Premijer liga 2019/2020
Re: Premijer liga 2019/2020
Zna li se kad je izvlacenje cetvrtfinala kupa?Da li je dirigovani zrijeb ili moze igrati svako sa svakim?Koliko sam informisan od cetvrtfinala se igraju 2 utakmice.Po meni bit ce jako dobrih utakmica a po meni svi klubovi od ove faze ce igrati 100 % da prodju.Po meni Gracanica i Borac su favoriti za osvajanje kupa.
Po meni previše koristiš riječ “PO MENI”Patricio je napisao/la: ↑04 dec 2019, 23:03Zna li se kad je izvlacenje cetvrtfinala kupa?Da li je dirigovani zrijeb ili moze igrati svako sa svakim?Koliko sam informisan od cetvrtfinala se igraju 2 utakmice.Po meni bit ce jako dobrih utakmica a po meni svi klubovi od ove faze ce igrati 100 % da prodju.Po meni Gracanica i Borac su favoriti za osvajanje kupa.
Hehe,dobro si primjetio.Nego zna li neko kad je izvlacenje?
Izvlačenje je sledeće godine ,februar, svi u bubanj i kako ko dobije . Dvije utakmice se igraju u četvrtfinalu i onda ide final 4 što prošle godine nije bio slučaj.Patricio je napisao/la: ↑04 dec 2019, 23:03Zna li se kad je izvlacenje cetvrtfinala kupa?Da li je dirigovani zrijeb ili moze igrati svako sa svakim?Koliko sam informisan od cetvrtfinala se igraju 2 utakmice.Po meni bit ce jako dobrih utakmica a po meni svi klubovi od ove faze ce igrati 100 % da prodju.Po meni Gracanica i Borac su favoriti za osvajanje kupa.
Gračanica-Vogošća 22:18 za prvo mjesto na tabeli.
Utisak utakmice, Edvin Dželilović, RK Gračanica, 16 godina, 5 golova, 2 u posljednjim minutama i onaj lob sa 7 metara protiv Efendića. Inače malac je dobio poziv i na okupljanje kadetske reprezentacije. Pisao sam o ovom dijetu. Next big thing. Mark my words
Nakon Dine i Adija imamo Musića, Dželilovića, Mehmedovića a vjerujem da će tu biti još poneki klinac.
Inače, ovih 18 primljenih golova je 6. utakmica u kojoj je Gračanica primila 20 ili manje golova. Na ostalih 6 je bilo preko 20 primljenih a najviše u Trebinju, čak 30. Najbolja odbrana lige
U subotu u Gračanici gostuje Sloga Doboj. Sa komšijama očekujem tešku utakmicu do bola ali i našu pobjedu
Utisak utakmice, Edvin Dželilović, RK Gračanica, 16 godina, 5 golova, 2 u posljednjim minutama i onaj lob sa 7 metara protiv Efendića. Inače malac je dobio poziv i na okupljanje kadetske reprezentacije. Pisao sam o ovom dijetu. Next big thing. Mark my words

Nakon Dine i Adija imamo Musića, Dželilovića, Mehmedovića a vjerujem da će tu biti još poneki klinac.
Inače, ovih 18 primljenih golova je 6. utakmica u kojoj je Gračanica primila 20 ili manje golova. Na ostalih 6 je bilo preko 20 primljenih a najviše u Trebinju, čak 30. Najbolja odbrana lige

U subotu u Gračanici gostuje Sloga Doboj. Sa komšijama očekujem tešku utakmicu do bola ali i našu pobjedu

Još da je i ostale sedmerce pucao, Tomić je dva promašio..baltazar7 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 09:00Gračanica-Vogošća 22:18 za prvo mjesto na tabeli.
Utisak utakmice, Edvin Dželilović, RK Gračanica, 16 godina, 5 golova, 2 u posljednjim minutama i onaj lob sa 7 metara protiv Efendića. Inače malac je dobio poziv i na okupljanje kadetske reprezentacije. Pisao sam o ovom dijetu. Next big thing. Mark my words![]()
Inače, ovih 18 primljenih golova je 6. utakmica u kojoj je Gračanica primila 20 ili manje golova. Na ostalih 6 je bilo preko 20 primljenih a najviše u Trebinju, čak 30. Najbolja odbrana lige![]()
U subotu u Gračanici gostuje Sloga Doboj. Sa komšijama očekujem tešku utakmicu do bola ali i našu pobjedu![]()
Samo da nesto kazem u vezi Gracanice.Svidaju mi se kao ekipa trenutno i volio bih da osvoje i poz svim Gracanlijama ali vidim da se stalno na nos nabija pustanje izvidaca keajini u momentu kad je izvidac bio sigurni prvak.I jucer u izjavi nekog navijaca za sportsport.ba opet to isto.Ne znam cemu toliko napadanje igraca i kluba Izvidac kad je opste poznato da je te iste sezone par kola prije kraja Gracanica(kada je vec znala da je sigruno ispala) pustila sarajevskoj Bosni utakmicu u Gracanici kako bi ostali u ligi.
Jedno je kada ekipe koje su te sezone derale po 10+ razlike sve i kod kuće i na strani, odjednom izgube 10 razlike od najjadnije ekipe u ligi. Druga stvar je kada jedna loša ekipa koja je već ispala izgubi od druge malo manje lošeENVER23 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 13:42Samo da nesto kazem u vezi Gracanice.Svidaju mi se kao ekipa trenutno i volio bih da osvoje i poz svim Gracanlijama ali vidim da se stalno na nos nabija pustanje izvidaca keajini u momentu kad je izvidac bio sigurni prvak.I jucer u izjavi nekog navijaca za sportsport.ba opet to isto.Ne znam cemu toliko napadanje igraca i kluba Izvidac kad je opste poznato da je te iste sezone par kola prije kraja Gracanica(kada je vec znala da je sigruno ispala) pustila sarajevskoj Bosni utakmicu u Gracanici kako bi ostali u ligi.

