FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Stana kad je igro prvih 10 kola nismo imali poraza, onda stana pred Tuzlu preseli na klupu, Crnkic izjeba Sinisu u toj utakmici, pa ga onda borcevi igraci sljedecu izjebase kod 3:0 a Sinisa neizostavan a Stanic na klupi sjedi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- MocMahale444
irfo je napisao/la: ↑08 dec 2019, 17:29Ja sam glaso za beka, sinisa je u rangu bogicevica kad igra, poguban svaku tekmu, ne znas jel gori u odbrani ili u napadu, al zato kad je jasno da ce lopta u aut, sinisa baci jedan trk, klizeci za njom i ako je svakako ne moze stici i onda raja na tribinama aplauz ili kad zaplace poslije tekme onda podrska po socijalnim mrezama, wow bravo sinisa ti si nas vojnik bravo majstore, a to sto je sinisa los ko **** ima vec dvije godine to nema veze

Istina potpisujem.
Ljudi jos se mora dodati da nas i savez s sudijama handri.
Ne samo nas nego koga hoce, kako im se çefne.
Nas ponajvise.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pa jarane prizivaju se neki raspali Jamak, neke dede, Zilkici. Pa ne ide nikako..Benzapen je napisao/la: ↑08 dec 2019, 16:45U pravu si 100%. Dosta brate više metuzalema. Gdje nestadoše ona vremena kad smo dovodili Dialibu, Višću, Bekrića (1put).Bezideja je napisao/la: ↑08 dec 2019, 16:26Zeljo trenutno nema nijednog igraca da dovede iz Pl, a da je bolji od ovih nasih trenutnih!
Nazalost niti jedan bek nije bolji od nasih, o krilima da ne pisem. Ne postoji.
Jedino dovesti igraca poput Stilica i Ermina, ostalo je sve bacanje para. Vojo nije nosta specijalno a uz to ima godina za penzije.
Pa dosta mi je vise Bogicevica i slicnih od 30 + god, sto se vrte od kluba do kluba u Pl.
Jedno te isto godinama..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
A yebiga brate, mislim mene boli zabiješ 3 gola u Širokom ne bude ti dovoljno za pobjedu, zabiješ 2 gola Tuzli City u gostima ne bude dovoljno za pobjedu, zabiješ Slobodi 2 gola na Grbavici i opet nije dovoljno za pobjedu. Neko sinoć napisa ekipa koja mora zabiti tri gola nije šampionska. Još eto ovo 63 šuta i 31 u okvir uzmeš 2 boda. I ne znam fakat koji im je qrac više s ovim primanjem golova na početku. Gledaj brate koliko primamo u prvom poluvremenu.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 17:30Ma samo rokenrol krila.
E cuj 60 suteva i 30 u okvir gola na 4 kiksa na Grbavici. Malo sam se bio dohavizao i onda me @braco s ovom statistikom ponovo zakuca u depresiju. Zakaric bi zabio 10 golova brata mi.
Ukupno:

Kući:

U gostima:

Jarane ne mozes zabiti koliko mozes primiti golova 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Čudno mi to oko odbrane, Amar je baš stabilizovao prošle sezone. Ali opet s druge strane znam da je Amar izvukao 100% iz ove ekipe i svih igrača. Svi su se trudili fakat, nikom ne zamjeram zalaganje ali džaba kad neki jednostavno ne znaju.
Dovoljno je da ljudi dodju do 16 prvi put u toku utakmice bilo koji da je minut i primit ces gol.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Pozdrav za mladje moderatore, VASA LJUBAV JE SA 70 KM placena !!!
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Zato što prošle godine nismo imali ni blizu ofanzivni potencijal kao što imamo ove, morali smo sve počinjati sa čvrstom odbranom i Amar je to znao sigurno. Ove sezone je iznenadio svakog navijača Želje sa igrama na terenu, jer svi smo mi očekivali ekipu sa čvrstom odbranom, a gore šta se uradi uradi se.
On je vjerovatno odlučio da iskoristi full potencijal napada i u tome je uspio, samo se možda malo preračunao sa odbranom i nije očekivao da ćemo biti ovako loši, pa je u neka doba bilo kasno da se nešto mijenja u sred polusezone, ali vjerujem da će sada biti nekih promjena.
Ali ja opet kažem, od tima koji se trebao usko boriti za Europu, napravio je najveću ofanzivnu mašineriju koja je tu među glavnim kandidatima za titulu, tako da treba ga pustiti preko zime da odradi svoje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne pomaze Bingooooo majko sa korita Ivanova

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Prijateljska utakmica meščini protiv Dinama.
Poslije utakmice izjave trenera, kaže Amar " govorim Ćulumu nemoj udarat prijateljska je, al džaba"

Poslije utakmice izjave trenera, kaže Amar " govorim Ćulumu nemoj udarat prijateljska je, al džaba"

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Sinoc nekakav brat na Jugu ono mjesto do zapada dosao dolje blize ogradi i samo se dere: “Sinisa, ne dozvoli da vas biju na Grbavici, Sinisaaaa” pa onda to isto Boji, a momak izvodi korner 

Pa za tebe je stanić najbolji desni bek u historiji Kluba, tako da me ne čudi što braniš tog ljigavca.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Ljudi sada malo odmoriti od fudbala, pa cemo u janaru vidjeti na cemu smo.
Mjau !
- MocMahale444
Ide sad pracenje po Instagramu gdje puleni zimuju. Ako je gdje blizu nema se plata, ako odu negdje dalje puni su ko vrod. 

Ma mi imamo Stanića da bi ga mogao ubacit kad nemaš koga drugog. Lik ništa nije pokazao, ali treba ti jer može igrat na oba beka ili na krilu. Od prije 2 godine niko ga smislit ne može ali šta ćeš. Najbitnije je štopera dovesti, pisao sam na PL temi, začas ti jedan štoper nakupi 3 kartona pa hajd trpi Bogičevića, lik nam je rupa u odbrani. Treba nam i desni bek što je najgore, hajde onaj Pavić na lijevoj strani je makar kao ofanzivni bek dobar, ali Siniša ne igra onako kako je prije znao. Bio nam je standardan svaku, znači imao je bruku šansi da dokaže da može, ali ne ide.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.