RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Prestanite iznositi cifre i ljudi i kombija zbog svačije sigurnosti. Još niste samo satnice polaska i dolaska napisali... Bože sačuvaj...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Sta je uzrok ovog u Mostaru?
Napad na kombi na petrolovoj pumpi u Otesu i otimanje barjaka velezovcima.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Samo na našem podforumu mogu pisati svi bez Problema,jer nemamo jbng moderatora.
MUSVDG
Idi dalje slobodno unazad i doces do razloga zbog cega su odnosi kakvi jesu.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Peti mjeseci 2017 godina, ja i moj mali rodjak, posto je to sad in napisat da si bio s djetetom na utakmici, gledamo prijateljsku utakmicu na pomocnom terenu u Vrapcicima.
Dolazi 30 Manijaka u zelji da se obracinaju s nekim i zaustavlja ih murija i oduzima im palice, stange zeljezne, sjekire i kojekakve pizde msterine i vraca ih za sarajevo.
E sad, obzirom da ste mitomani, naravno da necete to spomenut i da je Hrasnica odgovor na to. Siso lazljiva
Uzrok je napad na Bajramskom turniru, ne ti dogadjaji koje si naveo. Barjak nije pao u tuci nego na drugi nacin.
Admire draken ti je sve objasnio kako i jeste.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Imam druge informacije, a vama bujrum sutra pa probajte nešto...drakensang je napisao/la: ↑06 dec 2019, 12:38Peti mjeseci 2017 godina, ja i moj mali rodjak, posto je to sad in napisat da si bio s djetetom na utakmici, gledamo prijateljsku utakmicu na pomocnom terenu u Vrapcicima.
Dolazi 30 Manijaka u zelji da se obracinaju s nekim i zaustavlja ih murija i oduzima im palice, stange zeljezne, sjekire i kojekakve pizde msterine i vraca ih za sarajevo.
E sad, obzirom da ste mitomani, naravno da necete to spomenut i da je Hrasnica odgovor na to. Siso lazljiva
Mora svima biti jasno. Mi dolazimo da navijamo za Velez. Ako cemo se bojati jedni drugih, onda motaj kablove i gasi ligu.
Spominjemo svako malo ime Vedrana Puljica. Kakvo je vise potpaljivanje. Hocete li da imamo novog Vedrana?
Ja bi prvi branio manijaka kada bi ga napali samo sto je manijak, i tako misli 99 % velezovih navijaca. Ono 1 % bi i ćaću napalo.
Sutra neka bude spektakl. Mi se nadmecimo u pjesmi, a igraci na zelenom terenu.
Bolji neka pobjedi!
Spominjemo svako malo ime Vedrana Puljica. Kakvo je vise potpaljivanje. Hocete li da imamo novog Vedrana?
Ja bi prvi branio manijaka kada bi ga napali samo sto je manijak, i tako misli 99 % velezovih navijaca. Ono 1 % bi i ćaću napalo.
Bolji neka pobjedi!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Admir74 je napisao/la: ↑06 dec 2019, 13:25Imam druge informacije, a vama bujrum sutra pa probajte nešto...drakensang je napisao/la: ↑06 dec 2019, 12:38Peti mjeseci 2017 godina, ja i moj mali rodjak, posto je to sad in napisat da si bio s djetetom na utakmici, gledamo prijateljsku utakmicu na pomocnom terenu u Vrapcicima.
Prisutan bio na utakmici, provela ih policija ovdje na pretres, a stange palice i ostali sportski rekviziti lete preko zida prije pretresa
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
1985

