FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

brazzo
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 19 nov 2010, 00:20

harry_90 je napisao/la:Sadikovic najavio da ce na kraju polusezone prozvat opoziciju koja radi protiv Slobode,da vidimo i to.I jos je rekao da ce ih prozvat imenom i prezimenom,dal nam se smijesi sudbina FK Sarajeva ?

EDIT:Presli smo 9000 postova,svaka cast !
ako je to rješenje onda samo naprijed i red je da se više pokažu i imenuju radnici i neradnici mada sumnjam u tu priču a u Sarajevu je ipak druga priča kod njih je malo manje politike a više profiterstva.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 19 nov 2010, 00:24

A jesmo "začinili" derbi :D :D :D :D :D :D
Dragon Town

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 19 nov 2010, 11:47

Frutek je napisao/la:
husein veličanstveni je napisao/la:I još zaboravih reći, rukometaši Gradačca su igrali u Evropi, odbojkašice također, košarkaški invalidni klub iz Gradačca osvajao trofeje u Evropi a vi iz velegrada jedva da izađete iz kantona :mrgreen: :mrgreen:
Jesi ikad čuo za Mustafu Hukića, Džavada Šećerbegovića, Damira Mršića, Jusufa Hatunića, Jasmina Hukića, Merseda Kovačevića, Mirzu Delibašića između ostalih :?: :?: :?:
Nekada je bila i Jugoslavija pa je sad više nema, tako nema i nekadašnje slobode. Ova današnja sloboda ni je ni S od prijašnje slobode. Tako da po kvalitetu danas za vama ne zaostaju mnogo ni Lukavac, Slaven, ni Bratstvo, niti Omladinac a kamoli Budućnost i Zvijezda.

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 19 nov 2010, 11:57

Omerbavarac je napisao/la:
husein veličanstveni je napisao/la:Pa gasi vam se rukomet, ženska košarka, nema vas u odbojci, zapravo nema vas nigdje,fudbaleri vam igraju za 300 maraka i 300 u bonovima koje mogu iskoristiti samo u Bingu. Baš ste fukare. :mrgreen: U zvijezdi ako nisi znao mjesečna primanja igrača se kreću između 2500 i 3500 maraka :D
Cega bolan 3500, krvnih zrnaca! :lol: :lol: :lol:
Nemoj se provaljivati. Malo gledaj u realnost a ne u neke mahalske price.
A da si ti malo bolje računao. Svaki igrač zvijezde ima platu oko 1200 KM a obaveze po ugovoru koje se isplaćuju uz platu svaki mjesec iznose u prosjeku oko 1500 KM zavisno kolika mu je vrijednost ugovora. Igrači zvijezde po ugovoru godišnje primaju od 15 000 do 25 000 KM koje se isplaćuju u 12 mjesečnih rata odnosno uz platu. Pa ti sad računaj. Plata+ugovorna rata. Ili da ti pojasnim. Igrač koji je potpisao ugovor na 24 000 KM ima primanja mjesečno 2000 KM + plata 1200 KM = 3200 KM. I zato su navijači zvijezde nezadovoljni igrom svojih pulena jer nezasluženo imaju ovolika primanja koja nisu nikada kasnila ni sata. Jedan Saša Šest koji za zvijezdu u proteklom periodu nije odigrao ni 200 minuta košta klub oko 2400 maraka mjesečno. I plus na to sve idu premije a koje vi nemate.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 19 nov 2010, 12:58

A jos jedna jaka provala gasi se zenska kosarka eee moj Husejne idi ti u svoj Gradacac , mislim cak da i nisi iz Gradacca jer tamo su fini ljudi za razliku od tebe koji strasno lupas ....
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 nov 2010, 13:22

ma i kod nas pojedini giraci imaju plate takve i redovne, a neki vjerovanto i nemaju.... tako je isto i u Zvijezdi sigurno...pa neznam o kome se ono radilo kada je otisao iz Zvijezde , a u novinama je izjavljivao kako su mu duzni.....znaci uvjek ima onih koji nakon odlazaka iz kluba izjavljuju tako nesto..

