zašto 2 ??

p.s. tns-llaneli...3+ i 4+ skoro pa zicer
na tekmama tns-a u prosjeku pada 5,08 a llanelia 2,92 gola

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hodža je napisao/la:ma ima se para, pare nisu problem![]()
zašto 2 ??
Evo gledam i Dallas od ovog novajlije u X-u zavrsio tek prosao na guzove u produzecima.Monolog je napisao/la:Pobudalio bih da sam ga ček'o. Lik nije ni igr'o drugo poluvrijeme s obzirom da su napravili prednost od 500 poena u prve dvije četvrtine(20 poena, šut iz igre 8/9). A, i Portland je dobio Denvera koji je postigao svega 12 minuta u posljednjoj četvrtini.K'o da ih vodi Mensur Bajramović.
Izvini ako si ispratio ostala 2 para(hendikep je proš'o).
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Po meni na dole pomenutom meču veoma moguće je iznenađenje:
Challenger Bratislava
Harrison-Klizan
Tip: 2
Kvota: 2,40
Da ti pravo kažem, ni ja ne igram NHL(osim kada baš moram), al' NBA odigram skoro svako dana, ako je u ponudi preko 5 parova(no idem na kombinovanje poena igrača, hendikepa i tih sra*ja). Naravno da kada svakog dana putuješ u drugu zemlju, da će biti umora i iznenađenja, ali nerijetko se desi da se baš zbog tih iznenađenja dobro prođe na kladionici. Zato volim NBA, baš zbog single-ova kada krene "zakon velikih brojeva".Citizen-X je napisao/la:Ma nista jaruga - na NBA i NHLu nema sigurica to sam skonto pa ih izbjegavam u sirokom luku.
Ma ne postavljam više ovdje, mogu ti poslije u poruKi poslat' ono što ja mislim da bi trebalo proći, pa ti proberi(imaš njuh za one "opasne" stvari). Ali, sad ne mogu, nisam ni vidio ponudu, a imam brdo posla, ne znam ni gdje udaram. Vjeruj da sam kafu napravio u 7, a tek je sad polako pijem.Inter1977 je napisao/la:Ma znas kako je, naidje par dana pa se dobije, pa onda naidje duplo vise dana kad ne mozes ni slona pogodit sa 5 metara....Uglavnom lose.....No ide vikend, ide nada.....![]()
Hajd smisli nam sta pametno pa da se oparimo....
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Tenis za danas:
Berankis-Koubek - 1
Kalashnikova-Arefyeva - 1
Barthel-Haas - 1
Citizen-X je napisao/la:DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Tenis za danas:
Berankis-Koubek - 1
Kalashnikova-Arefyeva - 1
Barthel-Haas - 1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zasto ovo jarane??DARE_DEVIL_SA je napisao/la:BRAZILSKA 1. LIGA za vikend!!!
BOTAFOGO-INTERNACIONAL - Tip 1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.