FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Daj mi link da vidim gje je rečeno molim te?? Mozda je i meni fakat promaklo.simidobar je napisao/la: ↑04 dec 2019, 23:44kosevskobrdo je napisao/la: ↑04 dec 2019, 23:44Pa što ne rekošte da se protestvuje zbog tih razloga???
Došao bi i ja onda na proteste i zavikao uprava napolje.![]()
![]()
Pa rekli su...![]()
Jesi li ti ozbiljan?
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Ja danas pitam ovog jednog kaze idemo da vratimo husrefa..ThrillerHz je napisao/la: ↑05 dec 2019, 00:03Pola ih bilo na protestu, ne znaju ni za sta protestuju![]()

U potpunosti se slažem.
Pitam jer mi je ovo sve licilo na odgovor hz na njegov otkaz.
Realno,u tom kontekstu je i predstavljeno jer je sve ovo sa protestima i borbom protiv uprave jako nejasno i neorganizovano urađeno.
Vjerujem da svi zelimo isto a to je da niko od njih nije i ne moze biti veci od kluba.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
https://mozz.artsport.com/fudbal/vesti/ ... bra/344124
Zanimljivo štivo.
-Izgubio svlačionicu;
-Imao rezultat prošle godine;
-Ove užasna igra, i pored svega imaju recimo pobjedu protiv prvaka Evrope;
-Uprava odavno traži smjenu;
-Zna se i datum kad će da leti;
Zanima me konačni ishod. U pitanju je jedan od najboljih svjetskih stručnjaka.
Zanimljivo štivo.

-Izgubio svlačionicu;
Zanima me konačni ishod. U pitanju je jedan od najboljih svjetskih stručnjaka.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Samo cekaj da pusti suzu na Rai Uno, vidices belaja na Sicilijiskoroalen je napisao/la: ↑05 dec 2019, 00:07https://mozz.artsport.com/fudbal/vesti/ ... bra/344124
Zanimljivo štivo.
-Izgubio svlačionicu;
Zanima me konačni ishod. U pitanju je jedan od najboljih svjetskih stručnjaka.![]()
1946~
"Pred Velež su se pojavile informacije da će me smijeniti, a onda je direktorica Sabrina rekla da se slikamo skupa i pošaljemo sliku u javnost da to nije istina."
Joj Sabre
Joj Sabre

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- ThrillerHz
- Kontakt:
Nije jediniZastone je napisao/la: ↑05 dec 2019, 00:05Ja danas pitam ovog jednog kaze idemo da vratimo husrefa..ThrillerHz je napisao/la: ↑05 dec 2019, 00:03Pola ih bilo na protestu, ne znaju ni za sta protestuju![]()
![]()

1946~
Da je i malo bio pametan pa uradio ovo prvi put kad su ga otjerali.. nebi mu se desilo ono u bolnici pa sad ovo... sta kaze sabra moze po Husrefu, naviko je... a suti..skoroalen je napisao/la: ↑05 dec 2019, 00:07https://mozz.artsport.com/fudbal/vesti/ ... bra/344124
Zanimljivo štivo.
-Izgubio svlačionicu;
Zanima me konačni ishod. U pitanju je jedan od najboljih svjetskih stručnjaka.![]()

