Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Samo kod nas se uvijek krivi ili trener ili suigraci. Dinwidie je predobar, pravi sesti igrac i to je njegova rola u ovoj ekipi kad su svi zdravi. Niko ga ne pravi superstarom jbt, drugo je sto u ovakvoj ekipi on mora povuci.
Musa jos nedovoljno spreman za bitnu rolu, prvo u NBA ligi a drugo u ekipi Bruklina al je odlicno da igra redovno a minute i sve ostalo ce varirati
Musa jos nedovoljno spreman za bitnu rolu, prvo u NBA ligi a drugo u ekipi Bruklina al je odlicno da igra redovno a minute i sve ostalo ce varirati
Ko god kaze da Diwndi nije odigrao dobro nema blage veze o kosarci...ne Samo ovu tekmu nego zadnjih 10 je odlican.
Musa danas opravdao ulogu samo dalje.
Musa danas opravdao ulogu samo dalje.
Pa imao je Dinwi i osam asistencija. Kako je sebican?
Pobjedjuju Netsi. Ali stat ce to kad se Irving vrati.
Pobjedjuju Netsi. Ali stat ce to kad se Irving vrati.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Gospodo "kriticari" , zamislite da imate 19 god. i visoki ste 1,6 m , u narednu godinu dana vi izrastete na 1, 95 m . Mozak ostao isti , a dva tijela razlicita . Nije tesko bolje poznavati kosarku od mene , ja pratim Musu u NBA zadnjih 15 utakmica . Nisam sklon vrijedjanju kao Vi i Musu i "nas" . Pa da Vam se pridruzim u tom vrijedjanju . Moze li vas mozak shvatiti ovo sa 1,6 na 1,95 m.. Ono sto je igrao u ligi za razvoj(G-ligi) , je nivo ABA lige . Sad je Gosp. Atkinson zakljucio da treba da se oproba medju vukovima . Trener(moglo bi se reci i igracku i trenersku) koji je karijeru gradio u Evropi i zato njemu Musa odgovara . Vi biste rekli da je Atkinsona Tranp nagovorio da igra
.
Samo da ga zdravlje posluzi za 2 godine ce biti TOP 30-50 , sto nije malo . Trebaju se kosti , tetive , a posebno zglobovi prilagoditi njegovom novom tijelu (novih 15-20 kg- misica) .Sesti igrac u ekipi koja ima skor iznenadjujuce dobar 13 : 10 .
Nije mi rod , ali kao da jeste . rod mi je kao i VI- kriticari (draga mu
) . LamSe .

Samo da ga zdravlje posluzi za 2 godine ce biti TOP 30-50 , sto nije malo . Trebaju se kosti , tetive , a posebno zglobovi prilagoditi njegovom novom tijelu (novih 15-20 kg- misica) .Sesti igrac u ekipi koja ima skor iznenadjujuce dobar 13 : 10 .
Nije mi rod , ali kao da jeste . rod mi je kao i VI- kriticari (draga mu

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Solidna utakmica sinoc , neki bi rekli vrlo dobra . Da udje ona trica preko Jokica bila bi blizu odlicnoj . Nije on tada promasio tablu , kao sto su neki sinoc na onom sivom parkrtu . Sut 60%(neki bi rekli 70%
) , 2 skoka i 1 ukl . Bez izgubljenih lopti .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.

Zadnja izmjena: guzobran, dana/u 06 avg 2020, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sarmica, japa, LlullSergio, theKuPuS i Wandelanoite - najveci papci na ovom forumu
Cuj Nets win 102 :105
Ko mu je slagao da treba gostujući broj poena na prvom mjestu
Ko mu je slagao da treba gostujući broj poena na prvom mjestu
Držim se NBA i ESPN standarda.
Ako ti je glupo, idi komentariši u nogometnim temama.
Ako ti je glupo, idi komentariši u nogometnim temama.
Sarmica, japa, LlullSergio, theKuPuS i Wandelanoite - najveci papci na ovom forumu
Malo si pomješao onda te standarde.
Nikad niko nije napisao Nets win 102-105 ako je domaćin pobjedio
Nikad niko nije napisao Nets win 102-105 ako je domaćin pobjedio

