RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Cestitke na zasluzenoj pobjedi Rodjeni.... uzivajte i slavite u pobjedi na Grbavici poslje 31 godine sasvim zasluzeno i korektno bez i jedne mrlje... i nema potrebe za nekim vrijedjanjem i mrznj okanite se seljakluka i pitarluke... cestitam i Dudicu pokazao je da je pravi strateg nadmudrio je Amara u svim poljima. Bobic svaka cast pravi golman... sretno Rodjeni nadam se da mozete ove godine bar evropu izborit i vjetar u ledja imat od euro tekmi i finansija....zivili
Sta velis? Nema potrebe za vrijedjanjem i mrznjom?
Vozim se upravo i jedva cekam Ivan da predjem, da se sto prije udaljim od onog legla primitivizma na Grbavici.
Cijelim tokom utakmice "FGR" na zapadnoj tribini gdje sam sjedio, a posebno iz tzv. svecane loze psuju, kunu, prijete...od zelje da nam djecu kolju ustase, preko rasistickog vrijedjanja Brandao-a do nezaobilaznih zelja da se srusi Stari most...
I kazes nema potrebe za vrijedjanjem i mrznjom?
Snimio sam par likova koji su bili najzesci a snimke cu objaviti par minuta prije naredne tekme u Mostaru pa neka im raja sudi za one ogavne psovke i kletve.
Mrznja...da!
Od danas vas mrzim i prezirem.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Pusti to, debila ima svugdje.Zoom088 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 18:47Sta velis? Nema potrebe za vrijedjanjem i mrznjom?
Vozim se upravo i jedva cekam Ivan da predjem, da se sto prije udaljim od onog legla primitivizma na Grbavici.
Cijelim tokom utakmice "FGR" na zapadnoj tribini gdje sam sjedio, a posebno iz tzv. svecane loze psuju, kunu, prijete...od zelje da nam djecu kolju ustase, preko rasistickog vrijedjanja Brandao-a do nezaobilaznih zelja da se srusi Stari most...
Snimio sam par likova koji su bili najzesci a snimke cu objaviti par minuta prije naredne tekme u Mostaru pa neka im raja sudi za one ogavne psovke i kletve.
Mrznja...da!
-
- Kontakt:
Čestitke za vas, navijao sam za Velež danas protiv smrdljivog Željezničara .. Posebne čestitke gospodinu Pastrmki, starog zajebanta s prepucavanja

-
- Kontakt:
Napokon jedan normalan navijac Zelje. Hvala na cestitkama i mislim da niko od nasih navijaca nije vrijedjao, mozda par pojedinaca ali vjerujem da je to mladja raja. Ako imas vremena malo pogledaj sta je par vasih navijaca pisalo za nas sta ce se desiti, pocni odmah od Mamlaza.Pupito87 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 18:28Cestitke na zasluzenoj pobjedi Rodjeni.... uzivajte i slavite u pobjedi na Grbavici poslje 31 godine sasvim zasluzeno i korektno bez i jedne mrlje... i nema potrebe za nekim vrijedjanjem i mrznj okanite se seljakluka i pitarluke... cestitam i Dudicu pokazao je da je pravi strateg nadmudrio je Amara u svim poljima. Bobic svaka cast pravi golman... sretno Rodjeni nadam se da mozete ove godine bar evropu izborit i vjetar u ledja imat od euro tekmi i finansija....zivili
Nazalost ove godine nije nikome u klubu cilj Europa nego sredina tabele. Na zimu par pojacanja dolazi, onda vjerujem i na ljeto jer je cilj uprave sljedece godine napasti mjesta koja vode u Europu a za 2 godine napad na titulu. Sve sto je ova uprava obecala otkako su dosli u klub je ispunjeno, nadam se da ce tako biti i u buducnosti.
Forzza Velez
Čestitam Rođeni. Više ste htjeli.
Imate sjajnog golmana.
Imate sjajnog golmana.
@Baader
Bio sam na stotinama utakmica, od najnizih mogucih rangova, do finala Lige prvaka.
Pa ni u Donjim Vukovijama kod Kalesije nisam cuo ovako ogavne kletve. Nije to "debila ima svugdje". Ovo nije slucajno niti se radilo o sporadicnim psovkama.
Umjesto sa se radujem pobjedi, idem iz Sarajeva sa kamenom u zelucu, bem ti primitivizam i kretene.
