Kao prvo taj Getafe kojeg Ribery komparira sa Stuttgartom ce sutra biti vjerovatno 15 na tabeli, ako ne i ispod. Ono sto je Flores napravio, Michel je sjebo, i to je cinjenica. Mislim, glupost je poredit jednog Njemackog giganta sa klubom iz Spanije koji je osnovan 1982. Poredi Stuttgart sa Atleticom pa vidi razlike, drasticne razlike. Mislim, opcenito je smjesno poredit Bundesligu sa Primerom, jedino sto u Bundesligi ima na svakoj tekmi po 50 000 navijaca, i svaka cast na tome. Sto se Primere tice, ostali klubovi su poprilicno jaki kada treba igrati sa nekim drugim timom izvan drzave, ali jednostavno nemaju tu konstantu u nacionalnom takmicenju, realno gledajuci Atletico je po svemu jaca ekipa od svih ostalih ekipa u Primeri sem Reala i Barce naravno, ali prekratak igracki kadar, budzet kluba, ne omogucavaju mu da se zadrzi u samom vrhu, tj. da se bodovno skoro pa izjednaci sa Realom i Barcom, jer kad pobjede jednog Intera, onda to govori mnogo. Sevilla je takodjer prije par godina bila dobra, ali im je na klupu dosao Alvarez i sve sjebo, Villareal igrao polufinale LP i mogao biti u finalu da Riquelme ne promasi penal, Barca je konstantno u vrhu, Atletico tare Engleze, jedino sto Reala nema, ali i on se lagano vraca u vrh Europskog nogometa i ove sezone ocekujem polufinale. U Primeri igra 6 ili 7 od 10 najboljih igraca na svijetu, i mislim da ce to dovoljno reci o kvalitetu te lige. Malo sam izgubljen, jbg, 1 sat je, ali eto, nesta san ko naskrabo.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno