FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Lijepo je vidjeti da se tema skroz vratila u život, bravo Manijaci.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gledam šta pišu Vrapčićani po drustvenim mrežama, pa to je opšti haos, njima je ovo gostovanje na Grbavici događaj godine, ako ne i događaj zadnjih par godina, Sarajevo glavni grad, stadion Grbavica, uslovi na njemu, utakmica pod reflektorima, doživljaj samo takav
Samo mislim da ce im igraci izgoriti u želji, i bukvalno se pogubiti, djelovace kao klasicna lijeva ekipa koja dođe, pokusace igrati bunker pa ići na kontre, vjerujem da ni Dudić nije lud da se upusti u neku ravnopravnu bitku pa riskira da ode na periferiju sa više od tri gola razlike, naši samo pametno i da ponove igru kao na Koševu i nema frke, a Bojo svakako da adekvatno moze zamijeniti Štilića, momak je to dokazao na derbiju na Grbavici
Inace sutra u 12:00 u Vlakovu je dženaza ukop Napoliju, znam da ne valja pozivati ljude na ovakve događaje, ali svako ko je u prilici bilo bi lijepo da dođe i da našeg Napolija ispratimo na adekvatan nacin, poslije odmah pravac na Grbavicu i na utakmicu, a odozgo ce nebesko plavi kop sa novim clanom svakako dati podršku kao što su uvijek do sada to radili i cinili

Samo mislim da ce im igraci izgoriti u želji, i bukvalno se pogubiti, djelovace kao klasicna lijeva ekipa koja dođe, pokusace igrati bunker pa ići na kontre, vjerujem da ni Dudić nije lud da se upusti u neku ravnopravnu bitku pa riskira da ode na periferiju sa više od tri gola razlike, naši samo pametno i da ponove igru kao na Koševu i nema frke, a Bojo svakako da adekvatno moze zamijeniti Štilića, momak je to dokazao na derbiju na Grbavici
Inace sutra u 12:00 u Vlakovu je dženaza ukop Napoliju, znam da ne valja pozivati ljude na ovakve događaje, ali svako ko je u prilici bilo bi lijepo da dođe i da našeg Napolija ispratimo na adekvatan nacin, poslije odmah pravac na Grbavicu i na utakmicu, a odozgo ce nebesko plavi kop sa novim clanom svakako dati podršku kao što su uvijek do sada to radili i cinili
MIHAJLOVIĆ !
- mohikanac12
- Kontakt:
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Pozovi prvotimce da stave linkani avatar na instagram profile.

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Vidi brate ali to je cinjenica merak otici na gostovanje,od sigurnosti ,ambijenta ,natkrivena tribina,dobar pogled ,bas top gostovanje . Vjeruj mi da bih volio da se svaki stadion napravi da bas bude furka . Molim vec par dana daj neka neko stavi sliku Istoka natkrivenogRadmilo87 je napisao/la: ↑06 dec 2019, 10:13Gledam šta pišu Vrapčićani po drustvenim mrežama, pa to je opšti haos, njima je ovo gostovanje na Grbavici događaj godine, ako ne i događaj zadnjih par godina, Sarajevo glavni grad, stadion Grbavica, uslovi na njemu, utakmica pod reflektorima, doživljaj samo takav![]()

napada onog lobotomca samo iz razloga sto nema avatarkerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 dec 2019, 10:19Pozovi prvotimce da stave linkani avatar na instagram profile.
![]()

KANA je napisao/la: ↑06 dec 2019, 10:25napada onog lobotomca samo iz razloga sto nema avatarkerimatomic1921 je napisao/la: ↑06 dec 2019, 10:19Pozovi prvotimce da stave linkani avatar na instagram profile.
![]()
![]()

Bice danas na pressu zanimljivo kad krene Amar pricat o Husrefu i derbiju 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Više me tromog Bogičevića strah, nego svih njihovih napadača. Al hajd, valjda odigra dobro.
I mislim da ce Alispahic na mjesto Štilića, a Bojo na njegovo standardno mjesto. Eventualno Ramović ne mjesto Štilića, a A.Zec na desnu stranu - mada ne vjerujem da ce Osim tako krenuti.
I mislim da ce Alispahic na mjesto Štilića, a Bojo na njegovo standardno mjesto. Eventualno Ramović ne mjesto Štilića, a A.Zec na desnu stranu - mada ne vjerujem da ce Osim tako krenuti.
- mohikanac12
- Kontakt:

