FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
HM bio jutros gost na Kalmanu, Radio 8....
Pa lik ne silazi sa scene
Sta mijenja otkaz sada ili otkaz za heftu...nista. ista halabuka bi bila i za heftu.Najbolji ovo ono...mora ostati...uprava napolje itd
A onda dodju na stadion i hebu majku Milanovicu i Guzini koji su bili iskljuciva zelja HM
Zivio Hule ali vrijeme je za promjene
Pa lik ne silazi sa scene
Sta mijenja otkaz sada ili otkaz za heftu...nista. ista halabuka bi bila i za heftu.Najbolji ovo ono...mora ostati...uprava napolje itd
A onda dodju na stadion i hebu majku Milanovicu i Guzini koji su bili iskljuciva zelja HM
Zivio Hule ali vrijeme je za promjene
-
- Kontakt:
Odmoriti od ovog PDFa definitivno. Mucno je gledati da se prijeti, psuju mayke, zene, djeca...jer neko ima suprotno misljenje od nekoga.
Zivi i zdravi bili svi, i aBd da odbranimo titulu, na neciju radost, a neciju zalost
SVAKA K'O DA JE ZADNJA !!!
Zivi i zdravi bili svi, i aBd da odbranimo titulu, na neciju radost, a neciju zalost

SVAKA K'O DA JE ZADNJA !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ako si volio curu istinski, nakon raskida ne pričaš naokolo da je kur.va. Husref iz paštete počeo iskakat jbt.
Naumpade mi scena iz onih Breninih filmova:
"U novinama čitam samo o Lepoj Breni, na radiju slušam samo o Lepoj Breni, na televiziji se samo njeni spotovi vrte..."
"U novinama čitam samo o Lepoj Breni, na radiju slušam samo o Lepoj Breni, na televiziji se samo njeni spotovi vrte..."
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Meni se cini da Husref nema veze sa ovim protestima, nego je samo bio okidac za neke druge stvari koje se ocito kuhaju.
Ma tesko uspiju igraci iz manih sredina kod nas. Rijetkost da se pokazu. Njemu sa 26 godina je Sarajevo daleko najozbiljniji klub. Jedno je igrati u Krupi. Nema on taj mentalitet za nesto vise.
Ma nije htjeo da igra ovdje na livadama i to je to. Razumljivo. Plus raskol na relaciji igraci - ss.
-
- Kontakt:
Pa u sustini ste isti dok je bio na klupi vi pisali ne cemo na utakmice dok je usre i stalno negativu prosipali, sad kad je otišao sad kontra ovi sto su za njeg sad oni šire negativu i kako nista nije dobro. Ko ispašta? klub. zasto? zato sto smo kreteni!!! Bitnije su vam vase furke i sujeta nego klub, ne svima al dobrom dijelu foruma a i navijaca koji idu na stadion.Zip je napisao/la: ↑05 dec 2019, 11:18Ko kome namece misljenje sa prijetnjama, to ne bih da ulazim.NorthN01 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 11:10ma bore se zipovci i kompanija da nametnu misljenje i ostaloj raji i da ih ubjede da je Husref po njihovom jedan obican smetljar , pacov ..al dzaba se trudite i dzaba peglate vise 3sedmice pisete jedno te isto ..popeli ste se raji na qrac..shvatili smo vasu poruku koju imate
Ti podrzavaj Husrefa, uzdizi ga koliko hoces.
Ja sam protiv istog, i uvijek cu biti jer imam razlog sto je tako.
Husref nije uzeo duplu, nego je FKS uzeo duplu.
Kad tako poredamo stvari, mozda nam sutra svima bude bolje.
Pa ti seres ovdje dopizdili raji znaci na tekmi se samo vi raja **** istok **** Zapad vi ste ti sto se pitaju ko ce bit trener ko ce bit u upravi , vi ste ta raja , Vi cete platit igrace akademiju , stadion itd. nas ostale sto imamo isto pravo ko i ti i nista ne trazimo osim da klub ide prema boljem ko **** . Bitan je samo Husref i raja . Ma bjezi neralni ste skroz,.NorthN01 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 11:54Vidjeli smo jucer saku jada i ljude koji su protiv koji su za !paulus je napisao/la: ↑05 dec 2019, 11:29Kojoj ba raji , vi ste ta raja saka vas na sjeveru ovo ostalo ko ****. Pa jebote nama samo diktatori trebaju ako se ista dokazalo ovo od rata na ovamo je da demokratija nije za nas , vec diktator i goli otok pa ko pisne **** stisne.NorthN01 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 11:10ma bore se zipovci i kompanija da nametnu misljenje i ostaloj raji i da ih ubjede da je Husref po njihovom jedan obican smetljar , pacov ..al dzaba se trudite i dzaba peglate vise 3sedmice pisete jedno te isto ..popeli ste se raji na qrac..shvatili smo vasu poruku koju imate
Vas nekolicina na foruma, nas vise stotina na ulicama ??!!
Samo vi nastavite tako saka jada, narkomani etc etc pa se nemoj cudit kad ti neko nesto napise i pocne te vrijedjat..i ti vrijedjas..
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
Husref još nije gostovao samo na Behar TV i na TV Igman

