FK Sarajevo - Uprava kluba
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Uprava FK Sarajevo
Senad Jahic - predsjednik UO
Senad Bilic - clan UO
Ema Bukovica - clanica UO
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Iz tabora Bordo ekipe su najavili da će u srijedu na konferenciji za medije sa početkom u 12 sati predstaviti sportskog direktora kluba iz Titove 38b.
”Upravni odbor FK Sarajevo u ponedjeljak, 21.5.2018. održao je vanrednu sjednicu na kojoj je donešena Odluka o uspostavljanju funkcije koordinatora sportskog segmenta i imenovanju osobe koja će tu funkciju obavljati u narednom periodu.
Press konferencija o ovoj temi će biti održana u prostorijama FK Sarajevo (ul. Maršala Tita 38b) u srijedu, 23.5.2018. s početkom u 12:00h.
Medijima će se obratiti Predsjednik UO – Senad Jahić, imenovani koordinator za sportski segment koji će zvanično biti predstavljen tokom press konferencije i generalna direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić”, stoji u saopštenju Fudbalskog kluba Sarajevo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo - Uprava kluba
Lakoste je napisao/la:Uprava napolje.
Sabrina kurvo.
Jahicu smrade.
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
- robertkosar
- Kontakt:
Pohvale i upravi sto je imala mudda da ne podlijeze ucjenama i pritisku ulice i pojedinih grupica

- Sjeverjecudo
- Kontakt:
UPRAVA NAPOLJE !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
robertkosar je napisao/la: ↑23 dec 2019, 18:57Sabrina je nasa direktorica i mi navijaci bi trebali to postivati respektovati a pogotovo kao osobu slabijeg pola, pojedinci bi kao navijaci trebali bar postovati funkciju Direktora FK Sarajevo![]()
![]()
![]()
- robertkosar
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑23 dec 2019, 19:05robertkosar je napisao/la: ↑23 dec 2019, 18:57Sabrina je nasa direktorica i mi navijaci bi trebali to postivati respektovati a pogotovo kao osobu slabijeg pola, pojedinci bi kao navijaci trebali bar postovati funkciju Direktora FK Sarajevo![]()
![]()
![]()

Ooooooooo
Ooooooooooooooooo
Ooooooooo
Volim te upravo
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- robertkosar
- Kontakt:
Najbolja uprava oficijelno!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

U ponedjeljak 13. januara 2020. godine članica Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sarajevo, Ema Bukovica, na ime predsjednika Skupštine FK Sarajevo Valentina Ilijevskog u prostorije kluba dostavila je neopozivu ostavku na funkciju koju je obnašala u proteklom periodu.
“Usred velike količine obaveza u poslovnom i privatnom životu, nisam u mogućnosti da nastavim svoj volonterski rad u kapacitetu u kojem sam dosad odvajala svoje vrijeme i resurse za dobrobit kluba. Svoju dužnost sam u proteklom periodu obavljala besprijekorno moralno i odgovorno i posebno se ponosim historijskim uspjesima kluba u protekloj sezoni, te ozbiljnim pomacima u polju unapređenja poslovanja kluba u kojima sam proaktivno učestvovala. Sa svim uposlenicima Fudbalskog kluba Sarajevo sam imala iznimno korektan i dobar poslovni odnos, te im se ovom prilikom zahvaljujem na tome, a posebno svojim kolegama (Senad Jahić, Senad Bilić) iz Upravnog odbora na jedinstvu, zalaganju i pravičnosti tokom obnašanja naših funkcija. U nastavku sezone i u budućem radu, nastavit ću ponosno bodriti rad i takmičenja Fudbalskog kluba Sarajevo, te od srca iščekujem samo najbolje rezultate”- obrazložila je Bukovica svoju ostavku.
- AlainProst
- Kontakt:
sa moje strane podrska
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Aduka87, aqarius, Arhitekt, boki86, brojjedan, casual033, Cwirek, dark44, dime, Faraon iz Visokog, fera, gh0stHZ, Gomis99, Hajdeee, Hamagara, HordeSaSjevera, HZbec, J1897, JavierBosnia, JuricaSpindl, kanarinac, Kaunas, keli, laznokrilo, Lecler, macahz, MaroonWhite1946, miguelramos, MSOZ101, muhamedhulk, n0dix, Oerde, pitara, relativizam, rimljanin90, roccosiffredi, ronaldo99, Serha, SilaMoc1946, strahmeipomisliti, ubipara, UltraSa46, umrobihzbogtebe1946, USB, WeekendOffender, zagorski i 421 gost.