jest vas lijepo ovako vidjeti,kad fino pisete jedni o drugima

@uno kralju ja tebi nisam dao bodove ,kao i mortemu jer ste moderatori,ne treba vam jos vise vlasti dati

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
jest vas lijepo ovako vidjeti,kad fino pisete jedni o drugima
Ko je to dao @unu + bodove, nešto ne vidim na glasanju?delinjo je napisao/la: ↑06 dec 2019, 15:02jest vas lijepo ovako vidjeti,kad fino pisete jedni o drugima
@uno kralju ja tebi nisam dao bodove ,kao i mortemu jer ste moderatori,ne treba vam jos vise vlasti dati![]()
O cemu pricas, pa vi ste tobeta izabrali kao forumasa godine
O onom sto vidim..
On je sam sebe izglaso
Vjerovatno, kako si ti to mudro primjetio..
vi malim, dakle mnozina, mislim na navijace sarajeva koji zadnje 3-4 godine biraju uvijek svog forumasa jer ste bili najbrojniji, a najveca sramota je bila kad ste najgoreg forumasa u historiji foruma izglasali kao forumasa godine, i jedini lik koji je nakon sto je pobijedio banovan za 2 dana
Hoce covjek da se istakne na neki nacin.. sto ga mrzis ?
Izvini braca, sto si nervozan ?irfo je napisao/la: ↑06 dec 2019, 21:05vi malim, dakle mnozina, mislim na navijace sarajeva koji zadnje 3-4 godine biraju uvijek svog forumasa jer ste bili najbrojniji, a najveca sramota je bila kad ste najgoreg forumasa u historiji foruma izglasali kao forumasa godine, i jedini lik koji je nakon sto je pobijedio banovan za 2 dana
Tako da se vi pitari nemate pravo zaliti ni na kakav izbor
Tobe Šefćo i Curry, trio fantastico. Otkud mailovi više pitam se.
Ne drže bombone na stolu nego sim kartice.
joj kletve