FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ovu upravu cemo vidjeti sada na pauzi, da li ce doci do nekih promjena u pozitivnom smislu il je to to..
zato sam i rekao da nam ta tekma u banjalucii i nije toliko bitna, mislim bitna je, svaka je bitna, ali ne toliko koliko organizacija kluba..
zato sam i rekao da nam ta tekma u banjalucii i nije toliko bitna, mislim bitna je, svaka je bitna, ali ne toliko koliko organizacija kluba..
U ovoj ekipi Slobode od igraca koji su zadovoljili u jesenjem dijelu po meni su: Al. Bekic, Jusic, Hodzic, Prses, Bekric i Am. Bekic, Za klupe mogu biti Beganovic i Ivetic, Maksimovic, Uzelac....ostalo noga.
🔴⚫️
Beganovica prodat, ostavit Jusica, Bekiće, Prsesa, Hodzica, Bekrica, Maksimovica, Uzelac se popravio za treceg stopera odlican.
Ne očekujem ništa bolje ni od ove uprave. Potrošit će sve pare, pred kraj sezone će isplivati par dugova iz prethodnog perioda i krenut će kmečanje kao i inače. Možda čak i obezbjede opstanak ali već na jesen će poćeti pristizati na naplatu dugovanja koja će oni napraviti pod izgovorom morali smo radi opstanka i čarobni krug se nastavlja. Volio bih da nisam u pravu i da nas sve ovi momci "popišaju" i naprave nešto bolje ali kao što neko reče ostaje nam da ih vidimo za početak u ovoj polusezoni.
Cini mi se da Jusic odlazi. Bilo bi dobro koga i prodati...
Cini mi se da Jusic odlazi. Bilo bi dobro koga i prodati...
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 09 dec 2019, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?
-
- Kontakt:
samo da ne bude ko zadnjih sezona, da odu ovi koje bi vi ostavili, a da ostanu ovi koje bi kao potjerali 

Bolje i ispasti nego davati pare za ove kvazi igrace, osloniti se se na domaci kadar, vracati dugove drzavi, uredjivati klub i pomalo sredjivati stadion pod uslovom da se vrati Slobodi, koji i pripada Slobodi. Ostalo je sve kratkorocno i neisplativo, a da ne kazem koliko je ovo postalo vise negledljivo, ovo ni sa sodom bikarbonom covjek ne moze vise svariti, ovaj fudbal sto ga igraju, to je za povratiti....kad kazem domaci kadar, ne igrace kao ovaj antitalenat.
🔴⚫️
Ma śta kaźeś jarugo?strujasamo je napisao/la: ↑08 dec 2019, 21:13Dobro si rekao brdo para spiskano na poluamaterske igraće Glavni krivci toga su smaić i smajlović Oni su dovodili igrače i tjerali dobre igraće Kad su uvidjeli šta su uradili ko hinje su pobjegli Zato ih treba i krivićno goniti kakve su ugovore pravili slućaj FrancuzaHPCompaq je napisao/la: ↑08 dec 2019, 18:02Jos jedna tmurna polusezona,najveca greska sto je brdo para spiskano u ove poluamatere od igraca.a to je zasluga stare uprave i tadasnjih ljudi koji su dovodili ove manekene.vidit cemo sta pauza nosi,jedno je sigurno ako se nastavi ovako blize smo cvajti...
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ovo nije losa politika, svidja mi seOni iskusniji fudbaleri će na odmor, no ostatak tima u srijedu bi trebao put Bogatića (Srbija) gdje će odmjeriti snage sa najtalentovanijim fudbalerima iz tog dijela susjedne nam zemlje
"Odigraćemo jedan meč da vidimo ima li na tom prostoru nekih fudbalera koji su zanimljivi Slobodi", objasnio nam je Milenko Bošnjaković, šef struke Crveno - crnih.
Po povratku iz Bogatića Soboda će narednog vikenda igrati prijateljski meč sa odabranom ekipom fudbalera sa Tuzlanskog kantona.Utakmica bi se trebala igrati u subotu na pomoćnom stadionu Tušanj.
"To je nekada bila uobičajena praksa i to je dobra stvar. Da vidimo ima li za Sobodu zanimljivih igrača koje bismo mogli angažovati. Ne treba zaboraviti da je tako u Slobodi zaigrao jedan Muhamed Konjić ili Dragoslav Kostić", zaključuje Bošnjaković.

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Lose je ovo ocekivao sam borbu za Evropu..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Livancic bi prvi mogao dici sidro. Dakle prvo pojacanje
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
zato bi odjacanje tj otpomoc mogla bit izuzetna

Kažu novi generalni sponzor preko 500k godišnje.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
a ko bi to trebao biti?
Ma nek bude pampers samo da nije tuzlanski, od njih ništa nemaš.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
ma ok, ko god da je slazem se, samo mi cudno 500k.. dok ne potpisu sumnjam u sve... 

Ko to kaze ko to laze

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Kod nas se na svakoj pauzi najavljuje neki mega giga sponzor, neki iskorak, napredak, pa evo gdje smo. 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.