Eh da vidimo sta se ovdje desava, TeaM se pravda

Hajmo baaaa đee je ta pozitiva, usput treba li kome sjever karta za sutra, imam viska... Firma mi dala 2, a ovi moji svi imaju godisnje??
BESPLATNO, dobro moze jedno pice

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Hahahahhahahha mrskolezeljovac je napisao/la: ↑06 dec 2019, 23:29Ah sto se umori na terminu
Eh da vidimo sta se ovdje desava, TeaM se pravda, ali haj vidimo da je normala hhaha sala sala
Hajmo baaaa đee je ta pozitiva, usput treba li kome sjever karta za sutra, imam viska... Firma mi dala 2, a ovi moji svi imaju godisnje??
BESPLATNO, dobro moze jedno pice![]()
Braca,papak sa ulica (danan)je ponosan na tvoje pisanje
Ja sam skroman... Nek bude 7.000/7.500 i ja sretan... Mašallah
Ma previse ocekujes sedam milja je mjera da nosi PLAVE sve do pobjede
A ko si ti ?zanima me tvoje misljenje o CurviStrikeWarzone je napisao/la: ↑07 dec 2019, 00:44@PlavaPorodica je jedan veliki gospodin, očekujem ga uskoro ovdje![]()
Daj mu sifru u znak zagarantovane privatnostiKANA je napisao/la: ↑07 dec 2019, 00:56A ko si ti ?zanima me tvoje misljenje o CurviStrikeWarzone je napisao/la: ↑07 dec 2019, 00:44@PlavaPorodica je jedan veliki gospodin, očekujem ga uskoro ovdje![]()
![]()
Vjerovatno... Mislim to samo Amar zna, ali sjecajuci se kroz sezonu dok stila nije igro vezni red su cinili Mesa, Dado i ispred njih Bojo
Ma ovo sto smo sad ispostovali mohikanca sa avatarima neka upamti,
Ne najavljuju nikakve padavine, vrijeme nije pogodno ni za kakve izlete, termin je ok, nit prerano, nit prekasno, znaci svi uslovi za extra posjetu su tu i ja ocekujem 9000 sa velezovim navijacima. Mislim da 9 milja nije nerealno, a ako bude manje jbg...
Bude li ova odvratna magla 5000 milja je plafonHarrison je napisao/la: ↑07 dec 2019, 01:02Ne najavljuju nikakve padavine, vrijeme nije pogodno ni za kakve izlete, termin je ok, nit prerano, nit prekasno, znaci svi uslovi za extra posjetu su tu i ja ocekujem 9000 sa velezovim navijacima. Mislim da 9 milja nije nerealno, a ako bude manje jbg...
Ma 5000 je sigurica a pun pogodak je besplatan ulaz zenama i djeci znaci 6-7 milja lagano..KANA je napisao/la: ↑07 dec 2019, 01:03Bude li ova odvratna magla 5000 milja je plafon
Trenutno korisnika/ca: Anpa, MoSaZeLjo1921 i 27 gostiju.