FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Osim13
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Osim13 » 08 dec 2019, 10:25

LjoZee je napisao/la:
08 dec 2019, 10:17
Treci sa istim brojem bodova kao drugoplasirani, bod od prvog mjesta.
Prosle sezone cini mi se zaostatak -10 od drugog, -15 od prvog. Mislim da je ovako bilo.
Mislim da je najbolje da ne pričamo o tom periodu, hvala :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

1921TM87
Kontakt:

Post Postao/la 1921TM87 » 08 dec 2019, 10:26

Željo Šampion! :kafa:

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 08 dec 2019, 10:28

LjoZee je napisao/la:
08 dec 2019, 10:17
Treci sa istim brojem bodova kao drugoplasirani, bod od prvog mjesta.
Prosle sezone cini mi se zaostatak -10 od drugog, -15 od prvog. Mislim da je ovako bilo.
Pa do juce smo se radovali sto idemo na pauzu sa istim brojem bodova kao prvi i podjebavali ostale, sada nam je kao svejedno sto smo treci jer imamo isti broj bodova. Treba biti realan sami smo sebe zajebali, a imali sve u svojim rukama

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 dec 2019, 10:37

Nigdje ja napisao nisam da se nismo zaebali. Konkretno govorim da vecina pise kao da smo upravo u stanju kao prosle sezone. Ovi igraci imali 6 poraza u nizu, mlatio ih ko je htio prosle sezone, a ugl. su to isti ili slicni igraci iz prvih 11. Ove polusezone iznenadno se trgnuli, pokazali da nesto i znaju i nisu uspjeli na kraju ta osvoje tu jesenju “titulu”, ali nisu ni veliki zaostatak napravili. Brzo se zaboravljaju pobjede velike, nizovi bez poraza, nesretni porazi, remiji pa onda nista ne valja, nista nisu pokazali. Onako oslabljeni nismo mogli preokrenuti iako smo imali vise sansi od protivnika. Jucer su dobili zasluzeni aplauz na kraju, aplauz za cijelu polusezonu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 08 dec 2019, 10:48

Ja se izvinjavam na malom upadu, ne znam kako ce se timovi sad na zimu pojacati, ali Zeljo ima igracki najjacu ekipu u PL B i H , prevaga vam je Stilic, ali tu imate jos jako dobrih igraca.

Pozdrav iz Zenice, ja se nadam da cemo se ugasiti odnosno nadam se da vise necemo igrati prvenstvo ovakvi kakvi smo sad, da necete imati vise gostovanja u Zenici, osim nekad da dodjete na prijateljsku utakmicu :D
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 dec 2019, 10:52

Crni gavran je napisao/la:
08 dec 2019, 10:48
Ja se izvinjavam na malom upadu, ne znam kako ce se timovi sad na zimu pojacati, ali Zeljo ima igracki najjacu ekipu u PL B i H , prevaga vam je Stilic, ali tu imate jos jako dobrih igraca.

Pozdrav iz Zenice, ja se nadam da cemo se ugasiti odnosno nadam se da vise necemo igrati prvenstvo ovakvi kakvi smo sad, da necete imati vise gostovanja u Zenici, osim nekad da dodjete na prijateljsku utakmicu :D
Ne gasite se, uzet ce nam 6 bodova :lol:
Pozdrav za Zenicu, bit ce to sve ok.

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 08 dec 2019, 10:53

Ma i ja sam zadovoljan u globalu , jesu to isti igraci vecinom i podigli su se na veci nivo to je evidentno, ali sa druge strane klubovi koji su nam konkurenti su losiji za dvije klase od prosle sezone. Nama je sve do toga kako cemo prelazni rok odraditi, moraju se dovesti igraci na pozicije koje svi znamo da skripe. Vjerujem da Amar to zna bolje deset puta od nas , pitanje je da li ce klub to finansijski moci obezbjediti

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 08 dec 2019, 10:58

Iako ima tu dosta tenzija kad igramo, ja se iskreno nadam da ce Celik ostati u ligi i da ce se stabilizovati. Slicno kao i Sloboda. To su ekipe koje kako igraju s nama igraju i s ostalim. Idu u kost protiv svakog za razliku od vrapcicana i komsija vam kod Kaknja. Osim nekih vanrednih situacija kad se dogovori nesto sa strane Celik, Borac, Sloboda se nece naguzit jednim a poginut protiv drugih. Niste nikad bili necije pudlice i kurave. :salut:
Cuva Bog Zelju svog!

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 08 dec 2019, 11:00

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 08 dec 2019, 11:07

Kako smo se nadali, dobro smo se u dali... Dobro je sve.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 dec 2019, 11:11

Anel jucer debitovao za AEK. Cestitke, Anele :clap:

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 08 dec 2019, 11:14

Daj ne lupaj gluposti. Kakvo gašenje. Nicaze gotivno gostovanje, dobiješ skoro cijelu tribinu. Teren gotiva. A i zadnje vrijeme odnosi nisu na više nož već koliko toliko normalni, rivalitet i podje.bavanje Al u granicama normale.

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 08 dec 2019, 11:20

Jucer ne da sam se smrzo nego sam se zaledio, i na kraju hladan tuš, nema dalje, **** ti Finsku saunu :puke: :rol:

Tačno ne znam šta se dešava sa ekipom, i šta je u glavama igraca, na svom terenu ove polusezone izgubismo okruglo deset bodova, sa polovinom tih bodova sada bi imali zavidnu prednost a o svih deset i da ne govorim, ali ovaj sinocnji poraz je isključivo Amarov poraz, mene one izmjene ne da su iznenadile nego su šokirale, prvo igranje Mujezinovića u startnoj, momak ne da se izgubio nego u nekim situacijama uopšte nije želio da ulazi u jači duel sa igracima Veleža, neka mlitavost, šatro driblanje, pogrešni pasovi, igrace Veleža bukvalno izbjegavao u jačim duelima, drugo ubacivanje Dacića i Subašića a na klupi mu Ramović i Zajimović , meni totalno nejasno šta je želio i htio, mali Subašić me pozitivno iznenadio sinoć, ali u onakvoj utakmici i sa porazom na kraju to pada u vodu, u utakmici u kojoj ganjaš rezultatski zaostatak ti ubacuješ klince a na klupi ti dva igraca koja realno mogu donijeti prevagu na terenu, a ono igranje Sadikovića na pozicija štopera je priča za sebe, posla preko zime ima dosta, preslaganje ekipe će ikako biti prijeko potrebno, jer ovo je limitirano, jako limitirano i to na svim pozicijama izuzev Štiline

Bogičević se na neslavan nacin oprostio od dresa i od kluba, hajde sto se vukao po terenu nego klupa mu deset puta sugerira, objašnjava, Mulaosmanović do same linije došao, objašnjava mu, dere se na njega, a on hladno rukom odmahnu u par navrata, na kraju ga Amar izmjeni na poluvremenu, što je igrao igrao je, **** je mentalitet kod čovjeka jako ****, sam sebe ukopa i zatvori vrata kluba za sve vremena

Poraz ni prvi ni zadnji, samo boli što imaš sve u svojim rukama a to ispustiš, onako hladno u maniru libo me tuki, liga realno nikad slabija zadnjih par godina, kone kojim uvalimo osam komada u dvije utakmice završiše ispred nas, ko što i sami kažu da igramo samo derbije sa njima imali bi pedeset bodova prednosti, danas Borac ako dobije biće bodovno poravnat sa nama, liga u par deka, kada to vidim sjetim se one Amarove racunice o tome koliko je bodova potrebno za osvajanje titule, hladna matematička formula, on vjerovatno kalkuliše, racuna, sada ima tri mjeseca okruglo za to