Meni je drago sto imamo u kantonu ekipu kakva je Zvijezda...vjerujem da imaju d anjihovi pojedini igraci imaju vece plate od nasih, ali tako isto mislim da i nasi pojedini imaju ono sto zahtjevaju....Zvijezda vjerovatno finansiski bolje stoji od nas,jer imaju malu carsiju i logicno je da privatnici, privrednici ulazu u njih...kod nas je drugacije, jer ipak nasi stari su navikli gledati super jaku Slobodu, a ne ovu koju danas gledamo...nema vise ljudi koji imaju volje ulagati u nas klub, jer znaju da ce te pare nekome drugom otici....lakse je danas voditi klub u maloj carsiji nego u velikoj i Zvijezda je primjer ebiga...samo ni to nece kod vas komsije trajati dugo ebiga u to cete se uvjeriti.

Zelim komsijama puno srece u ovom prvenstvu, ali bodovi nadam se idu nama iz Gradacca :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ZVIJEZDAGRADACAC
Kontakt:

Post Postao/la ZVIJEZDAGRADACAC » 19 nov 2010, 15:37

SaltCityAttack je napisao/la:ma i kod nas pojedini giraci imaju plate takve i redovne, a neki vjerovanto i nemaju.... tako je isto i u Zvijezdi sigurno...pa neznam o kome se ono radilo kada je otisao iz Zvijezde , a u novinama je izjavljivao kako su mu duzni.....znaci uvjek ima onih koji nakon odlazaka iz kluba izjavljuju tako nesto..

Meni je drago sto imamo u kantonu ekipu kakva je Zvijezda...vjerujem da imaju d anjihovi pojedini igraci imaju vece plate od nasih, ali tako isto mislim da i nasi pojedini imaju ono sto zahtjevaju....Zvijezda vjerovatno finansiski bolje stoji od nas,jer imaju malu carsiju i logicno je da privatnici, privrednici ulazu u njih...kod nas je drugacije, jer ipak nasi stari su navikli gledati super jaku Slobodu, a ne ovu koju danas gledamo...nema vise ljudi koji imaju volje ulagati u nas klub, jer znaju da ce te pare nekome drugom otici....lakse je danas voditi klub u maloj carsiji nego u velikoj i Zvijezda je primjer ebiga...samo ni to nece kod vas komsije trajati dugo ebiga u to cete se uvjeriti.

Zelim komsijama puno srece u ovom prvenstvu, ali bodovi nadam se idu nama iz Gradacca :)
u kojim si novinama to procitao,da nisi u tuzlanskom listu,bas si smijesan,pa kada odlaze igraci iz zvijezde,oni placu,jer znaju da nema nigdje bolje nego u gradaccu,zato jarane probudi se... :mrgreen: :mrgreen:

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 19 nov 2010, 16:17

u p.... m..... i ovaj derby samo svadja...najvise degena na ovom forumu..nego fukare prije tekme malo navrate na branu bajram je prosao...a neka bolji pobijedi..ha ya pozz
Zadnja izmjena: bondich, dana/u 19 nov 2010, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 19 nov 2010, 16:27

Slažem se, trebali bismo spustiti tenzije. Ipak, ovo je kantonalni derbi i treba da se odigra kako tome i dolikuje, a neka na kraju najbolji pobjedi.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 19 nov 2010, 18:38

zmaj_Bosne je napisao/la:Ma naravno da ste giganti, ali pred stečajem. Kod vas u Tuzli klubovi se gase dok se u Gradačcu osnivaju novi :lol:
Za 50 godina će cijela Tuzla propast u zemlju, nema vam spasa :mrgreen:
Sta ima NOSTRADAMUSE nismo te prepoznali ... :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 nov 2010, 18:44

zmaj_Bosne je napisao/la:Ma naravno da ste giganti, ali pred stečajem. Kod vas u Tuzli klubovi se gase dok se u Gradačcu osnivaju novi :lol:
Za 50 godina će cijela Tuzla propast u zemlju, nema vam spasa :mrgreen:
Ciji si ti tako pametan :mrgreen: popij jedan cuclajmin i na spavanje.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 19 nov 2010, 18:45

