harry_90 je napisao/la:@Willy
Imas PP
ja opet krenuo sa blogom i prelazima valjda bude uspjesno opet..Prva dva para koja sam postavio su Panduri X/X i Arsenal Kiev 2/2.
Bravo Harry ,oba prolaze
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
harry_90 je napisao/la:@Willy
Imas PP
ja opet krenuo sa blogom i prelazima valjda bude uspjesno opet..Prva dva para koja sam postavio su Panduri X/X i Arsenal Kiev 2/2.
Jbg uvali ovaj Panduri u 90+legenda reala je napisao/la:harry_90 je napisao/la:@Willy
Imas PP
Bravo Harry ,oba prolaze
harry_90 je napisao/la:Jbg uvali ovaj Panduri u 90+legenda reala je napisao/la:harry_90 je napisao/la:@Willy
Imas PP
Bravo Harry ,oba prolaze
Ispravka:Mislim da je @Rule igrao u Bet Liveu,mislim da je to negdje napisao.U bet live:jacky09 je napisao/la: Hahaha. Netočno.
Daj skontaj logički.
Kraj Minnesote piše +9.5 to znači da su "u plusu" 9 koševa tj. da počinju utakmicu sa 9:0.
Logika brate.
harry_90 je napisao/la:Jbg uvali ovaj Panduri u 90+legenda reala je napisao/la:harry_90 je napisao/la:@Willy
Imas PP
Bravo Harry ,oba prolaze
volimliverpool je napisao/la:Ispravka:Mislim da je @Rule igrao u Bet Liveu,mislim da je to negdje napisao.U bet live:jacky09 je napisao/la: Hahaha. Netočno.
Daj skontaj logički.
Kraj Minnesote piše +9.5 to znači da su "u plusu" 9 koševa tj. da počinju utakmicu sa 9:0.
Logika brate.
Turow-Polpharma (-4.5) 1.85 1.85
U ovom slucaju,u ovoj kladionici,tip 1 je da ce Turow dobiti 5+ razlike,a tip 2 da ce Turow dobiti manje od 5 razlike,eventualno igrati nerijeseno ili izgubiti.
U Bet live:
Vichy-ASVEL (+3.5) 1.85 1.85
Tip 1 je da ce ssvelpobijediti manje od 4 razlike,eventualno izgubiti ili igrati nerijeseno.Tip 2 je da ce ASVEL dobiti 4+ razlike.
U kojoj to kladionici,majke ti?Ovako je u Bet Live,a tako je u Formuli kako ti kazes.Gdje uplacujes listice,od toga zavisi.100% je ovako u Bet Live kako sam napisao.Rule_hz je napisao/la:volimliverpool je napisao/la:Ispravka:Mislim da je @Rule igrao u Bet Liveu,mislim da je to negdje napisao.U bet live:jacky09 je napisao/la: Hahaha. Netočno.
Daj skontaj logički.
Logika brate.
Turow-Polpharma (-4.5) 1.85 1.85
U ovom slucaju,u ovoj kladionici,tip 1 je da ce Turow dobiti 5+ razlike,a tip 2 da ce Turow dobiti manje od 5 razlike,eventualno igrati nerijeseno ili izgubiti.
U Bet live:
Vichy-ASVEL (+3.5) 1.85 1.85
Tip 1 je da ce ssvelpobijediti manje od 4 razlike,eventualno izgubiti ili igrati nerijeseno.Tip 2 je da ce ASVEL dobiti 4+ razlike.
1 je da ce vichy dobit vise od 4 razlike:) a 2 manje ili izgubit ili nerjeseno
Zavisi u kojim kladionicama.Vec si,cini mi se,negdje rekao kako u nekim kladionicama hendikep se odnosi na domacina,a u nekim,pak na gosta tako da...Ja se kladim u Bet Live i u Formuli i znam kako ide tako da nemam nikakvih problema sa tim.Monolog je napisao/la:Joj što pravite mudro slovo od hendikepa. Baš me zanima kako biste se snašli prije 5-6 godina kada su kladionice baš lijepo upakovale ovu igru(mislim da se 80% raje sje?balo više puta prilikom igranja ove specijalne ponude). Helem, da ne duljim, evo primjer za Minnesota - Lakersi. Ako odigraš H2, Lakersi moraju dobiti 10 razlike i to je to(što i nije tako teško, ali su loši ove sezone u gostima). Ukoliko odigrate H1, onda bi pobjeda Lakersa morala biti manja od 10 razlike, ili da do iste uopšte ne dođu(dakle, da utakmica ode u produžetak ili da Minnesota dobije).
Eh,to jeste.Samo treba vidjeti na koga je slabija/veca kvota,normalno.Admir_Sa je napisao/la:pa isti ti je djavo na koga se god odnosio, ako se normalno pravilno odnosi
Npr
Lejkersi -9,5 protiv Utah i sad odigras h1, da ce dobiti preko, h2 da nece
Lejkersiprotiv Utah +9,5, znaci isti djavo, h1 da ce dobiti preko, h2 da nece
Tako isto kad igraju u gostima
Minesota +9,5-lejkersi, samo je sada h2 da ce lejkersi dobiti preko
Minesota-Lejkersi -9,5, isto h2 da ce dobiti preko 9 razlike
Znaci kada slabija kvota igra kuci h1 je da ce pokriti hendikep, a kada igra u gostima onda je h2, bilo na kojoj strani stajali brojevi sa hendikep marginom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.