Ja opet moram biti iskren i reći da sam zadovoljan ovom polusezonom, prvo sto se raji vraca povjerenje u klub i ekipu, posjeta se popravila, dva puta mlatnemo kone, uvalimo im osam komada što se u historiji derbija nije nikada dogodilo, završimo drugi sa bodom zaostatka, imamo tri mjeseca da se poslože neke stvari, da se pojačamo, uigramo, nekim igracima i zahvalimo i vjerujem da cemo na proljeće biti pravi i na kraju doći do cilja, čvrsto sam uvjeren i ubijeđen u to, jer vjerujem prije svega u Amara :salut:

A ova kompleksaška oglašavanja fudbalera kona je priča za sebe :urnebes:
Levati prime osam komada u dva derbija, obrukaju i klub i navijace, ostave trenera bez posla, i onda izlaze iz mišijih rupa i oglašavaju se jer je Željo izgubio, i kao zahvaljuju se, pokušavaju podjebavati, kakav džon obraz, hajde da su djeca kluba pa bi nekako i razumio :bow:
MIHAJLOVIĆ !

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 08 dec 2019, 11:21

Bezideja je napisao/la:
08 dec 2019, 09:51
Zato smo uvijek mrtvi prosjek i zato smo izgubili 10 bodova na Grbavici. I zato nakon 10 godina kod nas nema nikakvog napretka.
Drugi nemaju 10 Stilica, sto ce nama. S tom pricom ce nas derat Velez na Grbavici kad nema tog jednog Stilica.
Izvini drug ali je uopšte ne razumijem kako tvoj mozak radi.
Željo je u zadnjih 10 godina najuspješniji BH klub
Velež nas nije poderao nego prilično sretno pobjedio.
Štilić da je bio tu bi mogao nekom magijom možda nešto dodatno i napraviti,ali nedostatak njega uopšte nije
glavni razlog poraza.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 08 dec 2019, 11:24

Kad pogledas Siroki dovedu iskopaju Cipetica iz trece Spanske lige, pogledas Zrinjski i njihove bekove pa cak i Radnik onda pogledas nas i vidis cirkusanta Sinisu koji za 3g u klubu nije uputio iole ozbiljan centarsut.
Pa jel moguce da je normalan bek toliko skup i nedostizan za nas, yebo ga bek !
Kad se sjetim Cole i Kvese, place mi se od ovih.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 08 dec 2019, 11:26

imekorisnicko je napisao/la:
08 dec 2019, 11:21
Bezideja je napisao/la:
Zato smo uvijek mrtvi prosjek i zato smo izgubili 10 bodova na Grbavici. I zato nakon 10 godina kod nas nema nikakvog napretka.
Drugi nemaju 10 Stilica, sto ce nama. S tom pricom ce nas derat Velez na Grbavici kad nema tog jednog Stilica.
Štilić da je bio tu bi mogao nekom magijom možda nešto dodatno i napraviti,ali nedostatak njega uopšte nije
glavni razlog poraza.
Boze sacuvaj, po cemu najuspjesniji?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 08 dec 2019, 11:31

Široki i Velež,36 šuteva na gol,20 u okvir,1 gol,0 boba :damn:
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 08 dec 2019, 11:33

UBIPITAR je napisao/la:
08 dec 2019, 11:31

Da se ubijes brata mi. Zakaric bi zabio jedno 7 u dvije tekme.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 08 dec 2019, 11:34

Bezideja je napisao/la:
08 dec 2019, 11:26
imekorisnicko je napisao/la:
08 dec 2019, 11:21
Bezideja je napisao/la:
glavni razlog poraza.
Boze sacuvaj, po cemu najuspjesniji?
po trofejima

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 08 dec 2019, 11:35

UBIPITAR je napisao/la:
08 dec 2019, 11:31
Pistolj i u sljepocnicu :damn: :sick:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Mamba21 i 24 gosta.