Puno srece, Zaime, u nastavku karijere

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Puno srece, Zaime, u nastavku karijere
Tako je Osime i ja isto napisao sam evo treci post i odjavljujem se do maja ili barem početka polusezone
LjoZee je napisao/la: ↑07 dec 2019, 20:12https://sportsport.ba/fudbal/milos-stan ... edi/343737
Dobro je satirani
Prime 8 komada ukupno, nadigra ih od Zvijezde do nas svako u ligi i ima obraza da se javlja.
Ima Boga, Stanojevicu.![]()
Rodin je prodat, odličan momak bio, dao bih guzice da je sad u ekipi, najbolji mladi štoper lige biolet3 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 19:49Pa tako nekako.
Amar je vec od ranije nogirao Jazvića, Čurjurića, Vranješa, Rodina, Bakraća i ostala Misketova gov.na koja se se tovila u Želji. Nije mogao odmah sve rastjerati.
Sad je red na Bogičevića, Zajmović, glupljeg Zeca, Stevanovića.
Dodao bih još Stanića i Mujezinovića.
Jašta je,eno razvalio tamo!BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 21:00Rodin je prodat, odličan momak bio, dao bih guzice da je sad u ekipi, najbolji mladi štoper lige biolet3 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 19:49Pa tako nekako.
Amar je vec od ranije nogirao Jazvića, Čurjurića, Vranješa, Rodina, Bakraća i ostala Misketova gov.na koja se se tovila u Želji. Nije mogao odmah sve rastjerati.
Pravo dobar, od kad je otisao iz Zelje nije odigrao 2 utakmice.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 21:00Rodin je prodat, odličan momak bio, dao bih guzice da je sad u ekipi, najbolji mladi štoper lige biolet3 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 19:49Pa tako nekako.
Brate ,ja se vise divim svakom nasem navijacu koji ima snage za sve ovo ,teske sezone su iza nas a i dosta lijepih stvari je bilo.Na kraju kad smo sve to trebali krunisati ispadali smo luzeri .Jedino mozda dobro u ovom.porazu je da vidimo da nemamo jos ekipu kako treba pa da se malo vise pojacamo ali eto.Ono sto je sigurno da.mi navijaci Zelje nismo zasluzili ovako teske sezone .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.