delinjo je napisao/la: ↑07 dec 2019, 02:59
ne dirajte mi sefkeca nije on tako los...on samo ne zna kontrolisati emocije,kad ga neko proziva,to sam i njemu rekao,njemu nije mjesto na forumu sa takvim razmisljanjem,jer forum sluzi za provociranje i prcanje ljudi sa drugacijim misljenjem,on to ne moze podnijeti i onda se upali,izgovori teske rijeci i ljudi ga jos vise pocnu prococirati...kao sto sam i njemu rekao mislim da nije los momak ali da njemu nije mjesto na forumu jer je preemopivan i egoistican.... iz nekog razloga ne moze da podnese da neko ima misljenje drugacije od njegovog...ne poznajem ga dovoljno da znam sta mu je u glavi siguran sam da nije los decko samo ovo mjesto nije za njega...ili bar da ce promjeniti svoj nacin razmisljanja jer da se ne lazemo razumije on dosta stvari,poznaje dosta materije ali sve se to nekako izgubi u nacinu nejgove komunijacije...volio bi zbog sebe da se promjeni pa da nastavimo supljirati na temi tenisa gdje zna biti odlicna rasprava

...volio bih da shvati da je ovo forum,jer je ocigledno intelgientan decko,ali nesto ga koci ..
Ma brate,
nemam Bgm nikakav problem kad neko ima drugačije mišljenje, ali da to kulturno i fino kaže...
Eto ti prvi gotiviš skroz različite sportiste i ekipe, ne slažemo se u milion stvari i opet smo super, zezanje na maximum.
Nisam preemotivan, nego mi je pun qratz ljigavaca i loših trollova po forumu (vjerujem da je i mnogim normalnim momcima ovdje), kojima se cijeli život svodi na mentolisanje po forumu i podyebavanje nekog iz čista mira...
Forum meni služi za razmjenu mišljenja, da naučiš nešto novo, da se zezamo, družimo, a ne za hinjsko podyebavanje, idiotske pokušaje trolla i vrijedjanje nekog.
Jedno je zezanje, a drugo bolestan um, znaš i sam koliko smo se puta zezali, ali bez ružnih stvari i sl.
Ja se nemam šta mijenjati, prema normalnim ljudima sam 100% super, prema idiotima ću uvijek biti isti, tako radim i u stvarnom životu, jer imam alergiju od idiota i normalno da ružno reagujem kad predju sve granice.
Ne svidja ti se moj post, zaobidji brate, ne čitaj, a ne život mu se svodi da hinjski čeka Sheletov post kao hijena.
Mene nervira ovdje 500 ljudi,
pa nikom iz čista mira nisam ništa ružno rekao, niti ću ikad...
Ali idiot dodje i ujeda hinjski, onda očekuje da ga neko miluje.
Ne ide to druže tako, niti na forumu, niti u stvarnom životu.
Pozz tebi i raji sa tenisa, pozz i ovim dobrim momcima sa ostalih tema...