Svani suboto

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kad je Sadiković igrao sa 20 god. kod Odovića imao je oko sebe ipak slabiju i neiskusniji ekipu.
mozda su mislili dosao da njih ugasilijevapolutka je napisao/la: ↑06 dec 2019, 10:59Đe je futbooool Amare, doso si nas ugasiti![]()
![]()
Svani suboto![]()
![]()
zamisli da je Amar imao Graovca,Zakarica,Zebu,Bekrica,Lendrica ,Stevanovica,Blagojevicamohikanac12 je napisao/la: ↑06 dec 2019, 11:28Da je Memija Amaru sada, jedno dvadesetak sprintova po utakmici uz aut liniju. Pa neka ga ganjaju krila.
Čudo nije spomenuo da su im go ponistili. Ceka ga dobrodoslica, kao sto je i nase cekala.
braca moj ,nemaju oni veze sa realnoscu dok smo ih na Grbavici mlatili isla je prica na onom krompiristu,uvalis im 5 komada ide prica umorni i bez pola ekipe ,opet ih natrpas i to kad je ekipa full, kad su najboljoj formi ove sezone i opet glupanima nije nesto jasnoMrkiMedo je napisao/la: ↑06 dec 2019, 12:09Prvi si, pobjedis ih dva puta, ponizis ih bukvalno i ono opet pise da smo tu negdje sa Velezom. Na Velezovoj temi, bez Stilica smo negdje u rangu Radnika i Sirokog.
Sto se mene tice, nek ostane ovakvo njihovo razmisljanje do kraja sezone. Sarajevo, Borac, Zrinjski favoriti, a mi tek poslije njih
Da me neko pogrešno ne razumije, Štila svoj kvalitet pokazuje tek zadnjih par kola, momak ima svega cetiri utakmice do sada da je odigrao cijeli susret, ostalo ulazio sa klupe ili izlazio ranije, naravno razlog fizicka sprema, i pored toga za taj kratki period je pokazao o kakvom vrhunskom igracu se radi, ali logika ne samo Dudica vec i pojedinih forumaša koji nisu Željovci je da je Željo neigranjem Štilića osakaćen ili upola slabiji tim meni je iskreno smiješna priča, klasicna šuplja i prebacivanje tereta na našu stranu, naravno sa njim smo dimenzija više, ali i bez njega se igra foootbal i može se pobjeđivati kada se mora i kada je potrebnoPlavi će biti bez Semira Štilića.
"On nosi ekipu. Bio je prevaga, donio je puno bodova Želji... Očekujem postavu Želje kao ovdje u Mostaru i nadam se da im se možemo suprostaviti"
a sto zaboravi piteRadmilo87 je napisao/la: ↑06 dec 2019, 12:21Kakva poglupa logika![]()
Da me neko pogrešno ne razumije, Štila svoj kvalitet pokazuje tek zadnjih par kola, momak ima svega cetiri utakmice do sada da je odigrao cijeli susret, ostalo ulazio sa klupe ili izlazio ranije, naravno razlog fizicka sprema, i pored toga za taj kratki period je pokazao o kakvom vrhunskom igracu se radi, ali logika ne samo Dudica vec i pojedinih forumaša koji nisu Željovci je da je Željo neigranjem Štilića osakaćen ili upola slabiji tim meni je iskreno smiješna priča, klasicna šuplja i prebacivanje tereta na našu stranu, naravno sa njim smo dimenzija više, ali i bez njega se igra foootbal i može se pobjeđivati kada se mora i kada je potrebnoPlavi će biti bez Semira Štilića.
"On nosi ekipu. Bio je prevaga, donio je puno bodova Želji... Očekujem postavu Želje kao ovdje u Mostaru i nadam se da im se možemo suprostaviti"
Bez Štilića smo razvalili Mladost i Čelik u gostima, Zrinjski na Grbavici, sa Slobodom i Širokim u gostima na realno teškim gostovanjima uzeli po bod, sve bez njega, dakle može se![]()
I to, sedam minuta je sedam minutaKANA je napisao/la: ↑06 dec 2019, 12:23a sto zaboravi piteRadmilo87 je napisao/la: ↑06 dec 2019, 12:21Kakva poglupa logika![]()
Bez Štilića smo razvalili Mladost i Čelik u gostima, Zrinjski na Grbavici, sa Slobodom i Širokim u gostima na realno teškim gostovanjima uzeli po bod, sve bez njega, dakle može se![]()
usao 7 minuta prije kraja