KANTA GODINE - Diskusije

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

stiputo
Kontakt:

Re: KANTA GODINE - Diskusije

Post Postao/la stiputo » 06 dec 2019, 21:32

@Heller

Pa normalno da ne razumiješ, zaključili su već i neutralni posmatrači sposobnost tvog "kontanja". :kafa:

Pročitaj 67 293 puta, stavi telefon pod jastuk (kažu provjereno radi), pa ćeš do ujutro "upiti" znanje. 😉
Svakako i djeca vide da si na tom intelektualnom nivou. :kafa:

Živ ti meni bio i do pameti došao! :salut:
Zadnja izmjena: stiputo, dana/u 06 dec 2019, 21:35, ukupno mijenjano 2 puta.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 06 dec 2019, 21:34

:lol:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 07 dec 2019, 00:40

Heller - 7 bodova Zna nekad biti normalan, a nekad mu nisu sve na broju. Valjda PMS.
Epidaurus - 5 bodova I ovaj je poseban slučaj kao prvi.
Policeman - 3 boda Opra Boga, oca svojim kompleksima
RafaNadal - 2 boda Imam utisak da je dijete, a takvim mjestima nije ovde.
crozla - 1 bod Nosilac EU vrijednosti
® GONGASHI POWERHOUSE ®

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 07 dec 2019, 02:59

ne dirajte mi sefkeca nije on tako los...on samo ne zna kontrolisati emocije,kad ga neko proziva,to sam i njemu rekao,njemu nije mjesto na forumu sa takvim razmisljanjem,jer forum sluzi za provociranje i prcanje ljudi sa drugacijim misljenjem,on to ne moze podnijeti i onda se upali,izgovori teske rijeci i ljudi ga jos vise pocnu prococirati...kao sto sam i njemu rekao mislim da nije los momak ali da njemu nije mjesto na forumu jer je preemopivan i egoistican.... iz nekog razloga ne moze da podnese da neko ima misljenje drugacije od njegovog...ne poznajem ga dovoljno da znam sta mu je u glavi siguran sam da nije los decko samo ovo mjesto nije za njega...ili bar da ce promjeniti svoj nacin razmisljanja jer da se ne lazemo razumije on dosta stvari,poznaje dosta materije ali sve se to nekako izgubi u nacinu nejgove komunijacije...volio bi zbog sebe da se promjeni pa da nastavimo supljirati na temi tenisa gdje zna biti odlicna rasprava :D ...volio bih da shvati da je ovo forum,jer je ocigledno intelgientan decko,ali nesto ga koci ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

stiputo
Kontakt:

Post Postao/la stiputo » 07 dec 2019, 08:22

delinjo je napisao/la:
07 dec 2019, 02:59
ne dirajte mi sefkeca nije on tako los...on samo ne zna kontrolisati emocije,kad ga neko proziva,to sam i njemu rekao,njemu nije mjesto na forumu sa takvim razmisljanjem,jer forum sluzi za provociranje i prcanje ljudi sa drugacijim misljenjem,on to ne moze podnijeti i onda se upali,izgovori teske rijeci i ljudi ga jos vise pocnu prococirati...kao sto sam i njemu rekao mislim da nije los momak ali da njemu nije mjesto na forumu jer je preemopivan i egoistican.... iz nekog razloga ne moze da podnese da neko ima misljenje drugacije od njegovog...ne poznajem ga dovoljno da znam sta mu je u glavi siguran sam da nije los decko samo ovo mjesto nije za njega...ili bar da ce promjeniti svoj nacin razmisljanja jer da se ne lazemo razumije on dosta stvari,poznaje dosta materije ali sve se to nekako izgubi u nacinu nejgove komunijacije...volio bi zbog sebe da se promjeni pa da nastavimo supljirati na temi tenisa gdje zna biti odlicna rasprava :D ...volio bih da shvati da je ovo forum,jer je ocigledno intelgientan decko,ali nesto ga koci ..
Ma brate, nemam Bgm nikakav problem kad neko ima drugačije mišljenje, ali da to kulturno i fino kaže...
Eto ti prvi gotiviš skroz različite sportiste i ekipe, ne slažemo se u milion stvari i opet smo super, zezanje na maximum.

Nisam preemotivan, nego mi je pun qratz ljigavaca i loših trollova po forumu (vjerujem da je i mnogim normalnim momcima ovdje), kojima se cijeli život svodi na mentolisanje po forumu i podyebavanje nekog iz čista mira...

