Ja ne znam sta ti gledas, Real je iza liverpoola daleko najbolja ekipa u evropi. Izbjec ih sto je duze moguce. Sto se tice intera, dan su mi popravili.Pogba je napisao/la: ↑11 dec 2019, 11:39Premalo hejta ovdje zbog ispadanja intera, nisam zadovoljan.
Ako/kada Juve u narednim rundama ispadne upamticemo pojedince.![]()
Što se tiče Napolia, ovo im je kraj, daleko da je Carlo ono što je nekada bio, ali dovesti Gatussa koji ništa u karijeri vrijedno nije uradio do sada i u cv-u mu kao vrijedno spominjati to što je milan u moru trenera kod njega navodno na nešto ličio je samo po sebi tragedija.
Što se tiče naredne runde, daj Real odmah. Eventualno ispadanje od te ove sezone prosječne ekipe bio bi definitivni znak da smo nula i da se ide u totalni rebuilding. Prolaz je tu pod moranje i uloga favorita.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Max Allegri
Gledaj kako im sad Conte ne valja
koji licemjeri 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Hahaha opravdavaju ispadanje u LP. Ne svi, neki.
- BlueBosnian
- Kontakt:
Napoli kao sedmoplasirana ekipa lige prolazi grupnu fazu bez ijednog poraza.
Čuj smiješna liga..

I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
You won't be lonely
It's over..
- Sarrifufna
Mozda su bili u smijesnoj grupi, mozda kvalitet nadoknadjuju pozrtvovanoscu, timskim duhom i moralom, pa zato nemaju poraza.BlueBosnian je napisao/la: ↑11 dec 2019, 17:13Napoli kao sedmoplasirana ekipa lige prolazi grupnu fazu bez ijednog poraza.
Čuj smiješna liga..![]()