Dado protiv vijetnamaca. Prvo i drugo poluvrijeme.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ma ja sam siguran da ce Sinan na Stilino mjesto ,desno krilo moze Bojo ili Mujezinovic .Ma samo da pobjedimo ,nebi valjalo da sad kiksamo nikako .let3 je napisao/la: ↑06 dec 2019, 10:29Više me tromog Bogičevića strah, nego svih njihovih napadača. Al hajd, valjda odigra dobro.
Nego svi ko jedan sutra .

Ako krene sa Ramovićem na ceneru umjesto Štilića, onda ce desno A. Zec ili cak Zajmović.KANA je napisao/la: ↑06 dec 2019, 10:32Ma ja sam siguran da ce Sinan na Stilino mjesto ,desno krilo moze Bojo ili Mujezinovic .Ma samo da pobjedimo ,nebi valjalo da sad kiksamo nikako .let3 je napisao/la: ↑06 dec 2019, 10:29Više me tromog Bogičevića strah, nego svih njihovih napadača. Al hajd, valjda odigra dobro.
Nego svi ko jedan sutra .![]()
![]()
![]()
Ne vjerujem da ce Bojo tamo, on je mnogo korisniji u sredini. Možda Bojo krene od prve min. umjesto Alispahića.
Amar ce iznenaditi sa sastavom.

- mohikanac12
- Kontakt:
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Pošto imaš ove podatke,kako izgleda cijela ekipa u kompletu,da li su napredovali što se tempa tiče,količini sprinteva,brzini etc.?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Bogičeviću narediti da ne izlazi iz šesnaesterca, dati mu danas ovu skicu da detaljno prouči, bice mu jednostavnije za shvatiti šta treba raditi
Maksimalno 1650 prema naprijed, i do 4030 u stranu, nema dalje, gromada naša intelektualna, igracka i ljudska, nema tog igraca koji na kontu ima sedam godina radnog staža u najvecem i najtrofejnijem bh klubu

Maksimalno 1650 prema naprijed, i do 4030 u stranu, nema dalje, gromada naša intelektualna, igracka i ljudska, nema tog igraca koji na kontu ima sedam godina radnog staža u najvecem i najtrofejnijem bh klubu

MIHAJLOVIĆ !
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Kako je moguce da je Dadi maximalan puls 95 a prosjek
75? Mislim ko se bavio sportom zna o cemu pricam. Svaki jaci sprint napumpava puls na oko 150.
Ako je ovo tacno, a mislim da jeste jer Polar ne grijesi, dado je fizicki spreman za lige petice. Glat.
75? Mislim ko se bavio sportom zna o cemu pricam. Svaki jaci sprint napumpava puls na oko 150.
Ako je ovo tacno, a mislim da jeste jer Polar ne grijesi, dado je fizicki spreman za lige petice. Glat.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- mohikanac12
- Kontakt:
Rastemo iz utakmice u utakmicu, u svim segmentima, od pretrcanih km do intenziteta trcanja. Recimo Veseli je podero u sprintovima protiv kona. Na utakmici sa Sirokim smo pretrcali 106.00 a Dinamo protiv Atalante u Lp 104.00, a Ademi na Dadinoj poziciji 10.800, najvise u Dinamu. Blizu 20% vise trcimo u odnosu na proslu sezonu. To su neki podaci koji se mogu, smiju iznositi.
Maxuzija za Dadu i "strunjake" placene.

@Kerimatomic, to su postotci max pulsa.
Max hr 184
Min hr 80
Prosjek 148
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Sadikovicu su tek 24 godine, a moze se reci da zadnju godinu dana napreduje nakon stagniranja 3-4 godine, tek je sad na nivou na kojem je bio sa 20, od njega ocekujem jos puno vise, ima ogroman potencijal
Nemojte da vas iznenadi ako Amar sutra stavi Dadu na stopera.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Cwirek, Hrasno15, Lekqqq1921, Levin, SamoDaKazeem i 53 gosta.