FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tesko braco ovo bod ce bit uspjeh vjerujte.
Koji q Mujezinovic radi na terenu. Nije igr'o citavu polusezonu, a igraci obicno protiv bivsih timova samo setkaju po terenu.
Jednom prisli golu i postigli ga, a onda se na njihovoj polivini igralo, ovo se mora preokrenuti !
Mjau !
-
- Kontakt:
Kad titulu(citaj) milion maraka upropastimo zbog jednog igraca zadnjih par sezona, mi smo nenormalni.
Kad bi mi otac bio glavni u klubu, ako ne dovede stopera na polusezoni, za mene je neprijatelj kluba 1/1, i bilo bi svjesno izbijanje titule iz ruku.
Kad bi mi otac bio glavni u klubu, ako ne dovede stopera na polusezoni, za mene je neprijatelj kluba 1/1, i bilo bi svjesno izbijanje titule iz ruku.
- Fareus1921
- Kontakt:
oni prešli jednom sa loptom i dadoše gol slično kao mi u Mostaru
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
Sta je sa Sinanom?
Kako moze igrat Mujezin prije Sinana sta je u pitanju. Zna li neko.
Daj i Dacica, ni on nije igr'o nikako, evo mu prilike. Gubimo samo 1:0
Daj ba Sinana i Zaima sta se ceka nemoze gore od ovog.
Mozda da je Sinan tu i ne bi bila toliko 2 ekipa. Trenutno na terenu 2 igraca koja nemaju kako treba 90 minuta odigranih.
- BosniaBoston
- Kontakt:
SIPOVICU MRS IZ KLUBA!
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Alispahic nemoze hodat sta je ovo.
Smijali smo se Sarajevu mi smo gori od njih ljudi ce bit jesenji prvaci kakav luzerski tim i mentalitet od igrača.picke prodane..
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
I usude se zvat navijace na tribine.
Borac, Sloboda, Široki i Velež - od mogućih 12 bodova mi smo osvojili samo dva boda...Nevjerovatno je da će mrtvo Sarajevo polusezonu završiti na prvom mjestu.
Ukoliko ne uzmemo titulu nek se svi gone u neku stvar od čistačice do predsjednika NO-a, jer ipak smo mi fudbalski klub.
Ukoliko ne uzmemo titulu nek se svi gone u neku stvar od čistačice do predsjednika NO-a, jer ipak smo mi fudbalski klub.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sramota, sta drugo reci nakon onakvog derbija, Amare vidi sta ces sa njima tokom zime.
Sve im **** vikend mi upropastise, idioti glupi sve i jedan.
Sve im **** vikend mi upropastise, idioti glupi sve i jedan.
Mjau !
- grbavicka1921
- Kontakt:
Kakvi jetimi mati mila!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Znaci Stilica cuvat u karantin ga stavit da se nedo bog povrjedi.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ma samo nek sjebu Štilica i mogu mirno uz sve probleme ostati na prvom mjestu. Mi nismo ni za penzionerskog doma.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 40 gostiju.