KANTA GODINE - Diskusije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Barbarossa
- Kontakt:
Re: KANTA GODINE - Diskusije
Rijeśeno
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Ne bih ja o tome da pricam. Znaju ovi sto mu daju bodove pa vidi.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ja nemam pojma šta je uradio, al ću glasati za njega. Treba biti dio hajpa.
Let's talk about SIX baby!
Zar ima i takvih hahaBarbarossa je napisao/la: ↑05 dec 2019, 18:18Goat 7 - jer je potimrak, palikuća i seoska varalica , sitni šibicar koji je svojim prevarantskim metodama htio ubjediti pučanstvo da je influenser (valjda freelancer) , potom da ima sajt od 2,5 miliona pratitelja , i najveća podvala od svega da ima knjigu , koju je neuspješno par puta želi prodati ovdje ,a navodno je neki momak iz Sa dosao u posjed nje) , klasična kanta
Filip 5 - jer je htio kupiti knjigu od gorepomenutog
Memija 3 - jer je pobjegao iz zavoda u Pazariću , nestalo im radijatora
Mirgerer 2 - slijepi pored zdravih očiju, ne vide epsku krađu koja se događa u EPL unazad tri mjeseca
StigiviG 1 - također
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Daredbull93 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 19:01Zar ima i takvih hahaBarbarossa je napisao/la: ↑05 dec 2019, 18:18Goat 7 - jer je potimrak, palikuća i seoska varalica , sitni šibicar koji je svojim prevarantskim metodama htio ubjediti pučanstvo da je influenser (valjda freelancer) , potom da ima sajt od 2,5 miliona pratitelja , i najveća podvala od svega da ima knjigu , koju je neuspješno par puta želi prodati ovdje ,a navodno je neki momak iz Sa dosao u posjed nje) , klasična kanta
Filip 5 - jer je htio kupiti knjigu od gorepomenutog
Memija 3 - jer je pobjegao iz zavoda u Pazariću , nestalo im radijatora
Mirgerer 2 - slijepi pored zdravih očiju, ne vide epsku krađu koja se događa u EPL unazad tri mjeseca
StigiviG 1 - također
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
+1
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Od vas dvojice i još nekoliko mentola, teško da može neko biti gori...

Na dodatnoj listi sam zaboravio navesti likove poput Babino ili psihića Epidaurusa koji nekom kaže da je za proučavanje, a lijepo napreduje na listi za kanturinu...
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sve osim pobjede Kanyeta i 2. mjesta za Epidaurusa ovdje će biti bruka i sramota.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jes vidio kako Kanta opisa nas za koje je glasao ko da smo ratni zlocinciBoixosNois1899 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 22:27Sve osim pobjede Kanyeta i 2. mjesta za Epidaurusa ovdje će biti bruka i sramota.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ja istresam frustracije dok oni prave kampanje ko za parlamentarne izbore, vise na temi tražeći update glasova i spominju me svako mao. Bolesno jbt 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Ja te spominjem svako malo samo zato sto se ti kacis na svaki moj post

#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
BosniaBoston je napisao/la: ↑05 dec 2019, 22:35Ja te spominjem svako malo samo zato sto se ti kacis na svaki moj postOpsesija jbt.Mene bi bilo stid da drzim prodike drugima,a svake godine sam u vrhu.Tebi drzim jer ti imas glasova tu negdje ko ja
Buraz promijeni dilera , šta se dešava sa tobom , da slučajno ne preskačeš terapije ?
Prije si normalan bio , vodio diskusije , moglo se sa tobom o košarci fino razglabati ...
Sad furaš nake debilizme , pokušavaš da trolaš , a to ti katastrofalno ide , naporan si i stvarno ne znam čemu takve furke ...
Tačno mi je žao što ti nisam dao 7 bodova...
Brukaš se...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
1. mohikanac12 16 155
2. Virtu4l 10 142
3. Mancini 2 59
4. Kanye 7 54
5. leorey 4 47
6. GOAT 2 41
7. BosniaBoston 3 35
8. crozla 1 33
9. Rokoko87 1 33
10. staragarda 1 29
11. Epidaurus 28
12. japa 2 27
13. Wandelanoite 1 23
14. IlProfessore 2 19
15. Heller 2 17
Ovdje bi parovi bili: leorey-japa, GOAT-Epidaurus, BosniaBoston-staragarda, crozla-Rokoko87.
2. Virtu4l 10 142
3. Mancini 2 59
4. Kanye 7 54
5. leorey 4 47
6. GOAT 2 41
7. BosniaBoston 3 35
8. crozla 1 33
9. Rokoko87 1 33
10. staragarda 1 29
11. Epidaurus 28
12. japa 2 27
13. Wandelanoite 1 23
14. IlProfessore 2 19
15. Heller 2 17
Ovdje bi parovi bili: leorey-japa, GOAT-Epidaurus, BosniaBoston-staragarda, crozla-Rokoko87.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma ne znam ni ja realno,znam da je 90% razlog sto si mi dao bodove ona rasprava o Drazenu.Mozda sam pretjerao sa usporedbom,ali idalje stojim pri svom misljenjubombaysaphire je napisao/la: ↑05 dec 2019, 22:50BosniaBoston je napisao/la: ↑05 dec 2019, 22:35Ja te spominjem svako malo samo zato sto se ti kacis na svaki moj postOpsesija jbt.Mene bi bilo stid da drzim prodike drugima,a svake godine sam u vrhu.Tebi drzim jer ti imas glasova tu negdje ko ja
Buraz promijeni dilera , šta se dešava sa tobom , da slučajno ne preskačeš terapije ?
Prije si normalan bio , vodio diskusije , moglo se sa tobom o košarci fino razglabati ...
Sad furaš nake debilizme , pokušavaš da trolaš , a to ti katastrofalno ide , naporan si i stvarno ne znam čemu takve furke ...
Tačno mi je žao što ti nisam dao 7 bodova...
Brukaš se...
#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
@ BosniaBoston ma vjeruj mi da mi ni na kraj pameti nije bila ta rasprava , a možda se tu i krije tvoja "vještina" lošeg trolanja , to toliko očajno radiš...
Možeš ti fino da pišeš , ali iz nekog razloga pokušavaš da budeš trol-debil kao Sarmel jedno vrijeme , i da se ulizuješ Alemu jer je on maskota NBA foruma...
Da nisi ti i onaj Shevcet ili kako već?
Možeš ti fino da pišeš , ali iz nekog razloga pokušavaš da budeš trol-debil kao Sarmel jedno vrijeme , i da se ulizuješ Alemu jer je on maskota NBA foruma...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma nisam,on navija za totalno druge ekipe i sportistebombaysaphire je napisao/la: ↑05 dec 2019, 23:07@ BosniaBoston ma vjeruj mi da mi ni na kraj pameti nije bila ta rasprava , a možda se tu i krije tvoja "vještina" lošeg trolanja , to toliko očajno radiš...
#Punoljetstvo
- Donnie Darko
- Kontakt:
sve slicnosti sa pravim osobama i forumasima su slucajne
kanye - 7b
najvece razocarenje foruma ikad. bio je talentovani mladi trol sa puno potencijala, i solidnom kolicinom humora i znanja stvari koje nisu sport. onda je postao fejker i pizda.
legenda reala - 5b
cini medvjedju uslugu svoj autisticnoj djeci i ljudima na svijetu, jer potvrdjuje sve negativne stereotipe.
GOAT - 3b
gospodin nish patel je zasluzio vise od tri boda, ali ipak idu samo tri, razumijem covjek vodi jednu od najvecih sportskih stranica u americi, ovaj forum mu je samo zajebancija.
Epidaurus - 2b
mislim ja sam uzasan mod, ali epidaurus to dize na neki potpuno novi nivo. postoji razlika izmedju ne raditi nista, i raditi sve sto jedan moderator ne bi trebao. pripada onoj najopasnijoj vrsti ljudi, koji su glupi i iritantni, ali misle da su inteligentni i ono, zanimljivi ljudima sa svojim pametnim doskocicama koje se svode na jefini humor u obliku vrijedjanja. realno jedna od najvecih sramota ovog foruma je ikad sto je dobio i zadrzao funkciju moda.
BosniaBoston - 1b
samelino iz 2016., pocetka 2017. volume 2. ohani malo covjece.
kanye - 7b
najvece razocarenje foruma ikad. bio je talentovani mladi trol sa puno potencijala, i solidnom kolicinom humora i znanja stvari koje nisu sport. onda je postao fejker i pizda.
legenda reala - 5b
cini medvjedju uslugu svoj autisticnoj djeci i ljudima na svijetu, jer potvrdjuje sve negativne stereotipe.
GOAT - 3b
gospodin nish patel je zasluzio vise od tri boda, ali ipak idu samo tri, razumijem covjek vodi jednu od najvecih sportskih stranica u americi, ovaj forum mu je samo zajebancija.
Epidaurus - 2b
mislim ja sam uzasan mod, ali epidaurus to dize na neki potpuno novi nivo. postoji razlika izmedju ne raditi nista, i raditi sve sto jedan moderator ne bi trebao. pripada onoj najopasnijoj vrsti ljudi, koji su glupi i iritantni, ali misle da su inteligentni i ono, zanimljivi ljudima sa svojim pametnim doskocicama koje se svode na jefini humor u obliku vrijedjanja. realno jedna od najvecih sramota ovog foruma je ikad sto je dobio i zadrzao funkciju moda.
BosniaBoston - 1b
samelino iz 2016., pocetka 2017. volume 2. ohani malo covjece.
Svidjamise