Hendo je napisao/la: ↑04 jun 2018, 16:04
E čuj ti "uleme" što se sastala. Sve moralan do moralnog se sastali i oni kao pišu o moralu i obrazovanju efendija.
Prvo maršal, oko 10 godina studira i opet ne znam je li stigao do 3. godine faksa. Pita se što li nema posla.
Otišao u Austriju i umjesto da kao vrijedni Bošnjak traži firmu koja bi mu napravila papire, on otišao kao i svaki crvendać u prvu kafanu, upoznao srpkinju i hrvate za šankom i pričao im kako nas je Alija htio zavaditi i kako bi nam sad bilo lijepo da nije bilo SDA i Alije.
Naravno tu je i Heller. On, ne samo što se ne stidi što ne posti, i ne samo što jede svinjetinu, nego i javno piše kako je upravo jeo kako će jesti... u ramazanu. Znači nije bitno biti svinja nego svi moraju znati da si svinja.
Svakako, tu su klasične luzerske priče kako je uvijek zamalo **** ali se prepio pa se ujutro probudio negdje.
Vječiti Admir Glamočak iz Ljeta u zlatnoj dolini.
To su stari "Pišonja i Žuga" crvenog režima.
Ako se pitate gdje sam, tu sam u manjem BH entitetu. Dijelim pakete za ramazan i bajram. Naravno to rade muslimani iz omladinskog udruženja Tempo, OAZA... Ne rade to naši ateisti koji imaju rješenje za sve samo im se ne da dići guzicu iz kafana. Oni moralni, za šankom sjede...
I da, laže ko god kaže da nema šta da jede u Bosni. 3 milijarde maraka se popuši, popije, prokocka za godinu dana u Bosni. A zemlja leži neobrađena. Ja imam spisak ovih varalica i ljudi se provjeravaju, nije to kao prije. A osim toga, gladnima se bave samo muslimani, ateisti su zauzeti neradeći ništa.