https://www.radios.arajevo.ba/sport/nog ... nao/359402
samo obrisite tacku
samo obrisite tacku
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 05 dec 2019, 12:17, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Jos cekam odgovor na ovo pitanje u vezi Husrefa i fer otkaza...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Poredis neuporedivo, ili je za tebe uprava= FK Sarajevo?skoroalen je napisao/la: ↑05 dec 2019, 12:06Ako si volio curu istinski, nakon raskida ne pričaš naokolo da je kur.va. Husref iz paštete počeo iskakat jbt.
U Husrefovom slucaju uprava jeste ****.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Haveru sta ste zapeli vise za Husrefa , zavrsena pricapaulus je napisao/la: ↑05 dec 2019, 12:13Pa ti seres ovdje dopizdili raji znaci na tekmi se samo vi raja **** istok **** Zapad vi ste ti sto se pitaju ko ce bit treber ko ce bit u upravi , vi ste ta raja , nas ostale sto imamo isto pravo ko i ti i nista ne trazimo osim da klub ide prema boljem ko **** . Bitan je samo Husref i raja . Ma bjezi neralni ste skroz,.NorthN01 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 11:54Vidjeli smo jucer saku jada i ljude koji su protiv koji su za !
Vas nekolicina na foruma, nas vise stotina na ulicama ??!!
Samo vi nastavite tako saka jada, narkomani etc etc pa se nemoj cudit kad ti neko nesto napise i pocne te vrijedjat..i ti vrijedjas..

Uostalom ja dam sam navalio toliko ko vi ( vas 10tak ) na forumu, ja bi skupio ekipu otisao pred klub i digao parole podrske upravi i na taj nacin pokazao uz koga sam i vozdra?! Vas se 6tetaka skupilo ovde i cmizdrite ima 20dana ko kakve churke Bog te ..
niko ti to tvoje rpavo ne oduzima, samo sto se tvoj glas ne cuje dalje od ovog foruma

al sta god ja tebi sad napisao ti ces opet u prvoj recenici napisat Husref

Bujrum skupite se i dajte podrsku upravi koju toliko volite , ima vas valjda 30tak 40tak..to je vase pravo i niko vam ga nece uzeti

-
- Kontakt:
Daj neko neka postavi kad je Husref mislim poslije Atalante hvalio na sva zvona upravu , pa bolan Husrefe gdje ces sve sebi prisvojiti , igraci su najzasluzniji za duplu pa onda ti Husrefe plus i uprava koja je omogucila da raspolazes tim igracama ... Husrefe Husrefe 

Nije bilo para zbog SeataHistoricar je napisao/la: ↑05 dec 2019, 11:38Kaže Crepulja jučer u interviju, imao je želju da ostane, ali klub nije htio da ispuni neke stavke iz ugovora.Eh, da je bar uprava one pare, što im je Husref pritiscima izmuzao, usmjerila na Crepulju...