2006

2019

Navijacki trend i furka sa juga koji traju skoro 40 godina
SVI NA GRBAVICU

2006

2019
Navijacki trend i furka sa juga koji traju skoro 40 godina
SVI NA GRBAVICU
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Apsolutno samo je to bitno.mozak je napisao/la: ↑06 dec 2019, 13:26Mora svima biti jasno. Mi dolazimo da navijamo za Velez. Ako cemo se bojati jedni drugih, onda motaj kablove i gasi ligu.
Bolji neka pobjedi!
SF/SN
Jeste debili bez veze palite budale a vas 80% neće na utakmicu.Jel' vas stid barem malo?Pa shvatate li da će možda nečiji sin,brat,otac nastradati, završiti u komi ili u mezaru nedaj bože!Boli vas k.u.rac vi ste za kompjuterom. SEREM VAM SE USTA POGANA MALO RAZMISLITE PRIJE VEĆ ŠTO NAPIŠETE NEŠTO.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Emilin bola ma to su debilcici sa foruma koji nece ni biti na utakmici sutra. Licne komplese lijece pokusavajuci zagrijati atmosferu i naloziti nekoga. Utakmica sutra kao i svaka druga. Bio ove 1985,2006 jos gomilu puta a idem i sutra. Jesam ostarioemil02in je napisao/la: ↑06 dec 2019, 13:39Jeste debili bez veze palite budale a vas 80% neće na utakmicu.Jel' vas stid barem malo?Pa shvatate li da će možda nečiji sin,brat,otac nastradati, završiti u komi ili u mezaru nedaj bože!Boli vas k.u.rac vi ste za kompjuterom. SEREM VAM SE USTA POGANA MALO RAZMISLITE PRIJE VEĆ ŠTO NAPIŠETE NEŠTO.

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Pozdrav za Sve prave Mostarce i Velezovce... a Podvelezce, Gacane, Nevesinjce, ko i ostalunstoku ne pozdravljam. Nek se.i dalje lizu s Petarima i nek vise ne kvare Velez Mostar i RA dosta su ga sjebali nema svisla vise stoko... Mostarci dobro dosli druzili smo se,druzicemo se 8sli smo skupa na neke teome Zeljine Kao i Velezove, sibalismo se u Kaknju protiv Robijasa i Kaknjanja kad je Velezu trebalo za ulazak u prvu ligu derali smo skupa rame uz rame grla i dlanove bodrili su vas Manijaci iz sve glasa i vi ste nas u Sirokom u Zapadnom mostaru itd... Manijacu su vam obezbijedili i ulaznice protiv Olimpica ni to nemojte zaboravit... bilo je nekih manjoh sranja medju nama al ne toliko strasnih da niste dobro dosli na Grbavicu a u ostalom nasa i vasa udarna grupa se fino druzi na gostovanju reprezentacije zadnji primjer u Atini protiv Grcke...
Bujrum moji dobi mostarci dodji te podrzite svoj klub svoju ljubav bodrite... neka bolji pobjedi u tom slucaju se nadam da ce bolji Željo bit ... i jos nesto Dudic preseraje bezveze pravi je papak koda je Podvelezac malo ga mancipujte vi prava mostarska raja kadec mi nismo do duse kratko je bio kod nas.

- Bazinga12345
- Kontakt:
Ma malo sale nije na odmet hehe... aima covjek pravo da motivise svoju ekipu kako zeli ...jos sam da dodam ako slucajno sretnem nekog navijaca veleza na svojoj tribini... ponudi cu ga da odemo na pivu pricamo o fudbalu u ostalom on je tu zbog ljubavi prema svom klubu kao i ja... mozda se i neko prijateljstvo sklopi, valjda nam je u cilju da budemo u dobrim odnosima a ne u ratu i mrznji imamo mi kao i vi dovoljno koji nas mrze... klubovi imaju dobre odnose, navijaci ili da tako kazem, forumski navijaci su postali problem... kako vasi tako i nasi... dok se u isto vrijeme nase dominacije u fudbalu, komsije poceli masovno da lizu sa vama i tako se jos vise stvorio amonizitet medju zeljinih i velezovih navijaca.. i jos Jednom Bujrum Rodjeni bez ikakve mrznje prema vama Volimo vas Brata ne mrzimo vas nit mozemo...
-
- Kontakt:
Pupito popusi ga amarovom keru, moronu. Kakve bola ti postove pises sta ti je s glavom..
Nek bolji pobjedi i ****.
Nek bolji pobjedi i ****.
#musvdg

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.