Utakmice klubova iz BiH na TV-u
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Prijenosi i sve su im cista pervezija, uzivao sam gledati oba meca prosla Želje, kad sam se vratio s Grbavice bio sam odusevljen snimkom, kvalitetom kamere...
A kad sam se sad vratio u subotu, sama kretnja kamermana po terenu kad je slavlje golova ili pobjede na kraju, dolazak kamermana pred kop, snimci dronom iz zraka... Sve top top... Osvjezenje pozitivno
A kad sam se sad vratio u subotu, sama kretnja kamermana po terenu kad je slavlje golova ili pobjede na kraju, dolazak kamermana pred kop, snimci dronom iz zraka... Sve top top... Osvjezenje pozitivno
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ima li ikakve šanse da Moja TV napravi svoj YouTube kanal sa sažecima utakmica koje prenose?
Ako može jedan Sport Klub to raditi, ne vidim razlog zašto Moja TV ne bi to radila.
Cilj nam je svima poboljšati sliku o fudbalu u BiH, mislim da je ljepše ako bi se ti sažeci postavljali na YouTube!
Ako može jedan Sport Klub to raditi, ne vidim razlog zašto Moja TV ne bi to radila.
Cilj nam je svima poboljšati sliku o fudbalu u BiH, mislim da je ljepše ako bi se ti sažeci postavljali na YouTube!

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
+1 potpisujem trazimo od Telecoma to.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑07 dec 2019, 23:03Ima li ikakve šanse da Moja TV napravi svoj YouTube kanal sa sažecima utakmica koje prenose?
Cilj nam je svima poboljšati sliku o fudbalu u BiH, mislim da je ljepše ako bi se ti sažeci postavljali na YouTube!![]()
Edit: sutra Borac jel na Areni ili ?
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
Imaju oni MojaTV videoteku za snimkeVLADA129 je napisao/la: ↑08 dec 2019, 00:11+1 potpisujem trazimo od Telecoma to.KrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑07 dec 2019, 23:03Ima li ikakve šanse da Moja TV napravi svoj YouTube kanal sa sažecima utakmica koje prenose?
Cilj nam je svima poboljšati sliku o fudbalu u BiH, mislim da je ljepše ako bi se ti sažeci postavljali na YouTube!![]()
Edit: sutra Borac jel na Areni ili ?

Borac-Sloboda na AS
ima li iko link kakav Borac -Sloboda bio bih zahvalan 

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Imali naznaka šta će se prenositi ovo prvo kolo na proljeće?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Radnik - Željezničar i Sarajevo - Tuzla City sto posto na Moja TV platformi, BHT vjerovatno Čelik - Zrinjski i Arena Sport Široki - Borac, ma da može i obratno što se tice TV kuća
MIHAJLOVIĆ !
Izgleda da će BHRT producirati obje tekme na MojaTV u subotu jer im u programu stoje snimci tih utakmica (i Rad-Želj i Sar-Tuz).
E sad, da li je propao projekt HD prijenosa ili su ovi ustupili snimke BHTu (dosad ona tekma koja bude HD na MojaTV ne ide u snimku na BHT1)

E sad, da li je propao projekt HD prijenosa ili su ovi ustupili snimke BHTu (dosad ona tekma koja bude HD na MojaTV ne ide u snimku na BHT1)

bilo je govora (negdje sam procito na kraju jesenjeg dijela) da bi se na proljece mogle sve utakmice prenositi na ovim televizijama koje trenutno prenose (moja TV,BHRT i Arena Sport)uzivo,pa ne znam hoce li ista biti od toga.Navodno bi Arena uzimala sve ostale utakmice da prenosi koje bi ostale nepokrivene prenosom
.Valjalo bih ,ja bi recimo sigurno gledo dosta tih utakmica kad god bih imo vremena.

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
sub
14.30h Rad-Želj MojaTV
14.30h Vel-Zvi ASBiH
17.30h Sar-Tuz MojaTV
ned
14.30h Čel-Zri MojaTV
14.30h Slo-Mla BHT1
17.30h Šir-Bor ASBiH
14.30h Rad-Želj MojaTV
14.30h Vel-Zvi ASBiH
17.30h Sar-Tuz MojaTV
ned
14.30h Čel-Zri MojaTV
14.30h Slo-Mla BHT1
17.30h Šir-Bor ASBiH
Odlicno! Ko je8e engleze, spance i ostale 

jeko AS BiH,koja je to tv kuca ,nesto mi nepoznata .Ovo je super stvar,**** ostale lige nisu zanimljive

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Arena Sport BiH
Još se ne zna je li BHRT ili HD produkcija

- UstanikSBII
- Kontakt:
Bolje se nadati BHRT manje će nam razočarenje biti

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
BHRT definitivno radi za Moju TV i to u SD signalu
Imaju neki problem s rakom oko dobijanja licence za televiziju pa ih je to unazadilo mjesec-dva
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Doduše, i BHRT je radio 3 tekme za MojaTV u FHD (Sarajevo protiv Celtica i BATEa te Slobodu protiv Dinama)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.