FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma trebaju nam pojacanja ljudi dragi,valjda cemo dovesti koga u januaru
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Koliko smo imali suteva u okvir?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma koga moze dovesti na polusezoni? Pa jedino povrijedenog igraca i to je to.Salih1984 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 19:26Ma trebaju nam pojacanja ljudi dragi,valjda cemo dovesti koga u januaru
Kakav crni Cocalic i Vojo, to su bajke realno..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Za pocetak stoper, da ne gledamo i dalje raspalog Bogicevica.
Cim neko od tandema Osmankovic - Sipovic nedostaje zbog kartona, cim ona smlata mora igrati - Željo prima golove sigurno.
Veceras kod prvog gola doda glavom loptu jednom vrapčićkom firaunu, ostavi mu je kao na tacni na petercu

Asim i Zaim zavrsili svoje sa klubom 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- lijevapolutka
- Kontakt:
Od svih ovih pobjeda danas smo najmanje zaslužili da dobijemo.
Dudic
A Stanojevicu, ima Boga kako kazes. Vratit ce se sve na kraju po zasluzi.
Dudic
A Stanojevicu, ima Boga kako kazes. Vratit ce se sve na kraju po zasluzi.

https://www.transfermarkt.com/dino-skvo ... eler/61860let3 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 19:31Za pocetak stoper, da ne gledamo i dalje raspalog Bogicevica.
Cim neko od tandema Osmankovic - Sipovic nedostaje zbog kartona, cim ona smlata mora igrati - Željo prima golove sigurno.
Veceras kod prvog gola doda glavom loptu jednom vrapčićkom firaunu, ostavi mu je kao na tacni na petercupa dosta ga više, godinama nas uništava.
Ovaj momak bi bio dobro rjesenje za stopera
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ma ja mislim da je Bogicevic zavrsio svoje. Njega je i danas izbacio na poluvremenu. Hvala Bogu svakako.
Ja odustajem bruda nemam vise snage za borbu ,neka sve ide u pizdu materinu.Kad sam cuo sta psuje frajer Amaru sa istoka i to moj drug(hippy klupa) nisam vjerovao.voltron30 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 19:14Steta. Usrasmo ovu fenomenalnu sedmicu ovim porazom, a i polusezonu jer smo mogli zavrsiti kao jesenji prvaci. S druge strane, zaostajemo samo bod, znaci nema brrr, na proljece skoro izjednaceno krecemo u trku. Ono sto raduje je igra, napadamo, stvaramo sanse, jedino nas realizacija handri, a to je vec odraz nekvalitete igraca. Krila su nam grozna. Jedino gori od njih je odbrana.
Svjestan je i Amar toga, pitanje je hoce li se moci u zimskom prelaznom roku naci adekvatna pojacanja, koja su nam nasusno potrebna.
Sve u svemu, prolazna ocjena za ovu polusezonu.
I da, Misketovi pusikurci izasli iz rupa, opet bi Amara smijenjivali. Nece moci retardi, nece moci!!!
Sve ono sto je nas nekad krasilo nazalost je nestalo i to radi dva covjeka koja su nas najvise usrecila.
Pa tako nekako.
Amar je vec od ranije nogirao Jazvića, Čurjurića, Vranješa, Rodina, Bakraća i ostala Misketova gov.na koja se se tovila u Želji. Nije mogao odmah sve rastjerati.
Sad je red na Bogičevića, Zajmović, glupljeg Zeca, Stevanovića.
Dodao bih još Stanića i Mujezinovića.
Amar je vec od ranije nogirao Jazvića, Čurjurića, Vranješa, Rodina, Bakraća i ostala Misketova gov.na koja se se tovila u Želji. Nije mogao odmah sve rastjerati.
Sad je red na Bogičevića, Zajmović, glupljeg Zeca, Stevanovića.
Dodao bih još Stanića i Mujezinovića.
Džaba sve,meni i dalje osmijeh na licu,jer znam da nismo mentalno za prvo mjesto,iako smo igrački pokazali najviše.
Ovako sad tačno znamo ko ne može i koga se treba riješiti.
Na to sve smo jedno 7-8 puta primili gol iz prvog prelaska protivnika na našu polovinu,maltene prvog pogleda na gol.
Znamo gdje smo najtanji,na tom se uveliko radi,a i ovakvi,ja ne vidjeh da je neko bolji od nas.
Tako da,odmorit glavu,pa na proljeće pomesti ovo!
Živi bili pa vidjeli!
Ovako sad tačno znamo ko ne može i koga se treba riješiti.
Na to sve smo jedno 7-8 puta primili gol iz prvog prelaska protivnika na našu polovinu,maltene prvog pogleda na gol.
Znamo gdje smo najtanji,na tom se uveliko radi,a i ovakvi,ja ne vidjeh da je neko bolji od nas.
Tako da,odmorit glavu,pa na proljeće pomesti ovo!
Živi bili pa vidjeli!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Ali Sipovic na kraju sa svoje pozicije sprint u napad i pritisak na golmana i zamalo da je odbije 

