moj uzor-S.G je napisao/la: ↑07 dec 2019, 15:00Yebem i Husrefa i upravu i vas maloumne debile koji se prepirete na yebenom forumu oko toga za vrijeme utakmice. Mrs!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Što bi rekli članovi kulta FK Husref: na diobi smo prvog mjesta, šta hoćete???
-
MohamedKallon
- Kontakt:
1 šut u okvir gola za 90 minuta protiv ekipe koja je primila 40 golova za 19 utamica 
Nismo na diobi, trenutno smo prvi.BordoArmy88 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 15:02Što bi rekli članovi kulta FK Husref: na diobi smo prvog mjesta, šta hoćete???
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma ja to je to. Fino smo baš danas izgledali. Koga li su to igrači danas bojkotovali.. Djeca od 16-17 godina nas drže bez šanse, zdržavaju vrijeme itd...MohamedKallon je napisao/la: ↑07 dec 2019, 14:59Estetika je bitna buraz, estetika. 2-3 boda kasnjenja iza komsija je sitnica, samo leprsavo
Ima i dogodine da se igra, pa sezona poslije te...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Husrefa postujem izuzetno i ne podnosim ove koji ga vredjaju. Al nase Sarajevo mora dalje, ABd zlatno proljeće. Sve oci sad su uperene u upravu sta oni urade tako ce nam i biti na proljeće.
- ElCartel11
- Kontakt:
Rekao sam da je i bod puna saka brade sta se sve desavalo u ovoj sedmici.
A sad je na potezu uprava i Hadzic da vidimo trenera i pojacanja. Nadam se, da su danas vidjeli koliko invalida imamo u ekipi i da ce biti potrebno par vrhunskih pojacanja ako zelimo titulu.
A sad je na potezu uprava i Hadzic da vidimo trenera i pojacanja. Nadam se, da su danas vidjeli koliko invalida imamo u ekipi i da ce biti potrebno par vrhunskih pojacanja ako zelimo titulu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
"Prvo poluvrijeme nekako smo se prilagodili ekipi Zvijezde jer smo nekako izgubili tempo. U drugom poluvremenu smo odmah primili gol što je uticalo psihološki na ekipu. Možemo hajde tako da kažem igrom i zalaganjem biti zadovoljni, ali ne i rezultatom. 1:1 je bilo i šta da radimo"
"Skupili smo se prije meča, nije bilo lako. Našli smo neko rješenje. Sigurno da će pauza biti dobra za nas, moramo vidjeti šta i kako dalje. Mislim da su se danas igrači dobro zalagali".
"Poslije smjene šefa, sjeli smo i razmislili. Bilo je najbezbolnije da ja zaključim polusezonu. Ekipi treba psihični odmor. Oni su se danas potrudili i ono što je najvažnije je da imamo vremena da donesemo dobru odluku".
"Skupili smo se prije meča, nije bilo lako. Našli smo neko rješenje. Sigurno da će pauza biti dobra za nas, moramo vidjeti šta i kako dalje. Mislim da su se danas igrači dobro zalagali".
"Poslije smjene šefa, sjeli smo i razmislili. Bilo je najbezbolnije da ja zaključim polusezonu. Ekipi treba psihični odmor. Oni su se danas potrudili i ono što je najvažnije je da imamo vremena da donesemo dobru odluku".
Sarajevo ljubavi moja.
Koliko je ekipu unistio, za nevjerovati....
Svima nam treba odmor.
Svima nam treba odmor.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"Također, danas smo igrali i protiv 12 igrača. Mislim tu prije svega na gostujuće navijače koji su pružali podršku tokom cijele utakmice, kao da se u Sarajevu igra."

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dobar trener + 2-3 dobra igraca i titula je nasa. idemo dalje svi za Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Osjetan je mali pomak, ali nas je mag iz Janje toliko unazadio, da će se morati proći kvalitetne pripreme da se vidi pravi pomak, pa ćemo onda suditi novom treneru.MohamedKallon je napisao/la: ↑07 dec 2019, 15:02Sta ti kazes jesmo li unaprijedili igru, igramo li ljepse.
Ko ce biti kompetentniji da ocijeni igru od navijaca Barcelone
Kakav je osjećaj priželjkivati kiks voljenog kluba, da bi se zadovolji vlastiti ego, zbog trenera koji je nekada otišao na prvi mig iz Beograda
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Svima koji su istrčali danas, osim kapitena, nemam ništa prigovorit za zalaganje. Dali su momci sve od sebe. Oremuš i Gavrić po 10 startova, Krste Velkoski 10 izgubljenih duela. I sva tehnička prednost koju imamo u odnosu na ekipu zvijezde pada u vodu na ovakvom terenu. Ostane da skačeš, trčiš, guraš i boriš se.
Mislim da je bio offside kod njihovog gola. Mali Đokanović je izašao zajedno sa Dupovcem na igrača koji je vukao loptu a to nije smio radit i Đelmić je imao prostor i vrijeme da fino opali. Naravno, malom ništa ne zamjerim jer je dao sve od sebe svih 90min i igrao na neprirodnoj poziciji.
Odmorit malo od svega a uprava nek zasuće rukave ako misli sebi i klubu dobro, biće ovdje svega i svačega još do ljeta.
Mislim da je bio offside kod njihovog gola. Mali Đokanović je izašao zajedno sa Dupovcem na igrača koji je vukao loptu a to nije smio radit i Đelmić je imao prostor i vrijeme da fino opali. Naravno, malom ništa ne zamjerim jer je dao sve od sebe svih 90min i igrao na neprirodnoj poziciji.
Odmorit malo od svega a uprava nek zasuće rukave ako misli sebi i klubu dobro, biće ovdje svega i svačega još do ljeta.
Samo naprijed Saraj'vo!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Da hoce Velez dobiti 
To za navijače je rekao sa malom pauzom. Mislio sam da će spomenuti Grbića ali se izvukao nekako
-
bordobijeli
- Kontakt:
Samo se nadam da nece biti prica u januaru nema igraca cekamo juni da dovedemo kapitalce.
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, nedimmmm1337, robertkosar, SilaMoc1946 i 70 gostiju.