Forum meni služi za razmjenu mišljenja, da naučiš nešto novo, da se zezamo, družimo, a ne za hinjsko podyebavanje, idiotske pokušaje trolla i vrijedjanje nekog.

Jedno je zezanje, a drugo bolestan um, znaš i sam koliko smo se puta zezali, ali bez ružnih stvari i sl.

Ja se nemam šta mijenjati, prema normalnim ljudima sam 100% super, prema idiotima ću uvijek biti isti, tako radim i u stvarnom životu, jer imam alergiju od idiota i normalno da ružno reagujem kad predju sve granice.

Ne svidja ti se moj post, zaobidji brate, ne čitaj, a ne život mu se svodi da hinjski čeka Sheletov post kao hijena.
Mene nervira ovdje 500 ljudi, pa nikom iz čista mira nisam ništa ružno rekao, niti ću ikad...
Ali idiot dodje i ujeda hinjski, onda očekuje da ga neko miluje.
Ne ide to druže tako, niti na forumu, niti u stvarnom životu. :nene:

Pozz tebi i raji sa tenisa, pozz i ovim dobrim momcima sa ostalih tema...

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 07 dec 2019, 08:27

delinjo je napisao/la:
07 dec 2019, 02:59

Pa tako je !!! Baš si objasnio, yebote da nisi psiholog ?

Jarane ako te neko namjerno provocira , najbolji lijek je IGNORISATI !
Najgora moguća stvar je spustiti se na nivo provokatora i uzvratiti istom mjerom, a Shevcet ga tu baš pretjera , kao dijete šalje "poruke" ...

Shevco poslušaj me i počni ovako razmišljati , biće ti puno bolje.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 dec 2019, 12:24

Šefkete, samo oštro sa neznalicama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 07 dec 2019, 15:50

Kako glasati za covjeka koji svake sedmice ima drugi profil radi bana?

Usrao sam svoj glas, totalno sam zaboravio na njega.. a mislim da je kandidat za 7 bodova.

stiputo
Kontakt:

Post Postao/la stiputo » 07 dec 2019, 16:46

dscile je napisao/la:
07 dec 2019, 15:50

Usrao sam svoj glas, totalno sam zaboravio na njega.. a mislim da je kandidat za 7 bodova.
Ne možeš sine glasati sam za sebe, mnogi su te zaboravili dodati na listu, vjeruj mi na riječ, uključujući i mene.
Kompleks manje vrijednosti još od teme NAJUSPJEŠNIJA DRŽAVA U REGIONU, znam sve, nije lako ono epsko karindjanje podnijeti... :kafa:
:rol: :rol: :rol:

Poyy

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 07 dec 2019, 16:50

stiputo je napisao/la:
07 dec 2019, 16:46
dscile je napisao/la:

Ne možeš sine glasati sam za sebe, mnogi su te zaboravili dodati na listu, vjeruj mi na riječ, uključujući i mene.
Kompleks manje vrijednosti još od teme NAJUSPJEŠNIJA DRŽAVA U REGIONU, znam sve, nije lako ono epsko karindjanje podnijeti... :kafa:

Poyy
Vidi Ševke odmah se našao :lol:
Nullius in verba

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 07 dec 2019, 16:58

Heller je napisao/la:
07 dec 2019, 16:50
stiputo je napisao/la:
07 dec 2019, 16:46
dscile je napisao/la:

Poyy
Vidi Ševke odmah se našao :lol:
Pa normalno da ce se naci, svi znamo da je on u pitanju. :mrgreen:

Apropo njegovog upisa.. Placem danima, pijem nocima, samo sto se jos na zuto nisam navukao pokusavajuci da izbrisem to epsko karindzanje iz glave.. Moja vjera u Srbiju kao najuspijesniju naciju na zemlji i cijelom univerzumu je uljuljkana. Ako ni heroin ne pomogne, bojim se da cu morati ici kod popova i hodza, inace ce ovaj kompleks ostati neizlijecen..

Nadam se da ce svi koji su mi zaboravili dati bodove da isprave tu nepravdu i ponovo posalju svoje glasove.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 07 dec 2019, 17:05

**** ti Šefko više mater u usta, jesi čuo majmune?!?
Pizda ti materina smrdljiva, prestani me prozivati po pdf bezveze, **** ti ja mater klošarsku i retardiranu. JESI ČUO?!
Nullius in verba

stiputo
Kontakt:

Post Postao/la stiputo » 07 dec 2019, 17:11

@Heller

Nisam se ja našao jer lik priča očito o samom sebi, možda i o tebi...
Nemoj bezze kmečati po forumu i pokušavati blatiti prof. Sheleta, ne ide ti to od ruke, imaš svega nekoliko istomišljenika, koji kao i ti vrijedjaju pa kad im se odgovori na njihov način, lijepe neke poruke, to nikog ne zanima... :rol: :rol:

Nije ti dosta školovanja jučer bilo, pa bi i danas?
🤣 :hmmmmm:

@dscile

Ako ništa, za MITOMANIJU bi te trebalo sa merakom nagraditi sa 7b i to je malo, vjeruj mi...

Epsko, epsko karindjanje sine o kojem će se pričati još dugo, pitaj ljude po forumu evo, kako vas je Shele iskarindjao na toj temi NAJUSPJEŠNIJA DRŽAVA U REGIONU.

Ko nije vidio, savjetujem mu da posjeti istu temu i uvjeri se svojim očima!

Nemoguće da 100 ljudi laže... 🤣🤣

Poyy za vas dvojicu, ne bih više da se spuštam na taj vaš zaostali nivo... :kafa:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 07 dec 2019, 17:14

stiputo je napisao/la:
07 dec 2019, 17:11

Poyy za vas dvojicu, ne bih više da se spuštam na taj vaš zaostali nivo... :kafa:

Heller je napisao/la:
07 dec 2019, 17:05
Pizda ti materina smrdljiva, prestani me prozivati po pdf bezveze, **** ti ja mater klošarsku i retardiranu. JESI ČUO?!
Nullius in verba

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 07 dec 2019, 17:18

Heller je napisao/la:
07 dec 2019, 17:14
stiputo je napisao/la:
07 dec 2019, 17:11

Heller je napisao/la:
07 dec 2019, 17:05

'ljeba mi, kad sam sebe neko naziva profesorom, kad ga ne mrzi da nakon 63 bana napravi 64. profil, prica o "karindjanju" na virtuelnom mjestu.. mislim da je vrijeme da se upali crveni alarm i ili promijeni diler ili posjeti najbliza moguca ustanova za mentalne bolesti. :mrgreen:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 07 dec 2019, 17:26

Lik se nikada nije socijalozovao, a ima kompleks više vrijednosti, pride je glup ko ****.
Nullius in verba

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 07 dec 2019, 17:48

Meni najjace kad se krenu komentarisat situacije iz zivota,ili neki dogadjaj iz medija pa se svi kao cude kako nisu mogli da se dogovore,kako nije pronadjen neki kompromis,pa jel moglo drugačije...
Pa iscudjavanja,spominjanje brdovitog balkana,kompleksa,nesposobnost argumetovanog raspravljanja,divljaci,seljaci,brdjani...

I onda dodjes na forum citas:
-**** ti ja mater
-umri

Da je bar oko međe pa bi shvatio :lol:

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 07 dec 2019, 21:02

Dzoni je napisao/la:
07 dec 2019, 17:48
Meni najjace kad se krenu komentarisat situacije iz zivota,ili neki dogadjaj iz medija pa se svi kao cude kako nisu mogli da se dogovore,kako nije pronadjen neki kompromis,pa jel moglo drugačije...
Pa iscudjavanja,spominjanje brdovitog balkana,kompleksa,nesposobnost argumetovanog raspravljanja,divljaci,seljaci,brdjani...

I onda dodjes na forum citas:
-**** ti ja mater
-umri

Da je bar oko međe pa bi shvatio :lol:

Kad je međa u pitanju, samo metak rješava .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 07 dec 2019, 22:38

Šefćo do titule
FORZAAAAAA ŠEFĆO
možeš ti to, puna podrška od rossonera

također predlažem da službeni naziv pehara bude kardan

tako da na kraju bude
"kardan za kantu godine ide u ruke našeg Šefće ševketa (stiputo) nikeneznanovića" :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 08 dec 2019, 13:51

Radmilo87 je napisao/la:
08 dec 2019, 11:34
NeretvanskaPastrmka - 7 b
drakensang - 5b
shaman7 - 3b
rodjak - 2b
*p!p!t@* - 1b
Teško je dečku poraz od Veleža pao
:lol: :lol:
Nullius in verba

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: edvaE2 i 39 gostiju.