FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Kolega Musemić zna šta mislim o njegovom otpuštanju i o njemu uopšte...I to mi je jedino važno. Selam iz Sarajeva", rekao je Osim, koji je uz trenera Borca Branislava Krunića, ostao jedini na svom mjestu od početka sezone u šampionatu BiH.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Sad pročitah,ljudi dragi,u kakvom su oni blatu zaglibili,kakav oni problem imaju,sve što su godinama gurali pod tepih počinje da izlazi na vidjelo,prava kriminalna organizacija,počinioci više krivičnih djela od zemljišta na butmiru do sumnjivih transakcija,grob te y..o!imekorisnicko je napisao/la: ↑04 dec 2019, 20:45Podbadanje komšija uvijek i vazda, ali dovoljno je pročitati ono što je na njihovoj temi napisao @umjetniksabrojem9 pa da se shvati da u ovoj borbi koju su najavili ima nešto univerzalno.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Nije da im nisam sve to najavljivao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- kolezeljovac
- Kontakt:
INNA LILLAHI VE INNA ILEJHI RADŽIUN! NEBESKI KOPE PRESTANI DA JAČAŠ!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Neka puške pucaju,neka zvona zvone,Grbavica slavit'će,svoje Šampione!

[/quote]
MIGRANTI iz METROPOLE!
Rahmet ti duši moj Napoli. Do zadnjeg daha si proveo u plavom.
Naprijed Željo četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nikad nije prestao da Voli Želju, nego bio je jedan događaj koji nije za foruma i onda ga je bilo strah da ide na utakmice.
Rahmet ti dusi Napoli!
E moj salle86 hoces li ti ikad pameti doci ?da ne znam koliko volis Zelju i kad sam vidio onu sliku kad si bebu odveo na utakmicu
ali da ti neko ispere mozak da ne volis Amara
kakva tuga od navijaca Zelje

Jel ko upratio nekakve na probi igrače?
MIGRANTI iz METROPOLE!
Uključio sam irfu kao internog moderatora.
to znači da moze da briše upade navijača drugih klubova i eventualnih spamera.
Za banovanje mora predložiti meni na PP i nema mogućnost direktnog banovanja, te može predlagati samo članove koji ovu temu smatraju svojom domaćom.
Najbolje bi bilo kad irfo ne bi imao ama baš nikakvog posla i kad uopšte ne biste primjetili da postoji moderator.
Interni moderator (kao ni ostali moderatori) nema pravo da utiče na diskusije u smislu da zabranjuje ili briše kritike ili pohvale na račun uprave, trenera, igrača, navijača ili da na neki način moderatorskim mogućnostima protažira bilo kakvo mišljenje na forumu. Interni moderator ima pravo na vlastito mišljenje, može da hvali i kritikuje, kao moderator nije dužan nikog u klubu ni da voli i podržava ni da ne voli i kritikuje, on ostaje individua kakva je uvijek i bio i njegovo mišljenje ne odražava mišljenje administracije foruma ili portala SportSport.ba.
To također znači da ćete manje gledati moju majmunsku facu na temi.
Ukoliko primjetimo da su moderatorske opcije na neki način zloupotrebljene u nepopravljivim granicama, moderatorske opcije ćemo ukloniti.
to znači da moze da briše upade navijača drugih klubova i eventualnih spamera.
Za banovanje mora predložiti meni na PP i nema mogućnost direktnog banovanja, te može predlagati samo članove koji ovu temu smatraju svojom domaćom.
Najbolje bi bilo kad irfo ne bi imao ama baš nikakvog posla i kad uopšte ne biste primjetili da postoji moderator.
Interni moderator (kao ni ostali moderatori) nema pravo da utiče na diskusije u smislu da zabranjuje ili briše kritike ili pohvale na račun uprave, trenera, igrača, navijača ili da na neki način moderatorskim mogućnostima protažira bilo kakvo mišljenje na forumu. Interni moderator ima pravo na vlastito mišljenje, može da hvali i kritikuje, kao moderator nije dužan nikog u klubu ni da voli i podržava ni da ne voli i kritikuje, on ostaje individua kakva je uvijek i bio i njegovo mišljenje ne odražava mišljenje administracije foruma ili portala SportSport.ba.
To također znači da ćete manje gledati moju majmunsku facu na temi.
Ukoliko primjetimo da su moderatorske opcije na neki način zloupotrebljene u nepopravljivim granicama, moderatorske opcije ćemo ukloniti.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google Adsense [Bot], Hrasno15, itatabisine, Proximic, tiagofaria25 i 64 gosta.