pocasni precjednik @ FK Formula
- BlueBosnian
- Kontakt:
Da, ali oni su sa juga, ne istoka, gdje oluje ruše sve pred sobom he he..Sarrifufna je napisao/la: ↑11 dec 2019, 17:35Mozda su bili u smijesnoj grupi, mozda kvalitet nadoknadjuju pozrtvovanoscu, timskim duhom i moralom, pa zato nemaju poraza.BlueBosnian je napisao/la: ↑11 dec 2019, 17:13Napoli kao sedmoplasirana ekipa lige prolazi grupnu fazu bez ijednog poraza.
Čuj smiješna liga..![]()
![]()
I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
- Sarrifufna
Halo ba, prestanite da mi zezate malog.
Leo, skini se sa foruma, idi zadacu zavrsi.
I pitat ce te prirodu i drustvo sutra, zagrij stolicu.
Leo, skini se sa foruma, idi zadacu zavrsi.
I pitat ce te prirodu i drustvo sutra, zagrij stolicu.
Fin koeficijent na Atalantu, a mislim da oni ovo večeras rutinski odrađuju i bez primljenog gola. Shakhtar mi je oduvijek bio gotivna ekipa, ali nema tu kvaliteta kao ranijih sezona. Dinamo teško da može dobiti građane, tako da vjerovatno Atalantu gledamo u KO fazi .
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 11 dec 2019, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos
- muha milanez
- Kontakt:
Forza Atalanta!!!
Kako bi volio da gotovo iz nemoguće situacije prodju u osminu finala. Čisto zbog finansijske injekcije koja bi dodatno stabilizovala klub iz Bergama. Teško da u osmini mogu bilo šta uradit, ali ipak historijski uspjeh je u pitanju.
Kako bi volio da gotovo iz nemoguće situacije prodju u osminu finala. Čisto zbog finansijske injekcije koja bi dodatno stabilizovala klub iz Bergama. Teško da u osmini mogu bilo šta uradit, ali ipak historijski uspjeh je u pitanju.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Šta hoćeš reć da nije bolji od Sarrija?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Već viđena tema. Conte je bolji za inter, a Sarri za Juve.
To je najbolji kontekst. Jednima treba novi početak, a drugima iskorak. Juventus je prerastao Contea i doveo drugačijeg trenera, trenera kojeg je i davno trebao. Dakle, nije stvar ko je percipiran kao bolji nego ko je bolji fit. Samim tim što je klub kao Juve povjerio posao Sarriu govori šta mu treba trenutno.
Conte ima više trofeja, ali obzirom da smo ga upoznali dovoljno logično da niko posebno nije htio da se vrati tako da bi Sarri bio moj izbor opet da se mene pita. Dakle, bez obzira na domaće trofeje kojih ima više, a i normalno da ima kada je trenirao Juve, odabrao bih Sarria zbog njegovog potpuno drugačijeg pogleda na fudbal, modernijeg i u ovom momentu, a i na duže staze onome što treba Juventusu.
To je najbolji kontekst. Jednima treba novi početak, a drugima iskorak. Juventus je prerastao Contea i doveo drugačijeg trenera, trenera kojeg je i davno trebao. Dakle, nije stvar ko je percipiran kao bolji nego ko je bolji fit. Samim tim što je klub kao Juve povjerio posao Sarriu govori šta mu treba trenutno.
Conte ima više trofeja, ali obzirom da smo ga upoznali dovoljno logično da niko posebno nije htio da se vrati tako da bi Sarri bio moj izbor opet da se mene pita. Dakle, bez obzira na domaće trofeje kojih ima više, a i normalno da ima kada je trenirao Juve, odabrao bih Sarria zbog njegovog potpuno drugačijeg pogleda na fudbal, modernijeg i u ovom momentu, a i na duže staze onome što treba Juventusu.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 11 dec 2019, 18:41, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- forza_juve
- Kontakt:
Juve da je htio Contea taj bi isti sjedio na klupi
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Conte je trener koji u LP meda ne moze (to je demonstrirao i sa duplom jacim Juventusom nego sinosnjim Interom) i sa te strane uopste vise i nije trener za Juventus, buduci da se isti vise ne zadovoljava samo titulom u Serii A i nekom osminom LP, nego stremi ka najvisim rezultatima u LP... da li je sarri trener za takvo nesto, ja prvi ne vjerujem, ali eto u Evropi je sa Chelsiem nesto uradio)...
Sa druge strane je conte perfektan trener za ekipe iz drugog plana jer je strasan motivator (sigurno najbolji u tom segmentu ma svijetu) i na tu kvaku i igra uz brutalno fizicki spremljenu ekipu...
Sa druge strane je conte perfektan trener za ekipe iz drugog plana jer je strasan motivator (sigurno najbolji u tom segmentu ma svijetu) i na tu kvaku i igra uz brutalno fizicki spremljenu ekipu...
Za Europska takmicenje nije bolji, za ligaska bolji Conte. Ja pisem o cinjenicama. Kada se sve sagleda Conte je bolji trener od Sarrija, ali to nema veze sa brukanjem Contea u LP godinama (uvijek je ekipa kriva, tako smo i mi pisali, a mrtva te Galata izbacili, pa nevrijeme, uvijek ima opravdanje, a tamburajute Slavije, Kopenhageni itd...)
@Pogba je to dobro napisao, u ovom trenutku je Conte idealan trener za Inter da vas digne iz pepela, a poslije njega ce vam trebati trener ako zele nesto vise van Italije.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Bravo Atalanta 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Koje rekao da nece biti LP u Milanu na proljece 
Bravo Atalanta, zasluzilu su ovo zbog fudbala kojeg igraju duze vrijeme..
Gasperini

Bravo Atalanta, zasluzilu su ovo zbog fudbala kojeg igraju duze vrijeme..
Gasperini

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- muha milanez
- Kontakt:
Bravo bravo bravo 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Tako izgleda. Arapi ce preuzeti klub - po svemu sudeci.akisarajevo92 je napisao/la: ↑11 dec 2019, 00:08samo je pitanje vremena kada ce ADL prodati klub i posvetiti se Bariju
Izgleda da je SSCN postao skupa igrachka za ADLa.
P.S. Svaka chast za Bergamascu, najprijatnije su iznenadjenje od svih Italijana, u ovoj sezoni euro fudbala.

- Sarrifufna
Nike skupa igracka, vec se on ne zna igrat s drugom djecom. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.