.. Onaj nesrecni Van La Prevara nije imao dva dobra poteza, ne veceras, nego u zadnja cetiri mjeseca. Strasno kakav je onaj panj.. Ne mogu zamisliti na koju je on foru igrao nesto malo u PL i Holandiji. Vukanovic na krilu je samo losa kopija Srnica, a u napadu beskoristan na ovom nivou.. Ali sve u svemu, ne treba kriviti njih, nego one koji su ih doveli. Oni su krivi, ne igraci.
-
- Kontakt:
ma mi smo za k***c, od klubova pa i do reprezentacije, izgleda da se neko ovdje grdo zamjerio Grcima, prvo Robi, sad ovi cigani
Ma moralo je negdje pući, Zvezda treću godinu zaredom prejakom defanzivom stiže do europskih uspjeha, ponekad i uz dozu sreće, moralo je negdje da se vrati jbg.
Što se tiče Dinama, oni su ispali nakon onog kiksa na Maksimiru protiv Šahtara gdje su fasovali dva gola u sudijskoj nadoknadi.
Što se tiče Dinama, oni su ispali nakon onog kiksa na Maksimiru protiv Šahtara gdje su fasovali dva gola u sudijskoj nadoknadi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
inače je ovo bila najluzerskija sezona ex-yu klubova ikada, prvo Hajduk protiv Maltežana, pa Husrefovci protiv Bjelorusa, Dinamo protiv Shakhtara, Partizan protiv AZ-a, pa sad ovi protiv Olympiakosa, neka crna magija se vucara po Balkanu, ove godine više nego ikad
Noćas sam Jusuf iz Misira
Vječni mornar Božije luke
Vječni mornar Božije luke
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Eh ispadoše i Hrvati i Srbi. U osmini finala timovi iz liga petice. Konačno možemo početi pratiti fudbal.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
ma nije to luzeraj nego nekvalitet....ne mogu shvatiti da neko ko radi u fudbalu i raspolaze solidnim novcem kao u Zvezdi,uspije toliko polovnjaka okupiti na jednom mjestu ....fkt moras biti maher i za to,iako pares pare bar bi slucajno sa jednim pogodio...jolicnikola je napisao/la: ↑11 dec 2019, 23:02inače je ovo bila najluzerskija sezona ex-yu klubova ikada, prvo Hajduk protiv Maltežana, pa Husrefovci protiv Bjelorusa, Dinamo protiv Shakhtara, Partizan protiv AZ-a, pa sad ovi protiv Olympiakosa, neka crna magija se vucara po Balkanu, ove godine više nego ikad
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Jeli ovo prvi put da u osmini finala učestvuju samo ekipe iz lige petice 

-
- Kontakt:
ko što rekoh, Hajduk bi i ove izmetlario, samo da nemaju Burića na klupi
Kad se zadnji put desilo jbt da je svih 16 učesnika osmine iz liga petice? Tek sam sad skuzio to, nerealno nešto.

Ljepota bez Porta, Zenita, Benfice i sličnih poluekipa.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 11 dec 2019, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ne bih znao, vjerojatno nikad.
Ali znam da Zidane osvaja LP kad god završi drugi u grupi.
Remember, remember the 5th of November.
Pa bilo bi najbolje da samo timovi iz liga petice i igraju ovo takmicenje.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
haj sve ali ovi Turci miliona i miliona skrse u ekipe ...i opet nivo nase lige haman

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Vama je Rijeka k'o City i Bayern...jolicnikola je napisao/la: ↑11 dec 2019, 23:05ko što rekoh, Hajduk bi i ove izmetlario, samo da nemaju Burića na klupi

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
I da se neko ugradjuje, opet bi valjda to radio malo manje suptilno. A ako se ne ugradjuje, onda je jasno da taj koji je doveo vecinu igraca veze o fudbalu nema. I ovo ljeto nije prvi prelazni rok da se to desava.delinjo je napisao/la: ↑11 dec 2019, 23:03ma nije to luzeraj nego nekvalitet....ne mogu shvatiti da neko ko radi u fudbalu i raspolaze solidnim novcem kao u Zvezdi,uspije toliko polovnjaka okupiti na jednom mjestu ....fkt moras biti maher i za to,iako pares pare bar bi slucajno sa jednim pogodio...jolicnikola je napisao/la: ↑11 dec 2019, 23:02inače je ovo bila najluzerskija sezona ex-yu klubova ikada, prvo Hajduk protiv Maltežana, pa Husrefovci protiv Bjelorusa, Dinamo protiv Shakhtara, Partizan protiv AZ-a, pa sad ovi protiv Olympiakosa, neka crna magija se vucara po Balkanu, ove godine više nego ikad
Pricamo naravno o nivou evropskih takmicenja.. Za Srbiju je ovaj tim svakako svermiski brod, ali u Evropi se vidi koliko je sve to tanko.
PS- Ne mislim da je Tomane jedan od promasaja. Jeste, sj*bao je penal, ali desava se to i vecim igracima.. Kod njega sam, za razliku od onog smijesnog Holandjanina, Zandera i slicnih vidio nesto dobro. Samo se nadam da ga na kraju necemo pamtiti po ovom penalu, nego po golovima.. tj da ce ostaviti bolji utisak dok ne ode.
Je li bolji od Soyuncua?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.