mačak u čizmama je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
husein veličanstveni je napisao/la:I još zaboravih reći, rukometaši Gradačca su igrali u Evropi, odbojkašice također, košarkaški invalidni klub iz Gradačca osvajao trofeje u Evropi a vi iz velegrada jedva da izađete iz kantona :mrgreen: :mrgreen:
Jesi ikad čuo za Mustafu Hukića, Džavada Šećerbegovića, Damira Mršića, Jusufa Hatunića, Jasmina Hukića, Merseda Kovačevića, Mirzu Delibašića između ostalih :?: :?: :?:
Nekada je bila i Jugoslavija pa je sad više nema, tako nema i nekadašnje slobode. Ova današnja sloboda ni je ni S od prijašnje slobode. Tako da po kvalitetu danas za vama ne zaostaju mnogo ni Lukavac, Slaven, ni Bratstvo, niti Omladinac a kamoli Budućnost i Zvijezda.
nemas ti veze blage o zivotu....naravno da ne zaostaju..pogotovo slaven,lukavac i to neko bratstvo....lijeci se
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 19 nov 2010, 18:55

Ovih Gradačačana što su se nafurali....

Dobro, Zvijezdu krenulo u ligi, mada 7 mjesto nije neki urnebesni i megalomanski plasman, i šta sad. Sloboda je bila milion puta među prvih 5 čak i u ligi bivše Jugoslavije. Prije 2. godine smo trebali izaći u Evropu ali zbog gospode iz Saveza bili smo uskraćeni toga... 7 puta smo bili u finalu Kupa BiH, bili 1. jednu polusezonu u bivšoj Jugoslaviji...

A vi ostvarili par gostujućih pobjeda i digli se k'o da ste Barca, ne zasmijavajte me plss.
Spammer

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 19 nov 2010, 21:06

iz Bugojna se javljam,navijac sam FK Slobode,samo da pitam kako napreduju radovi na stadionu,hocemo li dobiti novi stadion za nasu Repku,koliko ce kapaciteta sjedecih mjesta imati i kako sam vidio sve tribine ce biti natkrivene,po meni bice najbolji stadion u BiH :D

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 19 nov 2010, 21:07

Ma gledam ove budale šta sve ne pisaju, daj ba ljudi neka pobjedi ko je bolji, a plate ne igraju nego igrači. Npr onog Jogunčića on godinama ima pik na Zvijezdu ja bih njega doveo u Gradačac i dao mu traku jer je istinski borac na terenu, a ne kao kod nas pojedini sminkeri... A Sloboda je sloboda mi smo manji ali mnogo organizovaniji klub, a to ko je koje mjesto je nebitno mi smo prokockali mnogo bodova kod kuće i to nas može doći i glave...uz 2 kiksa još kod kuće. U svakom slučaju hajmo malo posjediti navijati zajedno one naše pjesme :D kao i svake godine i onda na derbi da bude dosta golova :D tj da bude 3:2 naravno za Zvijezdu :D pozz i dobro nam došli

Ja sam fukara iz grada soli **** me boli :D tuzla nas voli ....

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 19 nov 2010, 21:12

jessus123 je napisao/la:iz Bugojna se javljam,navijac sam FK Slobode,samo da pitam kako napreduju radovi na stadionu,hocemo li dobiti novi stadion za nasu Repku,koliko ce kapaciteta sjedecih mjesta imati i kako sam vidio sve tribine ce biti natkrivene,po meni bice najbolji stadion u BiH :D
Stadion se radi i imat će kapacitet od oko 20.000 sjedećih mjesta.
Spammer

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 19 nov 2010, 21:42

AulleTa je napisao/la:Slažem se, trebali bismo spustiti tenzije. Ipak, ovo je kantonalni derbi i treba da se odigra kako tome i dolikuje, a neka na kraju najbolji pobjedi.
"Kantonalni" je prije Sloboda - Buducnost :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 19 nov 2010, 21:49

eto Fukara eto ludila...hahha....kako bude bit ce tj bit ce gusto bit ce 0:2 moja zelja e sad vidjet cemo sutra aBd...svi sutra u Gradacac...nema organizovanog prijevoza jbg ali snalazite se kako znate i umijete... :D zadnje kolo ko ce docekati drugu polusezonu huhhhh :cry:

FK SLOBODA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 nov 2010, 22:28

gOTOVI SU! :mrgreen: Dolazim ali u ilegali, ne sa navijacima! 8-)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 nov 2010, 23:07

Nadam se povoljnom rezultatu sa gostovanja,a 3 boda kad bi uzeli,mnogo bi nam znacili u nastavku sezone .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 1 gost.