To je najjadnija i najnepoštenija sezona u historiji lige i nema se tu šta dodati i oduzeti. Kolateralna šteta su nažalost bile dvije rukometne sredine, Visoko i Gračanica. A gdje je danas Krajina, gdje su rumeni Dautović i kolega mu lopov Beširević?
Nije tema ko je koliko izgubio nego pametovanje i soljenje pameti Izvidacu o bavljenu necasnih radnji dok je tvoj klub radio iste sedmicu dana poslije.baltazar7 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 13:48Jedno je kada ekipe koje su te sezone derale po 10+ razlike sve i kod kuće i na strani, odjednom izgube 10 razlike od najjadnije ekipe u ligi. Druga stvar je kada jedna loša ekipa koja je već ispala izgubi od druge malo manje lošeENVER23 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 13:42Samo da nesto kazem u vezi Gracanice.Svidaju mi se kao ekipa trenutno i volio bih da osvoje i poz svim Gracanlijama ali vidim da se stalno na nos nabija pustanje izvidaca keajini u momentu kad je izvidac bio sigurni prvak.I jucer u izjavi nekog navijaca za sportsport.ba opet to isto.Ne znam cemu toliko napadanje igraca i kluba Izvidac kad je opste poznato da je te iste sezone par kola prije kraja Gracanica(kada je vec znala da je sigruno ispala) pustila sarajevskoj Bosni utakmicu u Gracanici kako bi ostali u ligi.![]()
To je najjadnija i najnepoštenija sezona u historiji lige i nema se tu šta dodati i oduzeti. Kolateralna šteta su nažalost bile dvije rukometne sredine, Visoko i Gračanica. A gdje je danas Krajina, gdje su rumeni Dautović i kolega mu lopov Beširević?
Kakva šega ovaj sekretar iskre sto vodi FB profil , 10 dana do utakmice sa Slogom on već najavio a za dva dana ide u Ljubuški o toj utakmici nije ništa spomenuo ,Iskra ako ne pobjedi bit će ih na vješalima bar desetak 

