FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

lijevapolutka
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lijevapolutka » 06 dec 2019, 10:59

Đe je futbooool Amare, doso si nas ugasiti :lol: :lol:

Svani suboto :bih: :bih:
moSa ljoŽe

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 06 dec 2019, 11:02

@mohikanac
Hvala, vidim ja nije mi nesto jasno.

Svaka cast za trku pulena. Odusevljen sam.

Nadam se da ce tako ozbiljno shvatiti i velez. Mislim da ce to biti teza utakmica od derbija.
Jako, najjace od prvog zvizduka.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 06 dec 2019, 11:03

irfo je napisao/la:
06 dec 2019, 10:56
Sadikovicu su tek 24 godine, a moze se reci da zadnju godinu dana napreduje nakon stagniranja 3-4 godine, tek je sad na nivou na kojem je bio sa 20, od njega ocekujem jos puno vise, ima ogroman potencijal
Kad je Sadiković igrao sa 20 god. kod Odovića imao je oko sebe ipak slabiju i neiskusniji ekipu.
Bajić, Hodžić, Memija isto tako mladi igraci oko 20 godina, vodio ih prije toga trener pocetnik Adžem...malo iskusniji bili Đelmić i Kokot.

Sad je dosta zreliji, ima bolje saigrace oko sebe, a ima i boljeg trenera.
Na derbiju je sa Alispahićem izdominirao sredinu u oba pravca, što je dozvolilo Štiliću slobodu u igri i da zasija na terenu.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 06 dec 2019, 11:05, ukupno mijenjano 2 puta.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 06 dec 2019, 11:05

lijevapolutka je napisao/la:
06 dec 2019, 10:59
Đe je futbooool Amare, doso si nas ugasiti :lol: :lol:

Svani suboto :bih: :bih:
mozda su mislili dosao da njih ugasi :rol: kakav fudbal 8 komada ljutom rivalu :beba: :beba: znao sam majke mi da ce ih popisati ali sam mislio da cemu trebati jos malo vremena, koji prelazni rok da se sve to poslozi ali Brkati majstor je nestrplji :njanjanja: :njanjanja:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 dec 2019, 11:06

slika

Da se podsjetimo jos jednom, i imam jos jedno pitanje, ko je bolji : Bakrac ili Bogi :hmmmmm:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 06 dec 2019, 11:09

Za Dadu me iskreno i ne čudi, uz Osmankovića je jedini igrac kojeg sam imao priliku viđati kako ljeti na plus trideset i nešto trči Vilsom u trenerci i to dok su još u kadetima i juniorima bili, dakle od malena momci na sebi rade, lijepo je vidjeti ove podatke, ekipa puca od kondicije i snage :thumbup:

A kad se sjetim strucnjaka kojima kondicioni nisu trebali, gdje su striktno odbijali saradnju sa njima, pa strucnjaka koji su nabavljali skupocjenu opremu za kondicione treninge, a tada taraba bili na svim nivoima, hladan znoj me tačno oblije
MIHAJLOVIĆ !

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 06 dec 2019, 11:17

Osmankovića su trenirali redom: Kostić, Petrović, Adžem, Krčmarević i Odović (dobro, sve njih je Miske izmjenjao u roku od dvije godine :mrgreen: ) ali niti jedan ga ništa nije naucio o fudbalu. Niti jedan trener od navedenih ! Ništa nije naucio od njih. Neki Bakraci i Rodini su imali mjesto ispred njega kod tih strucnjaka. Zapravo kao zadnji onaj lik sa klupe je nazadovao svakim danom.
I vjerovatno bi sad igrao negdje u TOŠK-u ili Buducnosti, da nije došao Amar, dao mu šansu i spasio mu karijeru.

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 06 dec 2019, 11:28

Da je Memija Amaru sada, jedno dvadesetak sprintova po utakmici uz aut liniju. Pa neka ga ganjaju krila.
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 06 dec 2019, 11:43

mohikanac12 je napisao/la:
06 dec 2019, 11:28
Da je Memija Amaru sada, jedno dvadesetak sprintova po utakmici uz aut liniju. Pa neka ga ganjaju krila.
zamisli da je Amar imao Graovca,Zakarica,Zebu,Bekrica,Lendrica ,Stevanovica,Blagojevica :guz:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 dec 2019, 11:45

Dado ruši stereotipe o tome da ne trči i ne ulazi u duele.

