Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

DARE_DEVIL_SA
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la DARE_DEVIL_SA » 19 nov 2010, 12:05

Inter1977 je napisao/la:
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:BRAZILSKA 1. LIGA za vikend!!!

BOTAFOGO-INTERNACIONAL - Tip 1
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
zasto ovo jarane??

znas nekog u Botafogi?... :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: Ne znam nikoga u Botafogu al eto ako hoćeš poslušaj!!!

A razlog je sljedeći Botafogu gori jer se bori sa Atletico Pr. za 4 mjesto koje vodi u Kup Libertadores!!!

Internacional nema pobjede u zadnjih 6 utakmica i ne trebaju mu bodovi. Kvota je 1,80 al oborit će je to je sigurno!!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 nov 2010, 12:13

Tiket za danas

TNS - Llaneli 1
Polten - Hartberg 1
Almere - Vendam 3+
Legia - Gdynia 1
Salzburg - Olimpija 5+

7.33 na 5 km 36.65 km
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Inter1977
Kontakt:

Post Postao/la Inter1977 » 19 nov 2010, 12:19

harry_90 je napisao/la:Tiket za danas

TNS - Llaneli 1
Polten - Hartberg 1
Almere - Vendam 3+
Legia - Gdynia 1
Salzburg - Olimpija 5+

7.33 na 5 km 36.65 km
Harry cekam ovog poltena, spojio ga sa jucerasnjim parovima i proslo sve na tom tiketu..Hoce li dobiti??

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 19 nov 2010, 12:20

danas cu ja preskociti, mrsko mi po ovoj kisi ici do kladionice, a i ponuda nije nesto, cuvam pare za vikend, valjda ce me sunce ogrijati jedan vikend
Za zivot cijeli!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 nov 2010, 12:24

Inter1977 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Tiket za danas

TNS - Llaneli 1
Polten - Hartberg 1
Almere - Vendam 3+
Legia - Gdynia 1
Salzburg - Olimpija 5+

7.33 na 5 km 36.65 km
Harry cekam ovog poltena, spojio ga sa jucerasnjim parovima i proslo sve na tom tiketu..Hoce li dobiti??
Vidjecemo,valjda uzme ;) ovaj bi Vendam mogao 2 doci,al ja sam sam 3+ odigrao i poznavajuci kakve sam ja srece zavrsice 0:1 ili 0:2 :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 19 nov 2010, 12:29

...
Zadnja izmjena: Willy, dana/u 19 nov 2010, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 19 nov 2010, 12:33

danas Plzen - mislim da ce zapet Bohemians prvo poluvrijeme, htjet ce osvetu za poraz prosle sezone a favoritima svako trci skinuti skalp, jako su solidna ekipa zadnjih par kola ekipa u uzlazu i sa samo jednim porazom iz zadnjih 6 utakmica, prosle godine usli u 1 ligu a ove sezone prilicno se trude i ono sto je u njihovom i ispod njihovog prosjeka maštrafe - a Plzen je strasna gostujuca ekipa - previse strasna da bi kvota bila 1,7 - reklo bi se sigurica :? igrace jako opusteno obzirom na bodovnu zalihu koja uopste nije losa sto je odlicna psiho prednost, mozda bi PS1 bio realan shodno gore napisanom, uglavnom ako neko trazi duhove mogao bi vrlo lako biti 1/X i 1/2 ako bohemiansu upali da daju prvi go...

medjutim obzirom na ovu analizu i na razvlacenje pameti kladušarima - mozda ce odigrati svi za kladionicu i mafiju - vukovi siti ovce na broju = X.....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Inter1977
Kontakt:

Post Postao/la Inter1977 » 19 nov 2010, 12:36

Citizen-X je napisao/la:danas Plzen - mislim da ce zapet Bohemians prvo poluvrijeme, htjet ce osvetu za poraz prosle sezone a favoritima svako trci skinuti skalp, jako su solidna ekipa zadnjih par kola ekipa u uzlazu i sa samo jednim porazom iz zadnjih 6 utakmica, prosle godine usli u 1 ligu a ove sezone prilicno se trude i ono sto je u njihovom i ispod njihovog prosjeka maštrafe - a Plzen je strasna gostujuca ekipa - previse strasna da bi kvota bila 1,7 - reklo bi se sigurica :? igrace jako opusteno obzirom na bodovnu zalihu koja uopste nije losa sto je odlicna psiho prednost, mozda bi PS1 bio realan shodno gore napisanom, uglavnom ako neko trazi duhove mogao bi vrlo lako biti 1/X i 1/2 ako bohemiansu upali da daju prvi go...

medjutim obzirom na ovu analizu i na razvlacenje pameti kladušarima - mozda ce odigrati svi za kladionicu i mafiju - vukovi siti ovce na broju = X.....
Citizen dok god razmisljas o zavjerama, ne mozes biti uspjesan u kladjenju..Nema toliko toga...ko ce ba igrati ebeni plzen?? Stimaju se velike utakmice, barcelona, chelsea i slicno, sto svi igraju a ne neki plzen

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 19 nov 2010, 12:38

Ima li neki stručnjak za švapski fudbal - hoće li ovi Union Berlin i Oberhausen dobiti?

nerminljevakovic
Kontakt:

Post Postao/la nerminljevakovic » 19 nov 2010, 12:49

Inter Z-Karlovac 1
Union berlin-F.Dusseldorf-1
Grodig-First Viena-1
Osnabruck-Hertha-2
Oberhausen-Bielefeld-1
Panduri-Brasov-1
kvota 69.87
Dobrodosli u klub **** me jedan