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Postoji mogucnost da ga otpuste i stave na two-way ugovor, izmedju njega i Pinsona se odlucuje.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- kupus army
- Kontakt:
Realno ja goreg igraca u zivotu nisam vidio u NBA od Pinsona, nije ni Musa aman zaman, al je vala bolji od Pinsona.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑09 dec 2019, 21:02Postoji mogucnost da ga otpuste i stave na two-way ugovor, izmedju njega i Pinsona se odlucuje.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Gdje si to naso? Ne postoji mogucnost da ga sad otpuste, vec je potpisana extenzija rookie ugovora kolko znamTracy3McGrady je napisao/la: ↑09 dec 2019, 21:02Postoji mogucnost da ga otpuste i stave na two-way ugovor, izmedju njega i Pinsona se odlucuje.
Mogu ga otpustiti ko i svakog drugog, placati penale za to, a onda mu ponuditi two way koji iznosi par stotina hilajda u najboljem slucaju pa il prihvati il trazi novi klubarmin dju je napisao/la: ↑09 dec 2019, 21:14Gdje si to naso? Ne postoji mogucnost da ga sad otpuste, vec je potpisana extenzija rookie ugovora kolko znamTracy3McGrady je napisao/la: ↑09 dec 2019, 21:02Postoji mogucnost da ga otpuste i stave na two-way ugovor, izmedju njega i Pinsona se odlucuje.
E sad doduse, pojma nemam ima li kakav vremenski rok koji mora proci da ponudis igracu taj tip ugovora ako ga otpustis
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nadam se da ce u napadu uskoro imati i desni dvokorak...na to se ceka jos od kadeta.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Nema bas logike, da njega otpuste i onda mu daju two way ugovor. Pogotovo pored nekolicine koji imaju negarantovani ugovor do kraja sezone.
Njega oni svakako mogu uvijek poslati u razvojnu, a aktivacijom trece godine, duzni su mu oko 2 miliona isplatiti.
Ako bi ga otpustili, onda bi ga vjerovatno trajno otpustili, sa tim sto ga moze onda preuzeti Long Island. Ali tesko da bi on ostao kod njih, vjerovatno bi se radje vratio u Europu. Po otpustanju u ekipama iz razvojne, najcesce ostaju Amerikanci...
Njega oni svakako mogu uvijek poslati u razvojnu, a aktivacijom trece godine, duzni su mu oko 2 miliona isplatiti.
Ako bi ga otpustili, onda bi ga vjerovatno trajno otpustili, sa tim sto ga moze onda preuzeti Long Island. Ali tesko da bi on ostao kod njih, vjerovatno bi se radje vratio u Europu. Po otpustanju u ekipama iz razvojne, najcesce ostaju Amerikanci...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- BenjooJutub
- Kontakt:
Jos se nije pronašao a napisano 5. aprila 2017.BenjooJutub je napisao/la: ↑05 apr 2017, 15:29Između Muse i Dončiča postoje dvije razlike. Jedna je naravno u poziciji koju igraju a druga je ta da je Dončič već zvijezda, igrač koji može samo napredovati, jedino da ga neka povreda ne zezne. Dok se Musa recimo još uvijek moze izgubiti u tim tinejdzerskim godinama i propasti kao mnogi prije njega.
A trenutno obojica imaju vjerovatno isti talenat-potencijal, Dončič ga je već iskoristio a Musa se još uvijek pronalazi.

Claxton upravo igra za Long Island Nets.
- akisarajevo92
- Kontakt:
porediti Musu i Doncica je kao porediti Lance Williamsa i Shaquille O'Neala
Don't believe the hype.
jos se momak nicim izazvan citira umjesto da sakrije svoju brukuakisarajevo92 je napisao/la: ↑10 dec 2019, 04:51porediti Musu i Doncica je kao porediti Lance Williamsa i Shaquille O'Neala

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.