FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 04 dec 2019, 23:29

bordobijeli je napisao/la:
04 dec 2019, 23:23
Jeste svjesni kakva ce negativa biti na stadionu prema upravi i igracima. Hocemo li uspjeti napraviti ozbiljan rezultat pod takvim okolnostima to me brine.
Druže, nas će dva pojačanja i miran rad itekako kupit. Ova sra.nja, iako nisu trebala, došla su barem u dobro vrijeme. U naredna tri mjeseca se možemo toliko nahajcat da zaboravimo i Husrefa i upravu i sve. Naravno, ako budu pametni.
Zamisli scenarij - dovede se Čustović - vrati Jelešković - dovedu se 2-3 vrhunska igrača, al baš vrhunska, da su imena - vidimo neku veliku promjenu na pripremama, možda neku drugu formaciju, nešta... Zaboravilo bi se ovo sve, vjeruj mi. Dugo do sezone.
Nama su jedan Benko i priča sa Misketom bili dovoljni da napravimo desant na Gradačac, po onom pljusku otišao onoliki broj ljudi. Pozitivna atmosfera se stvorila za vrijeme priprema, da smo jedva čekali početak sezone.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 dec 2019, 23:30

Evander je napisao/la:
04 dec 2019, 23:26
Jeste svjesni kakva ce negativa biti na stadionu prema upravi i igracima. Hocemo li uspjeti napraviti ozbiljan rezultat pod takvim okolnostima to me brine.
Dovedu li dobrog trenera i dva dobra pojacanja, sve ce poceti u savresenom redu. Dugooooo je do proljeca.
Ovo je moja najveca briga. Sve mi se cini da za taj scenario nemamo odgovarajuce resurse.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 04 dec 2019, 23:30

Evander je napisao/la:
Dovedu li dobrog trenera i dva dobra pojacanja, sve ce poceti u savresenom redu. Dugooooo je do proljeca.
Jedva cekam.. :mrgreen:

Zivo me interesuje hocel im proc ovaj "obrtnicki" plan..

Ako im prodje ja navijam za njih !! Uopste me vise niko i nista ne interesuje.. Oni ce mi bit idoli...

Pantelija je napisao/la:
04 dec 2019, 23:29
::
simidobar je napisao/la:
04 dec 2019, 23:25
Pantelija je napisao/la:
Da, jer je pravio sranja u omladinskim kategorijama.
Sreca pa je Billy stari pitar... :urnebes: :urnebes:
Joj jesi naporan jbt
Braca kakvi ste vi bili poslije duple... Ja bar ne vrijedjam nikog. ;)
Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 04 dec 2019, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 04 dec 2019, 23:31

Evander je napisao/la:
04 dec 2019, 23:17
ZeroStyle je napisao/la:
04 dec 2019, 22:56
Protesti protiv upravu su ok, da se razumijemo nasa uprava i nije nesto bajna i svakako im se moze naci dosta zamjerki, ali vrijeme u koje pocinju protesti i jedan od uslova koji se traze ( da se Husref vrati na klupu) su smijesni, tako da ja licno ove proteste ne podrzavam.

Za sve ove probleme znalo se i ranije, tako da se i ranije mogli krenuti sa protestima, ovo jucer i danas lici na cirkus i apsolutno nedonosi dobro ni klubu ni upravi ni navijacima.Vracanj Husrefa necu ni komentarisati, to bi bila kardinalna greska od koje se godinama nebi oporavili.
Ogavno je citati sve sto se pise sa obje strane, zadnjih par dana. Ovo je najrealniji i najkonkretniji komentar. Sve apsulutno tacno.
Naravno da uprava zasluzuje kritike, prije svega radi one afere oko pocetka priprema, pa radi lose uradjenog prelaznog roka. Oko tih Seata ne znam sta se desavalo, pa to necu ni komenrarisati.
Ali, da li je to razlog protesta?
Apsurdno je protestvovati sto se smijenio trener, koji je otkaz apsulutno zasluzio.
Asurdno je misliti da Husref treba biti dozivotni trener. Itekako je on ussrao mnogo toga. Pretezak karakter za rad sa grupom na duze vrijeme. Ko ce trpiti da mu neko psuje? Ja ne bih ni dan.
Ali najvise kod njega me nervirala njegova samozaljubljenost i sto nikad ni u cemu nije vidio svoju krivicu. Kukavicki je optuzivati najmladje igrace. Uvjeren sam da bi svima nama drazi bio i da bi ga vise cjenili da je samo jednom rekao "staje iza svoje ekipe, krivica je moja". Procitajte samo izjavu Save Milosevica danas, sve ce vam biti jasno. To je pravi pedagog.
Nije zahtjev bio da se vrati Husref...one idiotluke sto je Dzine pisao ne treba shvatati ozbiljno. Nakuplja se ovo duze vremena, nije prvi put da se proziva Jahic i Sabrina