Nema tu šta najavljivat kad se zna da je poraz siguran u Ljubuškom. Može je samo usput spomenuti.
Dobar momak,dobar igrač, koji voli rukomet. Imao sam priliku da mu budem trener u par situacija i mladjim kategorijama, u reprezentaciji TKa. Zelim mu sve najboljebaltazar7 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 09:00Gračanica-Vogošća 22:18 za prvo mjesto na tabeli.
Utisak utakmice, Edvin Dželilović, RK Gračanica, 16 godina, 5 golova, 2 u posljednjim minutama i onaj lob sa 7 metara protiv Efendića. Inače malac je dobio poziv i na okupljanje kadetske reprezentacije. Pisao sam o ovom dijetu. Next big thing. Mark my words![]()
Inače, ovih 18 primljenih golova je 6. utakmica u kojoj je Gračanica primila 20 ili manje golova. Na ostalih 6 je bilo preko 20 primljenih a najviše u Trebinju, čak 30. Najbolja odbrana lige![]()
U subotu u Gračanici gostuje Sloga Doboj. Sa komšijama očekujem tešku utakmicu do bola ali i našu pobjedu![]()
ENVER23 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 13:42Samo da nesto kazem u vezi Gracanice.Svidaju mi se kao ekipa trenutno i volio bih da osvoje i poz svim Gracanlijama ali vidim da se stalno na nos nabija pustanje izvidaca keajini u momentu kad je izvidac bio sigurni prvak.I jucer u izjavi nekog navijaca za sportsport.ba opet to isto.Ne znam cemu toliko napadanje igraca i kluba Izvidac kad je opste poznato da je te iste sezone par kola prije kraja Gracanica(kada je vec znala da je sigruno ispala) pustila sarajevskoj Bosni utakmicu u Gracanici kako bi ostali u ligi.
Evo utakmica pa pogledaj.
Nikad i nikom Gračanica nije pustila utakmicu i nema smisla svrstavati ovu utakmicu sa pomenutim.
Našim porazom tada, ispala je visočka Bosna, pa niko od Visočaka nije prigovorio za taj meč da je pušten ili da smo namjerno izgubili. Naprotiv, nakon svega što nam se režiralo te sezone, odigrali smo najbolje što smo tada bili u stanju. I vjeruj istina kad tad ispliva i sve se sazna.
Zar vjeruješ da bi sa Visočacima to ljeto kad smo ispali igrali dvije prijateljske utakmice u pripremnom periodu i uspostavili nikad bolje odnose, da smo bilo šta nečasno uradili?
Rukomet je napisao/la: ↑05 dec 2019, 18:52Brate 4 momka koja su bila akteri te utakmice su rekli da im je predsjednik Gracanice usao u svlacionicu i reko eto igrajte vi momci danas al ne smijete pobjedit svejedno nam ne znaci.ENVER23 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 13:42Samo da nesto kazem u vezi Gracanice.Svidaju mi se kao ekipa trenutno i volio bih da osvoje i poz svim Gracanlijama ali vidim da se stalno na nos nabija pustanje izvidaca keajini u momentu kad je izvidac bio sigurni prvak.I jucer u izjavi nekog navijaca za sportsport.ba opet to isto.Ne znam cemu toliko napadanje igraca i kluba Izvidac kad je opste poznato da je te iste sezone par kola prije kraja Gracanica(kada je vec znala da je sigruno ispala) pustila sarajevskoj Bosni utakmicu u Gracanici kako bi ostali u ligi.
Evo utakmica pa pogledaj.
Nikad i nikom Gračanica nije pustila utakmicu i nema smisla svrstavati ovu utakmicu sa pomenutim.
Našim porazom tada, ispala je visočka Bosna, pa niko od Visočaka nije prigovorio za taj meč da je pušten ili da smo namjerno izgubili. Naprotiv, nakon svega što nam se režiralo te sezone, odigrali smo najbolje što smo tada bili u stanju. I vjeruj istina kad tad ispliva i sve se sazna.
Zar vjeruješ da bi sa Visočacima to ljeto kad smo ispali igrali dvije prijateljske utakmice u pripremnom periodu i uspostavili nikad bolje odnose, da smo bilo šta nečasno uradili?
Ja sam napisao svoje. Ne želim nikoga dalje da ubjeđujem dalje. Pogotovo nekoga ko je ubijeđen u drugačije.ENVER23 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 14:00Nije tema ko je koliko izgubio nego pametovanje i soljenje pameti Izvidacu o bavljenu necasnih radnji dok je tvoj klub radio iste sedmicu dana poslije.baltazar7 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 13:48Jedno je kada ekipe koje su te sezone derale po 10+ razlike sve i kod kuće i na strani, odjednom izgube 10 razlike od najjadnije ekipe u ligi. Druga stvar je kada jedna loša ekipa koja je već ispala izgubi od druge malo manje lošeENVER23 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 13:42Samo da nesto kazem u vezi Gracanice.Svidaju mi se kao ekipa trenutno i volio bih da osvoje i poz svim Gracanlijama ali vidim da se stalno na nos nabija pustanje izvidaca keajini u momentu kad je izvidac bio sigurni prvak.I jucer u izjavi nekog navijaca za sportsport.ba opet to isto.Ne znam cemu toliko napadanje igraca i kluba Izvidac kad je opste poznato da je te iste sezone par kola prije kraja Gracanica(kada je vec znala da je sigruno ispala) pustila sarajevskoj Bosni utakmicu u Gracanici kako bi ostali u ligi.![]()
Zar ti stvarno želiš da staviš znak jednakosti između klasičnih lopova i smutljivaca tipa Izviđač i na drugoj strani jedne Gračanice?
Brate o cemu ti pricas ubijeden jesam to je istina jer imam pouzdane informacije.Tema je to sto su oni ispali cigani pa pustili a vi uradili isto.Samo to nista vise.baltazar7 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 20:52Ja sam napisao svoje. Ne želim nikoga dalje da ubjeđujem dalje. Pogotovo nekoga ko je ubijeđen u drugačije.ENVER23 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 14:00Nije tema ko je koliko izgubio nego pametovanje i soljenje pameti Izvidacu o bavljenu necasnih radnji dok je tvoj klub radio iste sedmicu dana poslije.baltazar7 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 13:48
Jedno je kada ekipe koje su te sezone derale po 10+ razlike sve i kod kuće i na strani, odjednom izgube 10 razlike od najjadnije ekipe u ligi. Druga stvar je kada jedna loša ekipa koja je već ispala izgubi od druge malo manje loše![]()
Zar ti stvarno želiš da staviš znak jednakosti između klasičnih lopova i smutljivaca tipa Izviđač i na drugoj strani jedne Gračanice?
Ovaj gori od onog sugrađanina mu što tvrdi da je Čičkušić najbolji svih vremena

@ Nego pripremi vuvuzele za sedmicu da vam ogadimo rukomet, kada si tako pametan

Ma ljudino, ne znam što si toliko naoštren na Gračanicu. Ali nema veze, poštujem.
Gubili, izgubili, pobijedili, ispadali...šta? Klub se voli, za klub se navija.
Sretno, vidimo se. Od mene ide samo ruka za boljeg.
Gubili, izgubili, pobijedili, ispadali...šta? Klub se voli, za klub se navija.
Sretno, vidimo se. Od mene ide samo ruka za boljeg.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.