Sjeverjecudo je napisao/la: ↑04 dec 2019, 20:15
Boedo je napisao/la: ↑04 dec 2019, 19:38
Vozdra. Nisam pisao od aprila ovdje, čitao manje više redovno. Fakat me ovo pogađa kao i sve vas. Ne mogu da vjerujem iskreno.
Imam pitanje za raju koja je protiv uprave. Jel mi može neko konkretno reći šta vam to tačno smeta kod njih? Šta je problem? Ne provociram, samo bih volio znati.
Možda vi znate nešto što ja ne znam. Očito je da imate problem s njima već duže vrijeme. Može i u pp ako nije sve za javnost. Hvala!
Jedan od razloga zasto sam ja protiv uprave je da vjerujem u ovo da su Husrefu nakon duple krune radili o glavi i podmetali nogu,i isto tako ce uraditi i novom treneru koji dodje kad im ne bude po volji.
Zato sto su kasnile plate igracima,a ti isti napravili bojkot.
Zato sto uhljebljuju sve svoje prijatelje u klub,a ti isti nemaju veze o poslu,evo primjer ti je marketing sluzba,odnosno PR sluzba,siguran sam da na ovom forumu ima momaka koji bi puno bolje radili posao.
Zato sto pare izdvajaju za neke druge manje bitne stvari,umjesto sto ulazu u igracki kadar.
Zato sto mislim da nemaju jasnu viziju i nacin kako bi klub napredovao dalje.
Zato sto u njihovom mandatu nije uradjeni nista u cilju poboljsanja kampa,bar koliko ja znam.
Ja im za stadion ne mogu nista zamjeriti jer niko prije njih nije nista uradio,al zamjeram im na bacanjem suplji o stadionu.
Zato sto su dopustili da Sarajevo igra evropu van Sarajeva.
Zato sto se uce na FKS i skoluju se o trosku FKS.
Zato sto nemaju postovanja prema onim zbog kojih se fudbal igra,a to su navijaci.
Zato sto nista dobro nije uradjeno u njihovom mandatu,sve je plod rada bivse uprave.
Moje misljenje je da puno vise rade za licne interese nego za interese FKS.
Eto to su neki od mojih licnih razloga.
Jedina dobra stvar u njihovom mandatu je dupla kruna,Al zato nisu samo oni zasluzni,nego i oni i igraci i Husref i citav SS i Emir.
Pozdrav