Mislim da su Zajim,Mule,Bogi,Asim i Pajo svoje završili sa Željom
Pa cak mozda i jedan od golmana i Krpa.
Sve u svemu na proljeće očekujem 90% drugačiju ekipu.
Šta očekivati od Dacića i od Subašića koji imaju 19-20 godina da naprave preokret
Da polusezonu igraš sa 3 štopera (Bogi koji nas **** nekoliko godina majstore shvati sam da nemozes meda i sam otiđi)
Kad su ti bekovi jednu dobri pet loši (Pajo-Siniša-Stana)
Povratak Šehe na beka bi mogao biti pogodak
Kada igraš bez krila čast staklenom Zecu i Veselom
Kada imaš samo jednog špica Krpa igra glavom super ali nogom taraba živa
Kada nema Štile nemaš nijednog kreatora igre
Rama tu i tamo ni sjena od onog od njegovog dolaska
Sve u svemu jako loše
Znam da će mnogi pljuvat po meni ali sa ovakvom ekipom naša realnost je 2-4 pozicija
Sa pojacanjima ne prinovama vec pojacanjima mozemo se necemu nadati sa igracima ali koji su toop poput Voje i igrača koji su igračine za našu ligu a ne neki iz drugih liga
Sve u svemu teško će biti
Pojačanja iza skupštine očekujem tj do odlaska u Tursku
Pa cak mozda i jedan od golmana i Krpa.
Sve u svemu na proljeće očekujem 90% drugačiju ekipu.
Šta očekivati od Dacića i od Subašića koji imaju 19-20 godina da naprave preokret
Da polusezonu igraš sa 3 štopera (Bogi koji nas **** nekoliko godina majstore shvati sam da nemozes meda i sam otiđi)
Kad su ti bekovi jednu dobri pet loši (Pajo-Siniša-Stana)
Povratak Šehe na beka bi mogao biti pogodak
Kada igraš bez krila čast staklenom Zecu i Veselom
Kada imaš samo jednog špica Krpa igra glavom super ali nogom taraba živa
Kada nema Štile nemaš nijednog kreatora igre
Rama tu i tamo ni sjena od onog od njegovog dolaska
Sve u svemu jako loše
Znam da će mnogi pljuvat po meni ali sa ovakvom ekipom naša realnost je 2-4 pozicija
Sa pojacanjima ne prinovama vec pojacanjima mozemo se necemu nadati sa igracima ali koji su toop poput Voje i igrača koji su igračine za našu ligu a ne neki iz drugih liga
Sve u svemu teško će biti
Pojačanja iza skupštine očekujem tj do odlaska u Tursku
Rodjeni su pitarske picke!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Sipa za kapitena !
Mozda je ovako i bolje....
Mozda je ovako i bolje....
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ja sam prezadovoljan sezonom. Iako sam po prirodi optimista, nisam se nadao da ćemo ovako lijepo igrati. Sad se presabrati, otjerati što treba otjerati. Dovesti pojačanja i napasti titulu
moSa ljoŽe
Bilo mi je zadovoljstvo čitati i pisati se sa vama, nadam se da ćemo opet negdje nekad razmijeniti koji post.
Pozdrav.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.