Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
Uh kako me ovaj momak iznenadio.Svaka mu cast.Jedino malo smijesan bude kad treba da zavrsi ono sto je zapoceo uvijek se izgubi
.Al haj aBd doce i to sa iskustvom

Svijetla tacka u nasem timu. Bilo je gresaka, ali je za mene medju boljima. Bravo Senoo.
Jos kad se Sejo vrati imamo dva ljevaka.
Jos kad se Sejo vrati imamo dva ljevaka.
Medunjanin.B0SANAC je napisao/la:Svijetla tacka u nasem timu. Bilo je gresaka, ali je za mene medju boljima. Bravo Senoo.
Jos kad se Sejo vrati imamo tri ljevaka.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
U pravu si .. 3BIHfan je napisao/la:Medunjanin.B0SANAC je napisao/la:Svijetla tacka u nasem timu. Bilo je gresaka, ali je za mene medju boljima. Bravo Senoo.
Jos kad se Sejo vrati imamo tri ljevaka.

Lulić je dešnjak. Preciznije, igra s obje noge, mada sam čuo da je ipak dešnjak. Protiv Luksemburga preslab, protiv Francuske nešto bolji, ali je baš izgubio sve lopte nakon što napravi dobar potez. Imao je jedan uspješan dribling kad je lobova protivničkog igrača potkopavši loptu sa zemlje. Neviđeno u svijetu fudbala, ali sumnjam da je namjerno. Garant je htio nekome da doda.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
U 21:05 h Lulic igra sa Young Boys protiv Stuttgarta
SRETNO
SRETNO
Zar nije suspendovan?B0SANAC je napisao/la:U 21:05 h Lulic igra sa Young Boys protiv Stuttgarta
SRETNO
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Young Boys igra, ali Lulić ne.
Danas ne igra zbog onog crvenog kartona protiv Tottenhama.
Danas ne igra zbog onog crvenog kartona protiv Tottenhama.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
4:1 Za Young Boys
Strijelac Lulic
Strijelac Lulic

Lulic opet...
od poziva u repku ,,, sve bolje ibolje igra,,svaka cast,,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
1:25
odlican gol, prelijepo!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Odusevljen sam Lulicem, pogotovo onim njegovim prodorima po lijevoj strani.
Lulic nije bek, ja bi ga volio vidjeti da igra na krilu.
Lulic nije bek, ja bi ga volio vidjeti da igra na krilu.
- Principatus
- Kontakt:
Da stvarno su njegovi prodori bili dobri, tu i tamo je jednog za drugim pretrcao, a Pekarik na toj strani je inace jak igrac. Da je na desnoj strani igrao Mujdza, koji je ofanzivno isto jak, mislim da bi stvorili jos mnogo vise sansi. Vranjes je bio vise koncentrisan na defenzivu, sto i nije pogresno pri debiju, jer i Mujdza na pocetku nije rizikovao mnogo. Treba vidjeti, dali Subasic moze Lulica tu adekvatno, pa mozda u defenzivi i bolje da zamjeni, a ovoga po potrebi od pocetka ili od 60-70 minute ubaciti da se probija.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ma imamo extra ljevaka jos aBd kad tu bude Salihovic na beku a on lijevo krilo to ce biti prvi put da imamo brzinca u ekipi , oni prodori me podjecaju na Gareth Bale kako otsvi Majkona tako i Lula kralj po dvojcu lijevo izbaci ko nista.. Bit ce to extra ekipa sad ..
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Nije ovaj Lulić bek. Nema šanse. Kiksao je kod zicera Karhana(sa Muslimovićem). Čuvao ga na 16 i poletio u kontru kad je vidio da Muslimović skače i Karhan sam utrčao. Na samom kraju videa.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Slazem se. Covjek se ne zna branit nikako. Ali dobar je za krila jer odlicno dribla, brz je i moze puno trcat. Moze on igrat beka protiv Albanije i Luksemburga kad je napad najvazniji, ali ne bi volio njega na beku protiv rumuna. Bolje Subasica stavit, jer to je njegova prirodna pozicija. Lulica prebacit u vezni. Kad se vrati Salihovic, Pape je na slatkim mukama.Željovac je napisao/la:Nije ovaj Lulić bek. Nema šanse. Kiksao je kod zicera Karhana(sa Muslimovićem). Čuvao ga na 16 i poletio u kontru kad je vidio da Muslimović skače i Karhan sam utrčao. Na samom kraju videa.
[youtube][/youtube]
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Salihović je ipak malo iskusniji. Stvarno imamo mnogo dobrih ljevaka u repki.Cartman je napisao/la:Slazem se. Covjek se ne zna branit nikako. Ali dobar je za krila jer odlicno dribla, brz je i moze puno trcat. Moze on igrat beka protiv Albanije i Luksemburga kad je napad najvazniji, ali ne bi volio njega na beku protiv rumuna. Bolje Subasica stavit, jer to je njegova prirodna pozicija. Lulica prebacit u vezni. Kad se vrati Salihovic, Pape je na slatkim mukama.Željovac je napisao/la:Nije ovaj Lulić bek. Nema šanse. Kiksao je kod zicera Karhana(sa Muslimovićem). Čuvao ga na 16 i poletio u kontru kad je vidio da Muslimović skače i Karhan sam utrčao. Na samom kraju videa.
[youtube][/youtube]
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #