rusimo negativnu tradiciju
milan nakon 30 godina na san siru i juve nakon 16 godina na olimpicu
sacemo i jedne i druge cesce da karamo
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Bio im je neophodan, jer je Barzagli otišao, a Chiellini već ima 35. Bonnucci isto polako ulazi u godine. De Ligt je igrač koji može biti kvalitetno rješenje u narednih 10,15 godina.rope11 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 00:10Ligt će sigurno biti klasa, ali mislim da im je bio nepotreban. Ishitreno se uletilo u tu priču.
Umjesto da se uložilo u kvalitetnog veznjaka ili dva jer je to najtanji dio ekipe, oni pljunuše onolike pare jer im je iskrsnulo da dovedu wonderkida, iako je stoper bio zadnja stvar koja im je trebala.
Ovako sam Ligt nije donio nikakav poseban upgrade u odbrani jer su tu svejedno jaki, ali se zato itekako osjeti nedostatak kvalitetnih igrača na sredini. Radi toga će se opet najvjerovatnije popušiti LŠ.
I još je to čini mi se povuklo i onu glupu trampu Cancelu-Danilo.
Prvih 6-7 kola, gdje su startali skoro uvijek isti igraci, se ne bi bas slozilo sa tobom. Vise je ovo fatanje za bilo kakvu slamku spasa, obzirom da sistem koji je zelio da igra, se uspostavio totalno pogresnim. Trener za provincijskih klubova, koji zna da nalozi ekipu da zaigra u nekom derbiju ofanzivno i to je to. Sve njegove mane je razotkrio i Napoli, gdje godinama nije mogao da prismrdi Allegrijevoj setnji kroz Serie A u nekoj 2-3 brzini. Zasto? Jer je gubio sve male utakmice. Sarriball je mogao igrati samo kada se protivnik u potpunosti otvori, pa onda to na nesto lici. Ovako protiv Juventusa, jedva da ce se 2-3 ekipe otvoriti u citavoj sezoni, pa imas promasaj u startu.Riziko je napisao/la: ↑07 dec 2019, 23:34Juve je jači od Intera.
Gledao sam ih dosta puta ove sezone, i jedne i druge.
Mislim da Sari hoće da zadovolji sve igrače koje ima na raspologanju, što naprijed, u sredini i nazad, pogotovo u sredini.
Previše luta, nema kao u Napoliju neku okosnicu, a da su ostali pomoćno osoblje.
Konte koristi ono što ima, samo full bekove često mjenja, mada su tu i povrede svoj dio odigrale.
Ako se Inter pojača u januaru mogao bi do titule, ovako, prije il kasnije, bojim se da će Juve na čist kvalitet to rjesiti.
Inače , ronaldo, ramsey, rabiot sve go penis zasad.
I Sarrri je kritičan.
strucnjakRomagnoli13 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 23:49Ramsey i Rabiot dva potpuno bezvezna poteza Juventusove uprave koji koštaju preko 20M pp sezoni sa porezom. O De Ligtu se još uvijek ne može pričati kao o promašaju, ali da im ga je Raiola uvalio i uzeo pozamašni bonus, to je činjenica.
Rugani je buducnost Milana.Cestitke na zasluzenoj pobijediChinaglia je napisao/la: ↑08 dec 2019, 00:26kako nepotreban, chiellini ima 35 godina, bonucci 32, treba mislit na buducnost
rugani nije buducnost il bar ja tako smatram, 25 godina ima i jos uvijek ne igra koliko bi trebao za igraca u tim godinama... doveli su i onog turcina (ako se ne varam) al i on ne igra... treba njima renoviranje u odbrani, veznom redu, a i napadu
u veznom redu nemaju igraca koji donosi prevagu, koji rjesava tekme, to nisu pjanic, khedira, matuidi, ramsey, bentancur, emre can, a u napadu imaju higuaina koji ima 32 godine i ronalda koji puni 35 godina ove sezone i to je to
Jel ziv taj njihov vrabacPogba je napisao/la: ↑08 dec 2019, 00:12Da će korisnik Romagnoli, kao i svaki put do sad, izletiti kao padobranac sa pametovanjem i prognozama je valjda zapisano u vremenu.
Nije ga bilo od one kako je Piatek uber klasa i kako Juventus ne može kupiti igrača bbilana, kako je Dollaruma najbolji golman u Italiji itd itd.
Ovaj pdf je tako predvidljiv. Očekujemo aduintera, onog što je nosao avatar juana jesusa i psovao redom, da se reinkarniraju jer im klubu ide dobro. Uz to da postanu eksperti za to šta treba Juve popraviti da bi parirao strašnom interu.
Evo jedna za Chinia, 16g nije malo
10 stranica bi ovdje bilo ispisano da je bilo koji od onih nesviranih dzonova ili cjevanica bio na drugoj strani, slike postavljane itd.jasko_juve je napisao/la: ↑08 dec 2019, 07:36175 analiza i razlicitih uglova bi bilo da je onaj start nad Matuidijem bio s druge strane.. Kako bi se ukljucili svi kompleksasi sa standardnim recenicama.. Smijesno.. 7+ do kraja sezone, ali ne u korist oluje..
Naravno da je lom noge bio, tada bi se tek VAR gledao, da vide jeli bilo namjere...
Zar ti starci nisu rekli da ne ulazis u njihovu sobu bez kucanja?
A da ti malo dodjes sebi, da razlikujes podyebavanja prvenstveno o fudbalu bez da mijesas roditelje ili nesto slicno. Veoma nisko si paoSarrifufna je napisao/la: ↑08 dec 2019, 12:16Zar ti starci nisu rekli da ne ulazis u njihovu sobu bez kucanja?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.