Nek uziva sad..
Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 05 dec 2019, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
I jos mi je jace sto znam dosta ljudi sto su navodili realne greske sto su nam se desavale u igri i van nje, medjutim gledam po fb niko za to nije nista pisao, valjda da mu ne pocnu **** sve po spisku jer misli drugacije.. a i novinari hijene prave nijedan realan clanak sta se desava sve objave za **** klikove..ThrillerHz je napisao/la: ↑05 dec 2019, 00:12Nije jediniZastone je napisao/la: ↑05 dec 2019, 00:05Ja danas pitam ovog jednog kaze idemo da vratimo husrefa..ThrillerHz je napisao/la: ↑05 dec 2019, 00:03Pola ih bilo na protestu, ne znaju ni za sta protestuju![]()
![]()
![]()
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Pa novinari rade za klikove i preglede, husrefov plač i ova situacija u klubu njima gode jer im to donosi klikove. zašto da budu objektivni...Zastone je napisao/la: ↑05 dec 2019, 00:23I jos mi je jace sto znam dosta ljudi sto su navodili realne greske sto su nam se desavale u igri i van nje, medjutim gledam po fb niko za to nije nista pisao, valjda da mu ne pocnu **** sve po spisku jer misli drugacije.. a i novinari hijene prave nijedan realan clanak sta se desava sve objave za **** klikove..
Mene više iznenađuje Husref. Čak i nakon otkaza nema samokritičnosti da kaue jeste, loša je igra, fizička sprema, ja sam odgovoran i to je to... već pravi klubu problem iz ničega. Sarajevo je bilo i prije Husrefa a biće i poslije! Kao i poslije ovih u upravi trenutnoj!!!
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Naravno, ja ti odgovorih da Husref nije jedini s barjakom. Kad postavljas glupa pitanja dobijes i ovakve odgovore. De sta konkretno brate. Fino je receno da je otkaz Husrefu povod za protest, a ne razlog. Klišejski rečeno kap koja je prelila čašu. I to je to. Sam si napisao razloge zbog kojih se tjera uprava i aBd istjerat ce se to. Zaiskrilo je ovdje sa svih strana i nikad nismo bili ovako podijeljeni. Cudo.kosevskobrdo je napisao/la: ↑05 dec 2019, 00:04Daj mi link da vidim gje je rečeno molim te?? Mozda je i meni fakat promaklo.simidobar je napisao/la: ↑04 dec 2019, 23:44kosevskobrdo je napisao/la: ↑04 dec 2019, 23:44Pa što ne rekošte da se protestvuje zbog tih razloga???
Došao bi i ja onda na proteste i zavikao uprava napolje.![]()
![]()
Pa rekli su...
Jesi li ti ozbiljan?
7 1 2 1 0
Naravo, ali da nema nijedan nas **** navijac u tim portalima i realno da napise o svemu ne ide mi u glavu nikako.. imao je Husref mnogo problema realno za dosta tih je kriva uprava, medjutim zasto nije bio lafac i izasao prije 15-20 dana i to rekao za mene je on legenda, medjutim tada bi bio jos veca i mudonja zestoki a ovo ovako ne vodi nicemu, ustvari vodi da pomazemo gradskom rivalu da nam mazne titulu ispred nosa.. ne mogu da vjerujem da se mi kao navijaci ne mozemo strpiti do kraja sezone i ako nije bila uspijesna sezona onda tjerati upravu ma i cistacicu ako treba a ne ovo..kosevskobrdo je napisao/la: ↑05 dec 2019, 00:27Pa novinari rade za klikove i preglede, husrefov plač i ova situacija u klubu njima gode jer im to donosi klikove. zašto da budu objektivni...Zastone je napisao/la: ↑05 dec 2019, 00:23I jos mi je jace sto znam dosta ljudi sto su navodili realne greske sto su nam se desavale u igri i van nje, medjutim gledam po fb niko za to nije nista pisao, valjda da mu ne pocnu **** sve po spisku jer misli drugacije.. a i novinari hijene prave nijedan realan clanak sta se desava sve objave za **** klikove..
Mene više iznenađuje Husref. Čak i nakon otkaza nema samokritičnosti da kaue jeste, loša je igra, fizička sprema, ja sam odgovoran i to je to... već pravi klubu problem iz ničega. Sarajevo je bilo i prije Husrefa a biće i poslije! Kao i poslije ovih u upravi trenutnoj!!!
Napoli je napisao/la: ↑05 dec 2019, 00:06U potpunosti se slažem.
Pitam jer mi je ovo sve licilo na odgovor hz na njegov otkaz.
Realno,u tom kontekstu je i predstavljeno jer je sve ovo sa protestima i borbom protiv uprave jako nejasno i neorganizovano urađeno.
Vjerujem da svi zelimo isto a to je da niko od njih nije i ne moze biti veci od kluba.

Kako bi mi podnijeli gubitak naseg posla na ovaj nacin ?
Samar samo takav za svakog normalnog.. ko da se razvedes preko SMS-a/novina... Tvoje je samo da kazes uredu je...

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Trenerski posao je takav. U fudbalu emocije i sentimentalnost više ne prolaze. Ranieri nakon titule otjeran s klupe Leicestera, Di Matteo donio Chelseaju toliko željenu Ligu prvaka i smijenjen pola godine nakon finala. A legenda kluba. Kad smo kod tog, u Chelseaju samo Hiddink nije dobio otkaz nego se sam povukao, Abra najveće stručnjake tjerao, samo se pitam koliko će Lamparda istrpit.
Benitez veliki navijač Reala, san mu bio da sjede na klupu Reala, naletio na bojkot igrača i noga. Juve smijenio Contea koji im je stvorio kostur tima koji je ušao u ovaj šampionski niz. Bezbroj je primjera, nismo mi jedini.
Benitez veliki navijač Reala, san mu bio da sjede na klupu Reala, naletio na bojkot igrača i noga. Juve smijenio Contea koji im je stvorio kostur tima koji je ušao u ovaj šampionski niz. Bezbroj je primjera, nismo mi jedini.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Nije
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Imal ko ovdje da će u subotu u Ugljevik?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- ThrillerHz
- Kontakt: