moj uzor-S.G je napisao/la: ↑07 dec 2019, 15:00Yebem i Husrefa i upravu i vas maloumne debile koji se prepirete na yebenom forumu oko toga za vrijeme utakmice. Mrs!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
moj uzor-S.G je napisao/la: ↑07 dec 2019, 15:00Yebem i Husrefa i upravu i vas maloumne debile koji se prepirete na yebenom forumu oko toga za vrijeme utakmice. Mrs!
Nismo na diobi, trenutno smo prvi.BordoArmy88 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 15:02Što bi rekli članovi kulta FK Husref: na diobi smo prvog mjesta, šta hoćete???
Ma ja to je to. Fino smo baš danas izgledali. Koga li su to igrači danas bojkotovali.. Djeca od 16-17 godina nas drže bez šanse, zdržavaju vrijeme itd...MohamedKallon je napisao/la: ↑07 dec 2019, 14:59Estetika je bitna buraz, estetika. 2-3 boda kasnjenja iza komsija je sitnica, samo leprsavo
Ima i dogodine da se igra, pa sezona poslije te...
Osjetan je mali pomak, ali nas je mag iz Janje toliko unazadio, da će se morati proći kvalitetne pripreme da se vidi pravi pomak, pa ćemo onda suditi novom treneru.MohamedKallon je napisao/la: ↑07 dec 2019, 15:02Sta ti kazes jesmo li unaprijedili igru, igramo li ljepse.
Ko ce biti kompetentniji da ocijeni igru od navijaca Barcelone
To za navijače je rekao sa malom pauzom. Mislio sam da će spomenuti Grbića ali se izvukao nekako
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic i 29 gostiju.