Bio sam na stotinama utakmica, od najnizih mogucih rangova, do finala Lige prvaka.
Pa ni u Donjim Vukovijama kod Kalesije nisam cuo ovako ogavne kletve. Nije to "debila ima svugdje". Ovo nije slucajno niti se radilo o sporadicnim psovkama.
Umjesto sa se radujem pobjedi, idem iz Sarajeva sa kamenom u zelucu, bem ti primitivizam i kretene.
Brate na svakom stadionu u državi sam bio, bar dva puta. Svugdje je isto, manjina koja je glasnija je retardirana i to je to. Željovci nisu ništa drugačiji, jednostavno kao i svugdje(osim npr. kolektivnog šovinističkog orgijanja pod BB, oni su posebni).
.
Zadnja izmjena: Kulesza, dana/u 28 dec 2019, 06:37, ukupno mijenjano 1 put.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Rutinski nas klepiste, čestitam.
Golman vam je ko od zlata
Golman vam je ko od zlata

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma od onih nista drugo nije ni za ocekivati. Oni se nisu okupili oko ideje da navijaju za taj neki svoj kao klub, nego da navijaju protiv Veleza i ostalih simbola Mostara.
Ali ovo me bas frapiralo u Sa.
Doduse, na zadnjem derbiju na grbavici (kad su Sarajevu utrpali petardu) sam svjedocio maltene i fizickom napadu i konstantnim psovkama nekadasnjem bivsem igracu Sarajeva i mladom reprezentativcu (M. Basic) u tzv. ViP lozi samo zato sto je prije 100 godina nosio bordo dres, ali ovo danas....ovo se ne zaboravlja. I ne prasta!
Da ne kvarim ugodjaj, utakmica mi je bila teska za gledanje, ali nakon prvog poluvremena sam znao da nosimo barem bod. Zelju jednostavno nije islo, a Bobica krenulo i bas je zakljucao gol danas. Aferim.
Fedja je Tito ove igre. Covjek zna sta hoce, svjestan kvaliteta raspolozivog igrackog kadra i shodno tome kreira taktiku posebno za svaku utakmicu. Tacno se vidjelo da je do u dlaku prostudirao svakog igraca Zelje i da je odgledao mnogo "kaseta" sa njihovim utakmicama.
Cestitke i igracima na tome sto su ispostovali njegove zamisli.
Bobicu posebne cestitke. Fenomenalan danas!
Red Army...stvarno nemam rijeci. Majke mi, najbolji navijaci na svijetu

-
- Kontakt:
Ako se nastavi raditi planski kao zadnje 3 godine sa istim sastavom u upravnom odboru...
2019/2020 zlatna sredina, 6-7 mjesto, ako bude veci plasman jos bolje
2020/2021 napad na europu
2021/2022 napad na prvo mjesto
Uz sve nabrojano, zavrsetak svih radova na stadionu Rodjeni!!!
Forzza Velez
-
- Kontakt:
Do prije 5-6 kola vecina se nadala da nece produziti ugovor koji mu je vazio do kraja ove polusezone i da ce napustiti klub vec u januaru. Medjutim, Bobic se pretvorio u Ter Stegena i brani kao nikad u zivotu. Ugovor produzen za godinu i po dana ako se ne varam. Danas je imao najbolju utakmicu u karijeri.
Forzza Velez
bio je Boba danas izvanredan,a utakmica karijere mu je bila prije 3 godine u Tuzli kad smo nbili u qurcu,Sloboda stvorila milion sansi,Boba sve odbranio cak i penal ,mislim da se jos raje sjeca te utakmiceManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑07 dec 2019, 19:21Do prije 5-6 kola vecina se nadala da nece produziti ugovor koji mu je vazio do kraja ove polusezone i da ce napustiti klub vec u januaru. Medjutim, Bobic se pretvorio u Ter Stegena i brani kao nikad u zivotu. Ugovor produzen za godinu i po dana ako se ne varam. Danas je imao najbolju utakmicu u karijeri.