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 19 nov 2010, 12:52

Inter1977 je napisao/la:
Citizen-X je napisao/la:danas Plzen - mislim da ce zapet Bohemians prvo poluvrijeme, htjet ce osvetu za poraz prosle sezone a favoritima svako trci skinuti skalp, jako su solidna ekipa zadnjih par kola ekipa u uzlazu i sa samo jednim porazom iz zadnjih 6 utakmica, prosle godine usli u 1 ligu a ove sezone prilicno se trude i ono sto je u njihovom i ispod njihovog prosjeka maštrafe - a Plzen je strasna gostujuca ekipa - previse strasna da bi kvota bila 1,7 - reklo bi se sigurica :? igrace jako opusteno obzirom na bodovnu zalihu koja uopste nije losa sto je odlicna psiho prednost, mozda bi PS1 bio realan shodno gore napisanom, uglavnom ako neko trazi duhove mogao bi vrlo lako biti 1/X i 1/2 ako bohemiansu upali da daju prvi go...

Citizen dok god razmisljas o zavjerama, ne mozes biti uspjesan u kladjenju..Nema toliko toga...ko ce ba igrati ebeni plzen?? Stimaju se velike utakmice, barcelona, chelsea i slicno, sto svi igraju a ne neki plzen
Došlo je doba da mafija štima sve - i velike i male. Gledao sam poodavno emisiju na hrt o namještanju utakmica. Neko od gostiju je iznio podatak da je utakmica 4. njemačke lige bila odgođena zbog silnog novca koji je bio uplaćen na tu utakmicu.

Što ide vrijeme sve više sam mišljenja da su jarugine teorije zavjere tačne.

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 19 nov 2010, 12:53

Inter1977 je napisao/la:

Zato sto je kompletnoj ceskoj ligi glavni sponzor kladionica.
Ja se ne bih ubjedjivao s tobom je li ili nije tako - ono sto ja vidim je da se tekme stimaju masovno.
A ti bujrum na temi postiraj parove tikete i kvote pa da vidimo koliko ces ti da ubodes :)
Fudbal nije vise zabava - postao je ostar biznis - a u biznisu nema minusa jarane - samo je fora skontat sta se masovno igra i sta ce se masovno odigrat gdje su velike uplate a tu padnu veliki "preokreti"....
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 19 nov 2010, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

Eric Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Eric Cartman » 19 nov 2010, 13:00

Willy je napisao/la:Ima li neki stručnjak za švapski fudbal - hoće li ovi Union Berlin i Oberhausen dobiti?
Nesigurne su to utakmice , gledam kako su igrali sa drugima, nema vise od 3 gola ni u jednoj utakmici, mozda da stavis 2-4 golova da ce bit :P
Klikni OVDE da dobijes 10 centi.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 19 nov 2010, 13:01

2 budnesliga najcesce padaju oba tima daju go, staviti to Cluj, Rapid i 2 para hokeja i to je to :D

Inter1977
Kontakt:

Post Postao/la Inter1977 » 19 nov 2010, 13:02

slusaj Citizen, ja sam u kladjenju preko 15 godina..Takodje sam cvrsto bio ubjedjen da se sve stima, pogotovo nakon sto su kladionice pocele sve zivo da sponzorisu, turnire, ekipe, igrace i slicno....To me samo jos vise unazadilo u kladjenju jer sam sam sebi odmagao trazeci parove jer sam mislio sve je nastimano te sam ogranicavao ponudu.
Nakon svih tih godina istrazivanja i zivjeci u tim zavjerama stimanja mogu ti ovo reci:

stima se, istina,ali ne sve. Mislim da ima cijeli tim ljudi koji unaprijed odredjuje sta ce se najvise tipovati i bas te utakmice se stimaju. Njih nema toliko mnogo ali nose najvise uplata i zarada...proslog vieknda je samo Chelsea donijeo kladionicama milionske zarade, samo jedna utakmica preko cijelog vikenda.......
Zadnja izmjena: Inter1977, dana/u 19 nov 2010, 13:04, ukupno mijenjano 2 puta.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 19 nov 2010, 13:03

bruton daje gol
inter zapresic daje gol
union berlin kp1
hertha kp2
plizen kp 2
zilina kp2
rapid bukurest 1
legia 1

koubek 2
gremelmayr 2
kunityn 1
kosice 2
jyp 1
kac 2

minesota-lakers (+9,5)-h2
(+3,5) philadelphia- milvoki-h2
dalas 1
dulel durant-bryant-1

vsv 1
salzburg 1
herning 1
plzen 1
hifk-2
st. peterzborg 2
magnitogorsk 1
nadam se dobitku od ovih 4 listica dobici su solidni na solidan ulog
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 19 nov 2010, 13:07

Imam neki osjećaj da će Rapid Bukurešt biti X. :?

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 19 nov 2010, 13:07

Willy je napisao/la:Imam neki osjećaj da će Rapid Bukurešt biti X. :?

sumnjam jarane titula je u pitanju prvi im neki galati
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Inter1977
Kontakt:

Post Postao/la Inter1977 » 19 nov 2010, 13:08

Rule_hz je napisao/la:
Willy je napisao/la:Imam neki osjećaj da će Rapid Bukurešt biti X. :?

sumnjam jarane titula je u pitanju prvi im neki galati
Hej Rule, rulash moj...... :D :D

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 19 nov 2010, 13:10

Naturhouse - Granollers 2 @2.15 :P
...što je više lome to je volim jače...

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.