Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Prvi ja nisam bio za njegovo dovodjenje, iako je u to vrijeme bio najbolji veznjak Liverpoola. Ali dati IKAKAKV kriticki osvrt/komentar na igracu koji do ove utakmice nije odigrao ni 100 minuta na terenu je suvislo.rope11 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 22:46Možda nisu zaslužili poraz, ali dosta toga je promjenio karton i dijabolin promašaj.
Čestitke nacijalima. :kafa
Ja ne znam da sam ikad gledao bezveznijeg veznjaka od ovog Emrea, a na neku foru tip ima Liverpul i Juventus u CV-u. Kakav repertoar posjeduje i šta on uopšte nudi na terenu?![]()
Nije ni čudo što ga je Liverpul najurio na kraju ugovora, a ovi nasjeli i još pofino para bacili na njega.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Svaka pobjeda Juventusa je halal pobjeda.

Pitaj 100 ljudi koji prate fudbal, 95 će ti reći da je Juve klub kojeg sudije maksimalno guraju ove sezone.
Pa ne znam šta ste rutinski ove sezone dobili. Ako budu zdravi kod nas svi, nemate nikakve šanse za titulu ako ne krenete nešto mijenjati u ekipi.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ima i Bayern u CV-u.rope11 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 22:46Možda nisu zaslužili poraz, ali dosta toga je promjenio karton i dijabolin promašaj.
Čestitke nacijalima. :kafa
Ja ne znam da sam ikad gledao bezveznijeg veznjaka od ovog Emrea, a na neku foru tip ima Liverpul i Juventus u CV-u. Kakav repertoar posjeduje i šta on uopšte nudi na terenu?![]()
Nije ni čudo što ga je Liverpul najurio na kraju ugovora, a ovi nasjeli i još pofino para bacili na njega.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Dal si svjestan da se ova recenica na ovom podforumu ponavlja duplo duze nego sto si ti clan ovog foruma. I skoro uvijek splasne vec nakon novogodisnjih praznika. Euforija je odlicna, ali nije li te iskustvo necemu naucilo..Captain4 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 22:53Svaka pobjeda Juventusa je halal pobjeda.![]()
![]()
Pitaj 100 ljudi koji prate fudbal, 95 će ti reći da je Juve klub kojeg sudije maksimalno guraju ove sezone.
Pa ne znam šta ste rutinski ove sezone dobili. Ako budu zdravi kod nas svi, nemate nikakve šanse za titulu ako ne krenete nešto mijenjati u ekipi.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ne mislim ni ja samo na ovu utakmicu već općenito na njegovu karijeru otkako je napustio Bayer (tu ga nisam ni pratio tako da nemam pojma kakav je bio). Bezvezniji veznjak, a koji se redovno motao po velikim klubovima i njemačkoj reprezentaciji, već odavno nije hodao fudbalskim travnjacima.
I u Liverpulu je bio prosjek, baš bi ga za džabe pustili da je kog qurca valjao.
Leiva je bio MVP Lazia u svoj vakat.
Pored Ćiruza, Alberta i Acerbija najbitniji igrač.
I u Liverpulu je bio prosjek, baš bi ga za džabe pustili da je kog qurca valjao.

Leiva je bio MVP Lazia u svoj vakat.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pogledaj penale protiv, odluke, pogledaj kompletan večerašnji meč pa vidi ko je imao studijsku naklonost.Captain4 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 22:53Svaka pobjeda Juventusa je halal pobjeda.![]()
![]()
Nikakvo guranje, previše ste ostrašćeni da vidite nešto drugo.
Nije bilo rutinskih tekmi, ali uglavnom se dominiralo, stvar tvoje i moje percepcije, nije Allegriev tim dominirao, ali dobijao često iz ničega.
Ako mi budemo zdravi vi nemate šanse. Bookmarkuj ako želiš. Nije prvi put da letite, ali opet će šampion biti šampion.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 07 dec 2019, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ja nikada nisam mislio da se u zadnjih 8 godina neko može suprostaviti Juventusu osim Napoli onda kada su zamalo izgubili titulu.
Ova ekipa Intera ima sve što je potrebno za titulu osim širine koja će doći u januaru. A vas nek brani taj defanzivni mehanizam da će nestati goriva u našem motoru do februara.
Čujemo se u maju.
Ova ekipa Intera ima sve što je potrebno za titulu osim širine koja će doći u januaru. A vas nek brani taj defanzivni mehanizam da će nestati goriva u našem motoru do februara.
Čujemo se u maju.
"We need to suffer. And we need to fight."
juventini

Karton vas pogurao, ali već sam priznao svoju grešku. :kafa
Ne bi bilo loše da se otvori anketa, da vidimo šta forumski puk misli o skudetu. Ja sam #teamOlujaSaIstoka.
Ne bi bilo loše da se otvori anketa, da vidimo šta forumski puk misli o skudetu. Ja sam #teamOlujaSaIstoka.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
lazio trenutno igra najbolji fudbal u italiji, u strasnoj formi smo, a i juve je odigrao dosta bolje nego inace
mogla je tekma otic i na juventusovu stranu, tu mislim na prilike ronalda i dybale, pogotovo ona prilika za dybalu (kakav kreten lol)
lazio kao da pokazuje pobjednicki mentalitet i dobru psihu, uglavnom bismo gubili ove tekme, al sad smo preokrenuli 0-1 i nismo pukli pod pritiskom, vidjecemo hocel to potrajat kroz sezonu il je ovo bio izolovani slucaj... raduje me sto derbije igramo dosta bolje, skupljamo bodove... rome smo razbili u derbyju, al samo 1 bod na kraju, juve dobili, milan dobili, od intera izgubili i s napolijem tek treba igrat
mogla je tekma otic i na juventusovu stranu, tu mislim na prilike ronalda i dybale, pogotovo ona prilika za dybalu (kakav kreten lol)
lazio kao da pokazuje pobjednicki mentalitet i dobru psihu, uglavnom bismo gubili ove tekme, al sad smo preokrenuli 0-1 i nismo pukli pod pritiskom, vidjecemo hocel to potrajat kroz sezonu il je ovo bio izolovani slucaj... raduje me sto derbije igramo dosta bolje, skupljamo bodove... rome smo razbili u derbyju, al samo 1 bod na kraju, juve dobili, milan dobili, od intera izgubili i s napolijem tek treba igrat
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 07 dec 2019, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Čestitke Chini, mislio sam da će Simone opet skinut gaće pred jačim timom kao što obično radi ali iznenadio je ovaj put 

