Mislim da je najbolje da ne pričamo o tom periodu, hvala

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mislim da je najbolje da ne pričamo o tom periodu, hvala
Pa do juce smo se radovali sto idemo na pauzu sa istim brojem bodova kao prvi i podjebavali ostale, sada nam je kao svejedno sto smo treci jer imamo isti broj bodova. Treba biti realan sami smo sebe zajebali, a imali sve u svojim rukama
Ne gasite se, uzet ce nam 6 bodovaCrni gavran je napisao/la: ↑08 dec 2019, 10:48Ja se izvinjavam na malom upadu, ne znam kako ce se timovi sad na zimu pojacati, ali Zeljo ima igracki najjacu ekipu u PL B i H , prevaga vam je Stilic, ali tu imate jos jako dobrih igraca.
Pozdrav iz Zenice, ja se nadam da cemo se ugasiti odnosno nadam se da vise necemo igrati prvenstvo ovakvi kakvi smo sad, da necete imati vise gostovanja u Zenici, osim nekad da dodjete na prijateljsku utakmicu![]()
Iako ima tu dosta tenzija kad igramo, ja se iskreno nadam da ce Celik ostati u ligi i da ce se stabilizovati. Slicno kao i Sloboda. To su ekipe koje kako igraju s nama igraju i s ostalim. Idu u kost protiv svakog za razliku od vrapcicana i komsija vam kod Kaknja. Osim nekih vanrednih situacija kad se dogovori nesto sa strane Celik, Borac, Sloboda se nece naguzit jednim a poginut protiv drugih. Niste nikad bili necije pudlice i kurave.Crni gavran je napisao/la: ↑08 dec 2019, 10:48Ja se izvinjavam na malom upadu, ne znam kako ce se timovi sad na zimu pojacati, ali Zeljo ima igracki najjacu ekipu u PL B i H , prevaga vam je Stilic, ali tu imate jos jako dobrih igraca.
Pozdrav iz Zenice, ja se nadam da cemo se ugasiti odnosno nadam se da vise necemo igrati prvenstvo ovakvi kakvi smo sad, da necete imati vise gostovanja u Zenici, osim nekad da dodjete na prijateljsku utakmicu![]()
Daj ne lupaj gluposti. Kakvo gašenje. Nicaze gotivno gostovanje, dobiješ skoro cijelu tribinu. Teren gotiva. A i zadnje vrijeme odnosi nisu na više nož već koliko toliko normalni, rivalitet i podje.bavanje Al u granicama normale.Crni gavran je napisao/la: ↑08 dec 2019, 10:48Ja se izvinjavam na malom upadu, ne znam kako ce se timovi sad na zimu pojacati, ali Zeljo ima igracki najjacu ekipu u PL B i H , prevaga vam je Stilic, ali tu imate jos jako dobrih igraca.
Izvini drug ali je uopšte ne razumijem kako tvoj mozak radi.
Boze sacuvaj, po cemu najuspjesniji?imekorisnicko je napisao/la: ↑08 dec 2019, 11:21Izvini drug ali je uopšte ne razumijem kako tvoj mozak radi.
Željo je u zadnjih 10 godina najuspješniji BH klub
Velež nas nije poderao nego prilično sretno pobjedio.
Štilić da je bio tu bi mogao nekom magijom možda nešto dodatno i napraviti,ali nedostatak njega uopšte nije
glavni razlog poraza.
po trofejimaBezideja je napisao/la: ↑08 dec 2019, 11:26Boze sacuvaj, po cemu najuspjesniji?imekorisnicko je napisao/la: ↑08 dec 2019, 11:21Izvini drug ali je uopšte ne razumijem kako tvoj mozak radi.
Željo je u zadnjih 10 godina najuspješniji BH klub
Velež nas nije poderao nego prilično sretno pobjedio.
Štilić da je bio tu bi mogao nekom magijom možda nešto dodatno i napraviti,ali nedostatak njega uopšte nije
glavni razlog poraza.