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 04 dec 2019, 23:35

Vatra se rasplamsava.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 dec 2019, 23:35

Evander je napisao/la:
To nas jedino moze izvuci iz ove gabule dobre igre i titula al kazem bojim se da je u negativi tesko biti prvak. vrijeme ce pokazati sad je opet na upravi potez, ako fulaju sad u izboru trenera i igraca bit ce harakiri

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 04 dec 2019, 23:35

Kakvih 1000... nije bilo 100 duša. Prolazio, vidio svojim očima.

Horde zla imaju nekakvu konekciju sa Husrefom, i kakva god da je nije to dobro. Nikad se ničiji lik nije vijorio na zastavi a Husrefov se vijori... čime je on to zaslužio a recimo Hase nije? Vahidin nije? Keli nije? Zašto horde prave kult ličnosti od Husrefa? Jer je izjavio da voli Sarajevo više od života svog, kao i svi mi! Čemu tolika frka i pompa zbog otkaza?
Otkaza koji je itekako zaslužen, jer mi igre nemamo cijelu sezonu! Igrači trče slabije od igrača Čelika Zeničkog! Nekakve akcije kod kornera koje su opasnos po naš gol!! Akcije uigrane nemamo pol godine! Nakon svakog kiksa Husref nikad nije imao samokritičnosti da kaže ja sam kriv, uvijek je neko drugi! Otkaz je apsolutno zaslužen!
Pare koje će Husref dobit su isto tako zaslužene!
Čemu frka?!

Uprava ne valja? Ok, slažem se! Sabrina napucava vlastiti cv, Ema isto tako, zapošljavaju poznanice u klub, onaj prodao auta klubu iz osiguranja u kojem radi-čitaj samopomogao se na račun kluba, ne znaju engleski, onaj jedan se kladi protiv kluba i objavljuje te listiće na socijalne mreže.. sve karikatura do karikature! Stoji! Ali ako vam je to problem zašto se protestuje protiv uprave dva dana nakon što Husref dobi otkaz??
Zašto se nije ranije protestvovalo, tražili otkazi!?

Treba promjenit i ove karikature u upravi, ali pravdat se tim sad nakon što je Husref dobio otkaz je smiješno.
Horde, pali ste na niske grane. Odavno ste nisko ali ovo sad je dno dna...
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 dec 2019, 23:39

kosevskobrdo je napisao/la:
04 dec 2019, 23:35

Horde zla imaju nekakvu konekciju sa Husrefom, i kakva god da je nije to dobro. Nikad se ničiji lik nije vijorio na zastavi a Husrefov se vijori... čime je on to zaslužio a recimo Hase nije? Vahidin nije? Keli nije? Zašto horde prave kult ličnosti od Husrefa? Jer je izjavio da voli Sarajevo više od života svog, kao i svi mi! Čemu tolika frka i pompa zbog otkaza?
Otkaza koji je itekako zaslužen, jer mi igre nemamo cijelu sezonu! Igrači trče slabije od igrača Čelika Zeničkog! Nekakve akcije kod kornera koje su opasnos po naš gol!! Akcije uigrane nemamo pol godine! Nakon svakog kiksa Husref nikad nije imao samokritičnosti da kaže ja sam kriv, uvijek je neko drugi! Otkaz je apsolutno zaslužen!
Čemu frka?!

Uprava ne valja? Ok, slažem se! Sabrina napucava vlastiti cv, Ema isto tako, zapošljavaju poznanice u klub, onaj prodao auta klubu iz osiguranja u kojem radi-čitaj samopomogao se na račun kluba, ne znaju engleski, onaj jedan se kladi protiv kluba i objavljuje te listiće na socijalne mreže.. sve karikatura do karikature! Stoji! Ali ako vam je to problem zašto se protestuje protiv uprave dva dana nakon što Husref dobi otkaz??

