Sta ce drugo poltroni pisati??Njima je i 10mjesto top!costacurta08 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 20:10Pokušavaš biti ironičan ili šta?
Kad pogledaš tabelu, gol razliku, rezultate i više je nego izvjesno da ispadamo iz lige, ako se to desi onda se i raspadamo. Ako se i plaća reprogam onda se to ne događa zato što smo obezbijedili novac kroz sponzorske ugovore, prodajom igrača itd već iz budžeta Grada Tuzla.
Da ne budem ja kao hejter, ovo ono, de mi reci ti na kraju polusezone sa čim si to ti zadovoljan?
Od septembra ne znaju za pobjedu, treba li dalje diskutovati na ovu temu?!
Sloga ima duplo više bodova od nas, 2 boda im falila da budu jesenji prvaci, nama jedan bod da budemo najgori. A ti prosipaš žuč ovdje kao neko se naslađuje..... c c c c c c c
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
DRŽAVA TUZLA!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Moze i 11. Nabavljen je printer za zahvalnice.NjonjoVam je napisao/la: ↑08 dec 2019, 20:22Sta ce drugo poltroni pisati??Njima je i 10mjesto top!costacurta08 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 20:10Pokušavaš biti ironičan ili šta?
Kad pogledaš tabelu, gol razliku, rezultate i više je nego izvjesno da ispadamo iz lige, ako se to desi onda se i raspadamo. Ako se i plaća reprogam onda se to ne događa zato što smo obezbijedili novac kroz sponzorske ugovore, prodajom igrača itd već iz budžeta Grada Tuzla.
Da ne budem ja kao hejter, ovo ono, de mi reci ti na kraju polusezone sa čim si to ti zadovoljan?
Sloga ima duplo više bodova od nas, 2 boda im falila da budu jesenji prvaci, nama jedan bod da budemo najgori. A ti prosipaš žuč ovdje kao neko se naslađuje..... c c c c c c c
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Dobro si rekao brdo para spiskano na poluamaterske igraće Glavni krivci toga su smaić i smajlović Oni su dovodili igrače i tjerali dobre igraće Kad su uvidjeli šta su uradili ko hinje su pobjegli Zato ih treba i krivićno goniti kakve su ugovore pravili slućaj FrancuzaHPCompaq je napisao/la: ↑08 dec 2019, 18:02Jos jedna tmurna polusezona,najveca greska sto je brdo para spiskano u ove poluamatere od igraca.a to je zasluga stare uprave i tadasnjih ljudi koji su dovodili ove manekene.vidit cemo sta pauza nosi,jedno je sigurno ako se nastavi ovako blize smo cvajti...
-
- Kontakt:

Nadam se da je sve ok..
-
- Kontakt:
Msa nisu glavni krvci ni Smajić ni Smajlović svi smo mi krivi na čeli sa faraonom. Dajemo milionska sredstva nekim amaterima koji se nazivaju igračima. Ako ovaj UO ne osigura sredstva do NG idemo se lagano restartovati. Dužni svima, stadion katastrofa, popljuvana 100-godišnja historija i uvijek drugi krivi. Ključ u bravu ako nema pozitive jer od ovoga sada samo pojedinci imaju korist.strujasamo je napisao/la: ↑08 dec 2019, 21:13Dobro si rekao brdo para spiskano na poluamaterske igraće Glavni krivci toga su smaić i smajlović Oni su dovodili igrače i tjerali dobre igraće Kad su uvidjeli šta su uradili ko hinje su pobjegli Zato ih treba i krivićno goniti kakve su ugovore pravili slućaj FrancuzaHPCompaq je napisao/la: ↑08 dec 2019, 18:02Jos jedna tmurna polusezona,najveca greska sto je brdo para spiskano u ove poluamatere od igraca.a to je zasluga stare uprave i tadasnjih ljudi koji su dovodili ove manekene.vidit cemo sta pauza nosi,jedno je sigurno ako se nastavi ovako blize smo cvajti...
**** majku svake godine borba za opstanak,**** li vam majku
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa tako su ljudi i rekli na skupstini , poslije nove godine znamo na cemu smo, il idemo dalje il je kraj borbe
sudeci po interesovanju izgledniji je ovaj drugi scenario
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Sudija sviraj kraj?ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑08 dec 2019, 22:46pa tako su ljudi i rekli na skupstini , poslije nove godine znamo na cemu smo, il idemo dalje il je kraj borbe
& $ ?
Ma, mi smo losi i tacka. Ostanak u PL je jedini cilj i strah me je da ga ispuniti necemo, ni ovako ni onako.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Znaš dobro sta pokušavam nego se malo praviš. Kad god je kriza rezultata ista je priča - gasimo se, neki baci bombu da nam ode pola ekipe u Sa klubove, neko drugi kaže da ne plaćamo reprogram itd.costacurta08 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 20:10Pokušavaš biti ironičan ili šta?
Rezultati su bez dileme katastrofa, vidjeti ćemo početkom januara kako stojimo sto se tice uprave, tad su najavili da će izaći u javnost sa svime pa ćemo vidjeti. I kakve veze ima Sloga sa svime ovim pa da ih spominješ i sa njima da nas porediš?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Da ostane zabiljezena i cuvena reakcija legende Slobode, Saleta doktora u kopackama.

Pu, majku ti ****.

Pu, majku ti ****.

-
- Kontakt:
I Prsesa svakako. Kao da Messi ide, **** vas onaj ko vas dovede na prvi trening.
Slobodu pratim jako puno godina, odgovorno tvrdim da veci antitalenat ili gori half nije igrao a niti proveo u Slobodi toliko godina kao ovaj momak sa brojem 5. To je velika nepravda i grehota prema tolikim momcima koji su prosli omladinsku skolu Slobode a kojima nije pruzena sansa zbog doticnog.
🔴⚫️
Sto se tice igrackog kadra ne bi zalio da ih ode 95%, sto se i najavljuje.
Ali ne stavlja on sebe u ekipu. Ko njega gura i zašto kad gotovo kod svakog trenera igra u prvoj ekipi nije mi jasno. Razumijem da malo košta ali opet kako su se trošile i kako se troše pare u Slobodi ne bi me začudilo da i on ima lijepu platuSkver je napisao/la: ↑09 dec 2019, 13:05Slobodu pratim jako puno godina, odgovorno tvrdim da veci antitalenat ili gori half nije igrao a niti proveo u Slobodi toliko godina kao ovaj momak sa brojem 5. To je velika nepravda i grehota prema tolikim momcima koji su prosli omladinsku skolu Slobode a kojima nije pruzena sansa zbog doticnog.
& $ ?
-
- Kontakt:
DANA u Slobodi veći antitalent za fudbal nije proveo. Jedini gori igrač otkad ja pratim Slobodu je onaj Takeshi Miki.Skver je napisao/la: ↑09 dec 2019, 13:05Slobodu pratim jako puno godina, odgovorno tvrdim da veci antitalenat ili gori half igrao a niti proveo u Slobodi toliko godina kao ovaj momak sa brojem 5. To je velika nepravda i grehota prema tolikim momcima koji su prosli omladinsku skolu Slobode a kojima nije pruzena sansa zbog doticnog.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Prica se po carsiji.
-
- Kontakt:
ta prica po carsiji je meni najgora.
treba neki red da se zna i da se sto manje mahala. sdto je najgore obicno sto se prica po carsiji je istina..
treba neki red da se zna i da se sto manje mahala. sdto je najgore obicno sto se prica po carsiji je istina..
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 21 gost.