ZenICx je napisao/la: ↑08 dec 2019, 22:47
Ma druze ebes asima titu colu i sve te koji vode klubove pa ne navija niko za asima ili titu colu u gv nego za iskru slogu manje bitno...hocu da ti kazem da sam ja uvijek za to da sloga npr ostane u ligi iskra i slicno nego neki klub koji je udaljen 500 kilometara od bugojna gv..pa ovako mogu gledat u 18 kilometara dvije ekipe iz premijer lige i uzivat u rukometu..sto se derbija tice i ja kao navijac iskre sam rekao ihihi puta da je sloga kompletnija i bolja ekipa..dovoljno ti govori da nisam optercen sa tim..kritikujem iskru po forumu stranici za igrace koje su doveli pogledaj objave ali to je druga stvar sad..pa uzivajmo u rukometu navijaj za svoj klub svatko..dolazis li u bugojno u subotu trebaju li ti karte?..pozzz za tebe ma ko bio.
Druže , možemo mi **** i Titu i semu i Colu i asima ekija supica , nebitno je sve to ,pojedinci su to nisu klub , i kako ja tako i 90% vakufa ne voli asima zbog onoga sto je radio pred onaj Derby za ulazak u ligu , ali opet i ja i dosta tih koji ga mrze opet dodju gledat iskru kada sloga nije domaćin .I hajd mi reci da ja nebi volio da je iskra u PL da umjesto Brčkog i Slavije ili Dervente Goražda imam priliku gledat dva derbija u rasponu od desetak minuta vožnje , to može reci ko nikad sport nije ni pogledao .Neka sloge neka iskre i da je Bogdom da se igra cetverokruzni sistem lige da je npr 10-12 klubova pa da imaju 4 ova derbija .
Dolazim u bug još u petak

, od 7 rođaka njih 4 su se ponudili da će karte mi nabaviti tako da sam to obezbjedio . I da , Derby će odlučiti ekipa a ne pojedinac , iskustvo psiha i mirna glava ,vidimo se u subotu sa suprotnih strana