Akp moze jedno pitanjr ?odakle mohikancu pravo da uzima sifru i da postavlja avatar drugim forumasima.I jos jedno pitanje ko mi moze promjeniti nick u Curva (samo da nije asharak i izlija)admin je napisao/la: ↑04 dec 2019, 22:19Uključio sam irfu kao internog moderatora.
to znači da moze da briše upade navijača drugih klubova i eventualnih spamera.
Za banovanje mora predložiti meni na PP i nema mogućnost direktnog banovanja, te može predlagati samo članove koji ovu temu smatraju svojom domaćom.
Najbolje bi bilo kad irfo ne bi imao ama baš nikakvog posla i kad uopšte ne biste primjetili da postoji moderator.
Interni moderator (kao ni ostali moderatori) nema pravo da utiče na diskusije u smislu da zabranjuje ili briše kritike ili pohvale na račun uprave, trenera, igrača, navijača ili da na neki način moderatorskim mogućnostima protažira bilo kakvo mišljenje na forumu. Interni moderator ima pravo na vlastito mišljenje, može da hvali i kritikuje, kao moderator nije dužan nikog u klubu ni da voli i podržava ni da ne voli i kritikuje, on ostaje individua kakva je uvijek i bio i njegovo mišljenje ne odražava mišljenje administracije foruma ili portala SportSport.ba.
Ukoliko primjetimo da su moderatorske opcije na neki način zloupotrebljene u nepopravljivim granicama, moderatorske opcije ćemo ukloniti.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- mohikanac12
- Kontakt:
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
ja za to pravo prvi put čujem, niko nema to pravo. ako vam je neko koristio šifru, obavezno je promijenite.
Nick ne mogu promijeniti, ni tebi, ni nikom.
Nick ne mogu promijeniti, ni tebi, ni nikom.
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Cestitke irfo
evo testiraj na moj profil kakve opcije sve imas hahah 

Zadnja izmjena: SoulEclipsee, dana/u 04 dec 2019, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
Eh da vidimo sad ko ce reci da Stana nije najbolji bek u ekipi 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- mohikanac12
- Kontakt:
SoulEclipsee je napisao/la: ↑04 dec 2019, 22:26Cestite irfoevo testiraj na moj profil kakve opcije sve imas hahah
![]()
Moze avatar dok ste tu? Hvala.

Hvala oko.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Irfo Bajram barecula 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Uđi pa im sam promijeni mohikanac. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Moze daj i meni avatarmohikanac12 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 22:29SoulEclipsee je napisao/la: ↑04 dec 2019, 22:26Cestite irfoevo testiraj na moj profil kakve opcije sve imas hahah
![]()
Moze avatar dok ste tu? Hvala.
Hvala oko.![]()

- mohikanac12
- Kontakt:
Forum cijeli plavo bijeli.
Linkani avatar, copy, paste, 100x100.
https://i.ibb.co/GsxjSTY/zeljeznicar-fk.jpg

Linkani avatar, copy, paste, 100x100.
https://i.ibb.co/GsxjSTY/zeljeznicar-fk.jpg

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Hajde Stana zabij goooool, oooooo, oooooo, ooooooo,oooooo,ooooo hajde Stana zabij gooool....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!