Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma džaba se nadate ljudi moji.- Uvodi se zabrana održavanja organizovanih sportskih i kulturnih aktivnosti na otvorenom prostoru, u cilju smanjenja kretanja i izlaganja stanovništva štetnim materijama, koje vrši organ MUP-a na zahtjev organa državne uprave nadležnog za poslove zdravstva. Ovu mjeru dužni su provesti Ministarstvo za obrazovanje, nauku i mlade KS, Ministarstvo zdravstva i MUP KS;
Znaci moze sad policija zabranit odrzavanje utakmiceVirtu4l je napisao/la: ↑07 dec 2019, 14:35Ma džaba se nadate ljudi moji.- Uvodi se zabrana održavanja organizovanih sportskih i kulturnih aktivnosti na otvorenom prostoru, u cilju smanjenja kretanja i izlaganja stanovništva štetnim materijama, koje vrši organ MUP-a na zahtjev organa državne uprave nadležnog za poslove zdravstva. Ovu mjeru dužni su provesti Ministarstvo za obrazovanje, nauku i mlade KS, Ministarstvo zdravstva i MUP KS;
Ovo iznad je mnogo važnije.
Kako ba cist penal, napravio korak poslije klizeceg pa pao
Cist penal. Kontakt sa desnom nogom, lopte ni blizu. Sve sto je debeli Handzic trebao uraditi je da se svali. Poklon.
Ma cirkus, nije ga dofatio. Znaci penal nije biomohikanac12 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 14:42Cist penal. Kontakt sa desnom nogom, lopte ni blizu. Sve sto je debeli Handzic trebao uraditi je da se svali. Poklon.
Ako je ono penal, onda je ono na derbiju nad Veselim penalcina za crveni kartonmohikanac12 je napisao/la: ↑07 dec 2019, 14:45Ok, ja govorim po ovom snimku i tako mi izgleda. Sacekacemo onda drugi ugao.
kolezeljovac je napisao/la: ↑07 dec 2019, 14:50Ljudi x odlican, pobjedimo i bjezimo 2 boda na pauzi
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, b00t, BarbareZeljin, Cwirek, drzgemboadislic, F1921B, Hajdeee, Hrammm1921, Hrasno15, leo1946, Lokomotifa, MostarskiSin, Napaceni87, Orvel, Riziko i 199 gostiju.