Svaka cast strucnom stabu i igracima za danasnju pobjedu,odo feshtati,nemam kad pisati

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Ma vadio lopte već viđene u golu. Dobio je aplauz na kraju od sjevera.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑07 dec 2019, 19:21Do prije 5-6 kola vecina se nadala da nece produziti ugovor koji mu je vazio do kraja ove polusezone i da ce napustiti klub vec u januaru. Medjutim, Bobic se pretvorio u Ter Stegena i brani kao nikad u zivotu. Ugovor produzen za godinu i po dana ako se ne varam. Danas je imao najbolju utakmicu u karijeri.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A sta toga kod vas nema jel ??? 7vjek ima par debi i debilcica na svim stranam... bio sam i ka s malim djetetom na vasoj cenzrapnoj tribini pa sam se naslusao svakakvih gadosti i uvreda... **** oba slagirana osima mrznje svega sto je iz sarajeva razno raznih optuzbi i slavljenje paljenje grbavice i kako nas ne poklase cetnici sve itd... ali to je saka debila i jada... i nisam sudio svima i velezu na osnovu tih debila... mani se pitarske price to je oapanski bas nigdje vam bolje na gostovanju nece bit nego na Grbavici od sudzenja natkrivene tribine za goste itd i uslova za gostujuce navijace... i jos nesto slazem se da na zapadu ima papaka i debila ili ti vip lozi i sam se pitam otkud se nakotise ali nikako na osnovu njih ne mozes sudit navijacima zelje l.p i uzivajte u pobjediZoom088 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 18:47Sta velis? Nema potrebe za vrijedjanjem i mrznjom?
Mrznja...da!
Citao sam sta su pisali zato sam i ima potrebu prije utakmice da se kavim na vasem forumu i pozelim vam dobrodoslicu ili ti Bujrum da je to saka jada da se nikom glava s ramena nece skidat sto navija za Velez i voli svoj klub... generalno to su papci koji provociraju i bez potrebe mrze Velez i Mostar boli malo lizanje spitarima ali svakom svacije Velez se ne moze mrzit a nit Mostar zelim vam sve najbolje u nastavku i u narednim sezonam pa i da Titula dodje u vase vitrine... necu i ne zelim da sutim i da vas mrzim zbog Debila tako nemojte ni vi zbog sake jada ima toga na svim stadionima i medju svim navijacima ali se iskreno nadam.d nas je vecina normalna... lijep Pozdrav Mostarci i slavite ceselite se kanite se mrznji imamo dovoljno dusmana i mi i vi ne trebamo jos bit dusmani izmesju sebeManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑07 dec 2019, 18:52Napokon jedan normalan navijac Zelje. Hvala na cestitkama i mislim da niko od nasih navijaca nije vrijedjao, mozda par pojedinaca ali vjerujem da je to mladja raja. Ako imas vremena malo pogledaj sta je par vasih navijaca pisalo za nas sta ce se desiti, pocni odmah od Mamlaza.Pupito87 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 18:28Cestitke na zasluzenoj pobjedi Rodjeni.... uzivajte i slavite u pobjedi na Grbavici poslje 31 godine sasvim zasluzeno i korektno bez i jedne mrlje... i nema potrebe za nekim vrijedjanjem i mrznj okanite se seljakluka i pitarluke... cestitam i Dudicu pokazao je da je pravi strateg nadmudrio je Amara u svim poljima. Bobic svaka cast pravi golman... sretno Rodjeni nadam se da mozete ove godine bar evropu izborit i vjetar u ledja imat od euro tekmi i finansija....zivili
Nazalost ove godine nije nikome u klubu cilj Europa nego sredina tabele. Na zimu par pojacanja dolazi, onda vjerujem i na ljeto jer je cilj uprave sljedece godine napasti mjesta koja vode u Europu a za 2 godine napad na titulu. Sve sto je ova uprava obecala otkako su dosli u klub je ispunjeno, nadam se da ce tako biti i u buducnosti.
Čestitke na velikoj pobjedi iz Kaknja od navijača Mladosti.
Velež je simbol pretrpljene nepravde i svega što ste prošli, vi znate najbolje čega sve. A Velež je i simbol Mostara i jedne BiH koje je nažalost sve manje i manje, one u kojoj svi imaju mjesta i u kojoj se ne gleda kako se ko zove.
Od srca vam želim sve najbolje.
Velež je simbol pretrpljene nepravde i svega što ste prošli, vi znate najbolje čega sve. A Velež je i simbol Mostara i jedne BiH koje je nažalost sve manje i manje, one u kojoj svi imaju mjesta i u kojoj se ne gleda kako se ko zove.
Od srca vam želim sve najbolje.
Kos samo da dodam da je ovo najstariji derbi u BiH i imate jos jedan veci razlog za slavlje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.