FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- mohikanac12
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nije avatar stavio.
Recimo da je istina ovo sto pise, a nije, kako bi to trebalo da nam pomogne?

Recimo da je istina ovo sto pise, a nije, kako bi to trebalo da nam pomogne?
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Mule kad kupi tene, znas da je bila plata. Jucer postavio sliku, nove tene, trenerka, sve u fullu k’o Kure.
Tako da brnjo, aufwiedersehen.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Hahahahhahahakerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 dec 2019, 13:58Mule kad kupi tene, znas da je bila plata. Jucer postavio sliku, nove tene, trenerka, sve u fullu k’o Kure.
Njima se prosle godine dugovala jedna plata pa su havariju napravili i od rezultata, strajka itd. I da im se duguje mislim da imaju neki dogovor oko isplate inace ne bi oni k mrdnuli ni u jednoj utakmici. Vecina igraca je ista sto je i bila u to vrijeme prosle godine.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 06 dec 2019, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Eto kako brzo normalna rasprava o sutrasnjoj utakmici i tribini ode brzo u stranu, namjenski i planski 

MIHAJLOVIĆ !
Moram potvrdit ovu informaciju, viđeno je nekoliko naših igrača kod tetke Zilhe neki dan
Pred utakmicu sa Slobodom (0:4) bilo je potvrda po forumu da su im isplacene plate pa se poslije zaebavali kako plate djeluju. Zato i kazem da vjerovatno ima neki dogovor jer ne bi oni igrali ni sekunde sve do jednog. Eno igraca Slobode tako bi i nasi se ponasali sigurno.
Ma, ja, nemaš pametnijeg posla.... Što pišeš ako ne znaš?cirlo21 je napisao/la: ↑06 dec 2019, 14:02Slabo kad pisem na forumu ovdje i nemam pametnijeg posla nego da sirim dezinformacije. Sta vam je koji k najmanje sto bih volio je da sirim negativnu energiju u i oko kluba. Ovdje nas i vas ne smatram klubom i hajde jucer na Dobrinji jedan covjek iz kluba iz strucnog staba rece "plate od augusta jos nema". Sta ste me uzjahali sad. Ako hocete vjerujte ako necete ne morate. Nemojte me sad pljuvati tu ja bih najsretniji covjek bio da je kao sto vi kazete i zelim da vjerujem da je tako.
Nikako da naučite da ignorišete, ali nikako.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ti lažeš, svjesno i manipulativno lažeš u nadi da ce neko nasjesti pa na to razvezati priču i par stranica napisati samo o tome, a drugo da poremetiš ovu normalnu diskusiju koja danima traje, i po kojoj je ova tema kao nekada, a da lažeš potvrđuje i forumaš @Admir74
A najbitnije od svega je da te demantuje jedna plava dama koja se slika sa novom tašnicom i koja vec trecu noc za redom i ako radni dan lumpuje po gradu, dakle ima se para, može se

A najbitnije od svega je da te demantuje jedna plava dama koja se slika sa novom tašnicom i koja vec trecu noc za redom i ako radni dan lumpuje po gradu, dakle ima se para, može se

MIHAJLOVIĆ !
ma i papak sa ulice je pitao pred derbi jel bila septembarksa plata?' pa smo ih razgulili ,

Nego Dudic ako ovu recenicu ne iskoristi kao motiv svojim igracima
" Oni najbolje pokazuju šta je bh. fudbal, kada igraju fudbal kod kuće, kada hoće. To su pokazali protiv nas, protiv Zrinjskog, protiv SArajeva malo manje, valjda jer su to prijateljski klubovi, ali mi ćemo sutra pokušati pokazati da se znamo ponašati domaćinski kao i oni."

Necemo dopustiti ovakve lazi po forumu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ima raje na treningu...
@cirlo21 Nema potrebe iznositi takve rekla-kazala informacije koje nisu istina
Diskutuj normalno
Diskutuj normalno
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Boga mi, Amar je poprilično ljut na Velež.
Mislio sam da će ih proći do nove utakmice, ali nije... nisu zaboravili.
Mislio sam da će ih proći do nove utakmice, ali nije... nisu zaboravili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
samo ako ja mogu dati neki prijedlog posto se raja vraca lagano na ovaj forum i sto svaki dan imamo novih da se potrudimo da nikog ne napadamo i ako pogrijesi da ne budemo brutalni .Evo ovaj momak , trebao je razmisliti da nije momenat da se o tome pise ,ide pauza imamo vremena oko toga da naglabamo ,bitno je da sutra budemo mi navijaci na nivou i da nosimo ekipu do jesenje Titule .
lobotomac sto se registrovao znam da je dobar momak daj da ne budemo kao neki i da se drzimo zajedno .
Volim te Zeljo

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: svrakino1921 i 39 gostiju.