Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
luda tekma lecce-genoa
genoa vodila 0-2, sad je 2-2 i genoa dobila dva crvena kartona
jos 15 minuta igre s nadoknadom
genoa vodila 0-2, sad je 2-2 i genoa dobila dva crvena kartona
jos 15 minuta igre s nadoknadom
- Sarrifufna
U pravu si, sad kad razmislim nije ok. Izvini ako sam te uvrijedio.milanist je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:43A da ti malo dodjes sebi, da razlikujes podyebavanja prvenstveno o fudbalu bez da mijesas roditelje ili nesto slicno. Veoma nisko si paoSarrifufna je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:16Zar ti starci nisu rekli da ne ulazis u njihovu sobu bez kucanja?![]()

pocasni precjednik @ FK Formula
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Usutili ste se kad velesila dominira 

Ne trči pred rudu, ako iko može prosuti ovo vodstvo, to je Milan. 
Ja ničemu ne vjerujem dok ne otkuca sat.

Ja ničemu ne vjerujem dok ne otkuca sat.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ma ne mogu se oni sa nama nositi,sta ti je. Kvalitet je to
Da sumiramo ovo kolo:

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
sreca pa smo igrali s milanom prije nego sto su usli u formu
nek se pazi serie a :kafa:
nek se pazi serie a :kafa:
izgleda da gattuso preuzima napoli
bice zanimljivo vidjeti kako ce to funkcionisat, on kao neko ko preferira defanzivniji fudbal, tj prvenstveno odbranu svog gola, te napoli koji ima strasan ofanzivni potencijal, riskantan potez svakako... milan je imao jako dobru odbranu s njim, al ne i jako dobar napad, no pitanje je koliko je to do njega, obzirom da je milanov napad bio bez nekog veceg kvaliteta
bice zanimljivo vidjeti kako ce to funkcionisat, on kao neko ko preferira defanzivniji fudbal, tj prvenstveno odbranu svog gola, te napoli koji ima strasan ofanzivni potencijal, riskantan potez svakako... milan je imao jako dobru odbranu s njim, al ne i jako dobar napad, no pitanje je koliko je to do njega, obzirom da je milanov napad bio bez nekog veceg kvaliteta
Sretno komšijama 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Sarrifufna
Fuj

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Sarrifufna
pocasni precjednik @ FK Formula
Suarez zadnji gol van Nou Campa u LP dao ihihi, ne sjeća se ni on ja mislim, tamam možda vama u Berlinu hehe

- Sarrifufna
- Fantasista
- Kontakt:
Nešto si pobrkao, mi mrzimo krim.org iz znaš već kojeg grada

@Gefufna
Bolje ti je navijaj bolan, ako ispadnu, halalit ćete se sa ligom, a sa LP ste se svakako halalili prije nego što je i krenula, tradicionalno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.