Nego je li ono i Dadu i Memiju htio Dinamo dovesti?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 dec 2019, 11:53

braco je napisao/la:
06 dec 2019, 11:45

Memiju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 06 dec 2019, 11:57

jel se ovo Yani prepao :lol: :lol: :lol: :lol:
moSa ljoŽe

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 dec 2019, 11:58

Virtu4l je napisao/la:
06 dec 2019, 11:53
braco je napisao/la:
06 dec 2019, 11:45

Memiju.
5:38 protiv Ferenca na Koševu, ko ga stigne dobije petobanku

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 dec 2019, 12:03

De izvucite neku recenicu iz ovog press-a da motivisemo igrace :kafa:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 06 dec 2019, 12:09

LjoZee je napisao/la:
06 dec 2019, 12:03
De izvucite neku recenicu iz ovog press-a da motivisemo igrace :kafa:
Čudo nije spomenuo da su im go ponistili. Ceka ga dobrodoslica, kao sto je i nase cekala.
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 06 dec 2019, 12:09

Prvi si, pobjedis ih dva puta, ponizis ih bukvalno i ono opet pise da smo tu negdje sa Velezom. Na Velezovoj temi, bez Stilica smo negdje u rangu Radnika i Sirokog.
Sto se mene tice, nek ostane ovakvo njihovo razmisljanje do kraja sezone. Sarajevo, Borac, Zrinjski favoriti, a mi tek poslije njih

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 06 dec 2019, 12:21

MrkiMedo je napisao/la:
06 dec 2019, 12:09
Prvi si, pobjedis ih dva puta, ponizis ih bukvalno i ono opet pise da smo tu negdje sa Velezom. Na Velezovoj temi, bez Stilica smo negdje u rangu Radnika i Sirokog.
Sto se mene tice, nek ostane ovakvo njihovo razmisljanje do kraja sezone. Sarajevo, Borac, Zrinjski favoriti, a mi tek poslije njih
braca moj ,nemaju oni veze sa realnoscu dok smo ih na Grbavici mlatili isla je prica na onom krompiristu,uvalis im 5 komada ide prica umorni i bez pola ekipe ,opet ih natrpas i to kad je ekipa full, kad su najboljoj formi ove sezone i opet glupanima nije nesto jasno :crazy: :crazy:

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 06 dec 2019, 12:21

Kakva poglupa logika :crazy:
Plavi će biti bez Semira Štilića.

"On nosi ekipu. Bio je prevaga, donio je puno bodova Želji... Očekujem postavu Želje kao ovdje u Mostaru i nadam se da im se možemo suprostaviti"
Da me neko pogrešno ne razumije, Štila svoj kvalitet pokazuje tek zadnjih par kola, momak ima svega cetiri utakmice do sada da je odigrao cijeli susret, ostalo ulazio sa klupe ili izlazio ranije, naravno razlog fizicka sprema, i pored toga za taj kratki period je pokazao o kakvom vrhunskom igracu se radi, ali logika ne samo Dudica vec i pojedinih forumaša koji nisu Željovci je da je Željo neigranjem Štilića osakaćen ili upola slabiji tim meni je iskreno smiješna priča, klasicna šuplja i prebacivanje tereta na našu stranu, naravno sa njim smo dimenzija više, ali i bez njega se igra foootbal i može se pobjeđivati kada se mora i kada je potrebno

Bez Štilića smo razvalili Mladost i Čelik u gostima, Zrinjski na Grbavici, sa Slobodom i Širokim u gostima na realno teškim gostovanjima uzeli po bod, sve bez njega, dakle može se :bih:
MIHAJLOVIĆ !

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 06 dec 2019, 12:23

Radmilo87 je napisao/la:
06 dec 2019, 12:21

"On nosi ekipu. Bio je prevaga, donio je puno bodova Želji... Očekujem postavu Želje kao ovdje u Mostaru i nadam se da im se možemo suprostaviti"
Da me neko pogrešno ne razumije, Štila svoj kvalitet pokazuje tek zadnjih par kola, momak ima svega cetiri utakmice do sada da je odigrao cijeli susret, ostalo ulazio sa klupe ili izlazio ranije, naravno razlog fizicka sprema, i pored toga za taj kratki period je pokazao o kakvom vrhunskom igracu se radi, ali logika ne samo Dudica vec i pojedinih forumaša koji nisu Željovci je da je Željo neigranjem Štilića osakaćen ili upola slabiji tim meni je iskreno smiješna priča, klasicna šuplja i prebacivanje tereta na našu stranu, naravno sa njim smo dimenzija više, ali i bez njega se igra foootbal i može se pobjeđivati kada se mora i kada je potrebno

Bez Štilića smo razvalili Mladost i Čelik u gostima, Zrinjski na Grbavici, sa Slobodom i Širokim u gostima na realno teškim gostovanjima uzeli po bod, sve bez njega, dakle može se :bih:
a sto zaboravi pite :opaopa: usao 7 minuta prije kraja

Radmilo87
Kontakt:

Post Postao/la Radmilo87 » 06 dec 2019, 12:24

KANA je napisao/la:
06 dec 2019, 12:23
Radmilo87 je napisao/la:
06 dec 2019, 12:21

a sto zaboravi pite :opaopa: usao 7 minuta prije kraja
I to, sedam minuta je sedam minuta :D
MIHAJLOVIĆ !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 19 gostiju.