Sve ono sto sam pisao nisam lagao i ovo je pisaka sta nas ceka u buducnosti. Velez se dize i jedan smo od rijetkih klubova u drzavi koji je bez duga sa redovnim primanjima i masa je igraca koji nam se sami nude. Los ljetni prelazni rok je donio dobre i lose stvari. Losa je da smo prve tri uvezali tri poraza a dobra da smo dobili Jupa Hejnkesa i trenerskog maga u liku i djelu Fedje Dudica

O utakmici necu puno jer vas je vecina gledala uzivo ili preko tv-a. Samo cu se citirati i nemojte sumnjati u staru pastrmku koji 52 godine prati onu okruglu kuravu
NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑01 dec 2019, 20:38Sljedeci Zeljo koji je bez Stilica rang Radnika i Sirokog. Pojeli smo ih kuci i na Grbavicu idemo po pobjedu samo prenijeti presing i borbu iz prve. Vraca nam se Jani i automatski smo jaci na beku u odnosu na Radnik. Rastereceni smo i bez pritiska i tu je nasa sansa da ih pustimo da se razmasu pa odgovorimo brzom tranzicijom i kontrama. Ide nas pun ku.rac na Grbavicuje.bo majku petnaest ljudi mi je maloprije reklo da ide
idemo im upast mostarski i podrzati one momke iz kojih je Dudic poput Jupa Hejnkesa izvukao najbolje sto se moze

Sljedi pauza nadam se dobar zimski prelazni rok i zadrzavanje Koste Maneva koji je danas pojeo Krpica i sve ono sto su pokusali. Definitivno najbolji stoper lige i koliko god mu klub plati za onakav kalibar ne moze biti puno. Vec me adrenalin puca za Zvijezdu jos ako bude nocni termin