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Najgore je od svega da cete zajebat protiv Verone ili Spalla i takviChinaglia je napisao/la: ↑07 dec 2019, 23:28lazio trenutno igra najbolji fudbal u italiji, u strasnoj formi smo, a i juve je odigrao dosta bolje nego inace
lazio kao da pokazuje pobjednicki mentalitet i dobru psihu, uglavnom bismo gubili ove tekme, al sad smo preokrenuli 0-1 i nismo pukli pod pritiskom, vidjecemo hocel to potrajat kroz sezonu il je ovo bio izolovani slucaj
Juve je jači od Intera.
Gledao sam ih dosta puta ove sezone, i jedne i druge.
Mislim da Sari hoće da zadovolji sve igrače koje ima na raspologanju, što naprijed, u sredini i nazad, pogotovo u sredini.
Previše luta, nema kao u Napoliju neku okosnicu, a da su ostali pomoćno osoblje.
Konte koristi ono što ima, samo full bekove često mjenja, mada su tu i povrede svoj dio odigrale.
Ako se Inter pojača u januaru mogao bi do titule, ovako, prije il kasnije, bojim se da će Juve na čist kvalitet to rjesiti.
Inače , ronaldo, ramsey, rabiot sve go penis zasad.
I Sarrri je kritičan.
Gledao sam ih dosta puta ove sezone, i jedne i druge.
Mislim da Sari hoće da zadovolji sve igrače koje ima na raspologanju, što naprijed, u sredini i nazad, pogotovo u sredini.
Previše luta, nema kao u Napoliju neku okosnicu, a da su ostali pomoćno osoblje.
Konte koristi ono što ima, samo full bekove često mjenja, mada su tu i povrede svoj dio odigrale.
Ako se Inter pojača u januaru mogao bi do titule, ovako, prije il kasnije, bojim se da će Juve na čist kvalitet to rjesiti.
Inače , ronaldo, ramsey, rabiot sve go penis zasad.
I Sarrri je kritičan.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ramsey i Rabiot dva potpuno bezvezna poteza Juventusove uprave koji koštaju preko 20M pp sezoni sa porezom. O De Ligtu se još uvijek ne može pričati kao o promašaju, ali da im ga je Raiola uvalio i uzeo pozamašni bonus, to je činjenica.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ligt će sigurno biti klasa, ali mislim da im je bio nepotreban. Ishitreno se uletilo u tu priču.
Umjesto da se uložilo u kvalitetnog veznjaka ili dva jer je to najtanji dio ekipe, oni pljunuše onolike pare jer im je iskrsnulo da dovedu wonderkida, iako je stoper bio zadnja stvar koja im je trebala.
Ovako sam Ligt nije donio nikakav poseban upgrade u odbrani jer su tu svejedno jaki, ali se zato itekako osjeti nedostatak kvalitetnih igrača na sredini. Radi toga će se opet najvjerovatnije popušiti LŠ.
I još je to čini mi se povuklo i onu glupu trampu Cancelu-Danilo.
Umjesto da se uložilo u kvalitetnog veznjaka ili dva jer je to najtanji dio ekipe, oni pljunuše onolike pare jer im je iskrsnulo da dovedu wonderkida, iako je stoper bio zadnja stvar koja im je trebala.
Ovako sam Ligt nije donio nikakav poseban upgrade u odbrani jer su tu svejedno jaki, ali se zato itekako osjeti nedostatak kvalitetnih igrača na sredini. Radi toga će se opet najvjerovatnije popušiti LŠ.
I još je to čini mi se povuklo i onu glupu trampu Cancelu-Danilo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Da će korisnik Romagnoli, kao i svaki put do sad, izletiti kao padobranac sa pametovanjem i prognozama je valjda zapisano u vremenu.
Nije ga bilo od one kako je Piatek uber klasa i kako Juventus ne može kupiti igrača bbilana, kako je Dollaruma najbolji golman u Italiji itd itd.
Ovaj pdf je tako predvidljiv. Očekujemo aduintera, onog što je nosao avatar juana jesusa i psovao redom, da se reinkarniraju jer im klubu ide dobro. Uz to da postanu eksperti za to šta treba Juve popraviti da bi parirao strašnom interu.
Evo jedna za Chinia, 16g nije malo
Nije ga bilo od one kako je Piatek uber klasa i kako Juventus ne može kupiti igrača bbilana, kako je Dollaruma najbolji golman u Italiji itd itd.
Ovaj pdf je tako predvidljiv. Očekujemo aduintera, onog što je nosao avatar juana jesusa i psovao redom, da se reinkarniraju jer im klubu ide dobro. Uz to da postanu eksperti za to šta treba Juve popraviti da bi parirao strašnom interu.
Evo jedna za Chinia, 16g nije malo

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
kako nepotreban, chiellini ima 35 godina, bonucci 32, treba mislit na buducnost
rugani nije buducnost il bar ja tako smatram, 25 godina ima i jos uvijek ne igra koliko bi trebao za igraca u tim godinama... doveli su i onog turcina (ako se ne varam) al i on ne igra... treba njima renoviranje u odbrani, veznom redu, a i napadu
u veznom redu nemaju igraca koji donosi prevagu, koji rjesava tekme, to nisu pjanic, khedira, matuidi, ramsey, bentancur, emre can, a u napadu imaju higuaina koji ima 32 godine i ronalda koji puni 35 godina ove sezone i to je to
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.