Treba promjenit i ove karikature u upravi, ali pravdat se tim sad nakon što je Husref dobio otkaz je smiješno.
Ima nesto sto se zove prekidac. Kao sa Dinom, Kustom, Kantardzicem i ostalim. Mnogo toga nije stimalo, ali se guralo dalje dok nije dosao Husref sa Slobodom i nanio najtezi poraz Sarajeva na domacem terenu u domacim takmicenjima u zadnjih 15-ak godina. Tad je sve kulminiralo sa Jesicem koji je bio placen 5x vise nego Husref u to vrijeme i pocela je borba protiv Uprave.
Tako ja vidim situaciju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 04 dec 2019, 23:41

Čemu frka?!

Husref je samo kap...

Vecina je vidjela losu igru.. al i "strasne" igre pojedinih zvijezda.. zrtvovali su NAS obraz da bi postigli svoje ciljeve..

Ovo boldirano je presudno.. :thumbup: to su pravi problemi...

Tjerali smo ih i kad je Cala bio. Husref im je gu*ice spasavao...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 04 dec 2019, 23:44

Pa što ne rekošte da se protestvuje zbog tih razloga???
Došao bi i ja onda na proteste i zavikao uprava napolje.
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 04 dec 2019, 23:44

04 dec 2019, 23:44
Pa što ne rekošte da se protestvuje zbog tih razloga???
Došao bi i ja onda na proteste i zavikao uprava napolje.
:urnebes: :urnebes:

Pa rekli su... :mrgreen:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 04 dec 2019, 23:45

Bilo ko je spasavao guzice to je iz razloga jer trenerski posao je takav,nisam ja dao Husu dobar ugovor vec uprava valjda nije nicije maslo za ramazana budite sigurni u to,Husu se zvizdalo i prije ove uprave zbog leprsave igre nismo svi kratke pameti,i tad je isto bilo da su neki bukvalno htjeli da se biju sa njim zbog psovki a o taktici pojma nemam sta se desava i istom sastavu svaku tekmu sa istim igracima i tad a i sad je za drugu temu. Sto se tice uprave ako ce biti bolje bez njih istog momenta rastjerat ali bez da klub osjeti i ispasta rezultatski,finansijski il na bilo koji nacin jer se borimo za titulu

stb
Kontakt:

Post Postao/la stb » 04 dec 2019, 23:46

Čemu frka?!

Keli ima svoj grafit na stadionu, Hasetov se barjak vijori na Hasetovom turniru. Pozdrav.
7 1 2 1 0

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 04 dec 2019, 23:47

simidobar je napisao/la:
04 dec 2019, 23:41

Husref je samo kap...

Vecina je vidjela losu igru.. al i "strasne" igre pojedinih zvijezda.. zrtvovali su NAS obraz da bi postigli svoje ciljeve..

Jel smatrate da je Husref nepravedno dobio otkaz? (Konkretno)
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 dec 2019, 23:48

Ne mogu da vjerujem šta ljudi rade i u kakvoj smo opet situaciji. Isto da je nepisano pravilo da nam nakon titule ide noćna mora ba. :sick:
Bahati, bahati Željkan!
1946

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 04 dec 2019, 23:48

zagor1987 je napisao/la:
04 dec 2019, 23:45
Bilo ko je spasavao guzice to je iz razloga jer trenerski posao je takav,nisam ja dao Husu dobar ugovor vec uprava valjda nije nicije maslo za ramazana budite sigurni u to,Husu se zvizdalo i prije ove uprave zbog leprsave igre nismo svi kratke pameti,i tad je isto bilo da su neki bukvalno htjeli da se biju sa njim zbog psovki a o taktici pojma nemam sta se desava i istom sastavu svaku tekmu sa istim igracima i tad a i sad je za drugu temu. Sto se tice uprave ako ce biti bolje bez njih istog momenta rastjerat ali bez da klub osjeti i ispasta rezultatski,finansijski il na bilo koji nacin jer se borimo za titulu
Jedini normalan izlaz.. mnogo su muckali..

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 04 dec 2019, 23:49

THEC je napisao/la:
04 dec 2019, 22:03
Bogami je Dzenis pocesto na poluvremenima utakmica prilikom davanja izjava znao reci sta je konkretno problem u igri i sta bi tacno trebalo promijeniti, ali sad druga je stvar sto se on ocito nije puno pitao, tako da ne bih rekao da je nekakva totalna neznalica
Ma nemaju pojma o njemu. Momak odličan. U Novom gradu dok je trenirao djecu, bio najbolji trener. Dosta djece je držao individualne treninge, između ostalih i Duljeviću u Buća Potoku na plastici, kojem je dosta značio u razvitku. Bio u Omanu kao i dosta ovih mladih trenera, pa se vratio ovdje. Nije ublehaš i levat, itekako se razumije i željan rada i učenja.

E sad da li je tu radi tih nekih poznanstava, to nemam pojma, ali bio je i prošli put kad je Husref bio trener, tako da ne vjerujem da je to. Kad bi Dženiš bio najveći problem, to bi bilo ekstra.

Koliko frke oko jednog ebenog otkaza, ovo u životu nisam vidio. Da su nabili nogom Guardiolu ili Kloppa, ne bi se ovolika prašina digla. Kakav debilan narod u pm, i onda im čudno što ih političari qaraju 25 godina. Nek vas i dalje guzze kad ste mentalni invalidi.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 04 dec 2019, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

stb
Kontakt:

Post Postao/la stb » 04 dec 2019, 23:49

Orangina85 je napisao/la:
04 dec 2019, 23:31
Evander je napisao/la:
04 dec 2019, 23:17
ZeroStyle je napisao/la:
04 dec 2019, 22:56
Protesti protiv upravu su ok, da se razumijemo nasa uprava i nije nesto bajna i svakako im se moze naci dosta zamjerki, ali vrijeme u koje pocinju protesti i jedan od uslova koji se traze ( da se Husref vrati na klupu) su smijesni, tako da ja licno ove proteste ne podrzavam.

Za sve ove probleme znalo se i ranije, tako da se i ranije mogli krenuti sa protestima, ovo jucer i danas lici na cirkus i apsolutno nedonosi dobro ni klubu ni upravi ni navijacima.Vracanj Husrefa necu ni komentarisati, to bi bila kardinalna greska od koje se godinama nebi oporavili.
Ogavno je citati sve sto se pise sa obje strane, zadnjih par dana. Ovo je najrealniji i najkonkretniji komentar. Sve apsulutno tacno.
Naravno da uprava zasluzuje kritike, prije svega radi one afere oko pocetka priprema, pa radi lose uradjenog prelaznog roka. Oko tih Seata ne znam sta se desavalo, pa to necu ni komenrarisati.
Ali, da li je to razlog protesta?
Apsurdno je protestvovati sto se smijenio trener, koji je otkaz apsulutno zasluzio.
Asurdno je misliti da Husref treba biti dozivotni trener. Itekako je on ussrao mnogo toga. Pretezak karakter za rad sa grupom na duze vrijeme. Ko ce trpiti da mu neko psuje? Ja ne bih ni dan.
Ali najvise kod njega me nervirala njegova samozaljubljenost i sto nikad ni u cemu nije vidio svoju krivicu. Kukavicki je optuzivati najmladje igrace. Uvjeren sam da bi svima nama drazi bio i da bi ga vise cjenili da je samo jednom rekao "staje iza svoje ekipe, krivica je moja". Procitajte samo izjavu Save Milosevica danas, sve ce vam biti jasno. To je pravi pedagog.
Nije zahtjev bio da se vrati Husref...one idiotluke sto je Dzine pisao ne treba shvatati ozbiljno. Nakuplja se ovo duze vremena, nije prvi put da se proziva Jahic i Sabrina
Dzaba brate objasnjavas, nekima je ovdje Dzine jos predstavnik Hordi Zla.. Neki su i zaostali tu u njegovom vremenu.
7 1 2 1 0

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 04 dec 2019, 23:52

Napoli je napisao/la:
04 dec 2019, 23:47
simidobar je napisao/la:
04 dec 2019, 23:41

Husref je samo kap...

Jel smatrate da je Husref nepravedno dobio otkaz? (Konkretno)
Igra je bila losa i bili smo spremni za promjene.. Ovo je bilo dusmansko tjeranje...

Zar je bilo tesko zovnut covjeka i objasnit planove, zelje, ponudit neko mjesto u klubu il se razic ko ljudi ?

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 04 dec 2019, 23:57

Jel ima netko ovdje da vozi enduro motor

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Evander, napoleon72 i 43 gosta.