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- robertkosar
- Kontakt:
A Televizija 5 I IML tvHistoricar je napisao/la: ↑05 dec 2019, 12:15Husref još nije gostovao samo na Behar TV i na TV Igman![]()
![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Pa eto i to blatis husrefa sad drvlje i kamenje ne znam sto vam smeta sto je raji drag trener koji je donio klubu prvu duplu krunu zajedno sa upravom i igracima, od mene im svima hvala za to a vecina je vas ista samo sto ste na razlicitim stranama.mma_hz je napisao/la: ↑05 dec 2019, 09:49Ja kad sam pisao protiv Sabrine,rumenog i uprave vecina ovih sto su sada kao protiv njih govorili su mi da nisam upravu,da pustim ljude da rade.
Kad sam se svadjao zbog kupovine Seata govorili su mi da to svi veliki klubovi imaju,kad sam pricao za zaposljavanje i kamp govorili su mi ima se moze se.
A sad kao to nabrajaju kao razloge sto ih treba otjerati,a ustvari samo je jedan razlog a to je Husref Musemic.
Legenda kluba koja bjezi Ahmetu koji je tu 3 godine za 5 golova.Koji je pobjegao u Zvezdu,koji nije aman zaman neki strucnjak ako cemo realno...
prosle godine nam umalo prokockao titulu ,a tek kad se sjetim Kukesija...Atalanta pa i Zeljo i nekako ,ali Kukesi...
Sta se ovoliko kuka za njim ne kontam,ok neka uprava ide ako ne pokaze rezultate,hoce da tjeraju ljude koji su im donijelu duplu koliko i Husref haman sa pricom tjeraju covjeka koji je dao duplu..pa i ovi su ljudi bili tu kad je dosla dupla **** majku...eto nek Faco i onaj zvaljo na televiziji sto nas bruka nisu placenici.Sta je on bolji od mene,da vidimo ko je dao vremena i para klubu,ja ili onaj lik...ko je ba onaj sa TV-a??Ja ga na sjeveru nekadasnjem u zivotu nisam vidjeo,na zapadu nisam... ko je onaj zvaljo??
Ti se uvrijedio jer ti neko nije dao da pljujes upravu pa sad kontra al jbg drug kad su rezultati tu dosta tih negativnih stvari ide pod cilim i onda jedan pogresan potez pokrene sve. Evo juce da su se udostojili bar da prime ljude da ih neko saslusa nego se sakrivaju...
Dugo si na forumu ne bi da te uvrijedim al laz je to sto pricas o branjenju uprave njih uvijek brane jedni te isti ljudi evo godinama vec, neki su vjerovatno i fino placeni za to. Kako je krenulo zaraticemo na tribinama podjelo evo i ovdje se samo svađamo budi pametan skontaj kome takva situacija odgovara. Nego i navijaci i forumasi i uprava inat ostaviti po strani i ko ljudi staviti klub na prvo mjesto, moze se pricati sta god ko hoce al ovdje skoro nikom klub nije na prvom mjestu.
Ja nisam sad za smjene nikakve, u fudbalu je tako trener je prvi koji plati cijenu i to je to. Ostali nek daju sve od sebe do kraja sezone ako ne bude titula onda nek se kupe i oni lagano.
You are someone else I am still right here
Sve je jasno. Znao je za otkaz u nedjelju a glumio u ponedjeljak da je iznenadjen. Ćao!benko21 je napisao/la: ↑05 dec 2019, 12:16https://www.radios.arajevo.ba/sport/nog ... ao/359402č
samo obrisite tacku
Za Hayat je rekao i za RS. Ba da je tek saznao i da je spkiran, a sad je jasno kao stto sam rekao, da je u subotu sa njim lijepo se sjelo i pokusao dogovoriti.
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 05 dec 2019, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma kakve crne podjele, to samo ovde mozes procitat i mozda jos na fksinfo forumu jer pise i kunto i panto .. ja na stadionu nikad osjetio nisam neke tenziju na relacij sjever isotk zapad ..uostalom sinoc je bilo ljudi i sa istoka i sa zapada ..tako da..nek se oni djele na sta hocefera je napisao/la: ↑05 dec 2019, 12:23Pa eto i to blatis husrefa sad drvlje i kamenje ne znam sto vam smeta sto je raji drag trener koji je donio klubu prvu duplu krunu zajedno sa upravom i igracima, od mene im svima hvala za to a vecina je vas ista samo sto ste na razlicitim stranama.mma_hz je napisao/la: ↑05 dec 2019, 09:49Ja kad sam pisao protiv Sabrine,rumenog i uprave vecina ovih sto su sada kao protiv njih govorili su mi da nisam upravu,da pustim ljude da rade.
Kad sam se svadjao zbog kupovine Seata govorili su mi da to svi veliki klubovi imaju,kad sam pricao za zaposljavanje i kamp govorili su mi ima se moze se.
A sad kao to nabrajaju kao razloge sto ih treba otjerati,a ustvari samo je jedan razlog a to je Husref Musemic.
Legenda kluba koja bjezi Ahmetu koji je tu 3 godine za 5 golova.Koji je pobjegao u Zvezdu,koji nije aman zaman neki strucnjak ako cemo realno...
prosle godine nam umalo prokockao titulu ,a tek kad se sjetim Kukesija...Atalanta pa i Zeljo i nekako ,ali Kukesi...
Sta se ovoliko kuka za njim ne kontam,ok neka uprava ide ako ne pokaze rezultate,hoce da tjeraju ljude koji su im donijelu duplu koliko i Husref haman sa pricom tjeraju covjeka koji je dao duplu..pa i ovi su ljudi bili tu kad je dosla dupla **** majku...eto nek Faco i onaj zvaljo na televiziji sto nas bruka nisu placenici.Sta je on bolji od mene,da vidimo ko je dao vremena i para klubu,ja ili onaj lik...ko je ba onaj sa TV-a??Ja ga na sjeveru nekadasnjem u zivotu nisam vidjeo,na zapadu nisam... ko je onaj zvaljo??
Ti se uvrijedio jer ti neko nije dao da pljujes upravu pa sad kontra al jbg drug kad su rezultati tu dosta tih negativnih stvari ide pod cilim i onda jedan pogresan potez pokrene sve. Evo juce da su se udostojili bar da prime ljude da ih neko saslusa nego se sakrivaju...
Dugo si na forumu ne bi da te uvrijedim al laz je to sto pricas o branjenju uprave njih uvijek brane jedni te isti ljudi evo godinama vec, neki su vjerovatno i fino placeni za to. Kako je krenulo zaraticemo na tribinama podjelo evo i ovdje se samo svađamo budi pametan skontaj kome takva situacija odgovara. Nego i navijaci i forumasi i uprava inat ostaviti po strani i ko ljudi staviti klub na prvo mjesto, moze se pricati sta god ko hoce al ovdje skoro nikom klub nije na prvom mjestu.
Ja nisam sad za smjene nikakve, u fudbalu je tako trener je prvi koji plati cijenu i to je to. Ostali nek daju sve od sebe do kraja sezone ako ne bude titula onda nek se kupe i oni lagano.

Gdje sam ja drvlje i kamenje na Husrefa!?fera je napisao/la: ↑05 dec 2019, 12:23Pa eto i to blatis husrefa sad drvlje i kamenje ne znam sto vam smeta sto je raji drag trener koji je donio klubu prvu duplu krunu zajedno sa upravom i igracima, od mene im svima hvala za to a vecina je vas ista samo sto ste na razlicitim stranama.mma_hz je napisao/la: ↑05 dec 2019, 09:49Ja kad sam pisao protiv Sabrine,rumenog i uprave vecina ovih sto su sada kao protiv njih govorili su mi da nisam upravu,da pustim ljude da rade.
Ja kazem samo cinjenice i nista vise,a Hus je s nama osvojio 2 titule i 2 kupa i hvala mu na tome.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, benko21, feniksptica, gh0stHZ, Hajdeee, johntravolta123, Kyle88, MaroonBjelave, mire971, nedimmmm1337, riki46 i 59 gostiju.