FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Stroj1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Stroj1946 » 04 dec 2019, 19:30

Napoli je napisao/la:
04 dec 2019, 19:22
Stroj1946 je napisao/la:
04 dec 2019, 19:17
Ovo što uprava radi je čista izolacija kluba. Ovo nema veze ni sa Husrefom, mahalom ili navijačima. Ovdje su neke druge stvari u pitanju. Znao sam da će se prepasti, ali da će se povuči ovako duboko, to je nepoštivanje i prema onim običnim navijačima koji dolaze na utakmice i nemaju veze ni sa Husrefeom, Sjeverom ili pripadnosti. Ovo nema nigdje u svijetu fudbala da se zatvaraju ovako, odbijaju konverzaciju, jer to rade samo ljudi koji imaju oraha u đepovima. Podsjeća me na naše političare i politiku. Ono ovako postupaju. Ovo danas im je najgora moguća solucija. Na kraju će otići ono, ko i predhodnici njihovi. Moralo se ovo desiti, jer se već dugo vremena sprema.
Izvini,daleko od toga da ih branim,al ovo zoves nepostivanjem?
Vani stoji grupa sa transparentom "Sabrina qurvo" i uprava ne postuje navijače? Koje "navijace"?
Lijepo su se iz kluba oglasili da nema problema da dogovore konstruktivan sastanak sa predstavnicima navijaca po prethodnom dogovoru kad odgovara i jednoj i drugoj strani.
Nakon ovoga...
Svako ima pravo na mišljenje, ti, ja i onaj sa transparentom. To što se kobila uvrijedila, je najbolji pokazatelj da joj nije mjesto u klubu, nek ide da radi u butiku nekom ili kao hostesa.
Fudbal je zrele i ozbiljne ljude da vode klubove, a neka mrlja koja je došla samo da bude tu i kad nebere iskustva, ufati se noge.
A to za dogovor, on je trebo biti danas u 17 i 30, ako nisi upratio, nego se iz kluba nisu držali dogovora. Prati malo.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 dec 2019, 19:31

Ovo je postalo bolesno sad Bgm.Treba covjek malo odmoriti od ovog foruma.
Husref neka pokaze obraz,kad vec oni nisu prema njemu i neka izadje javno i zaustavi ovo dok ne bude kasno.
A ne ko kakva uvrijedjena mlada skace s portala na portal ,sa TV-a na TV i pomaga jbt grob vise mi je poveo Ici ma ku.rac opasno.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 04 dec 2019, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 dec 2019, 19:37

pasica je napisao/la:
04 dec 2019, 19:30
Trebali bi se naci neki momci da osnuju navijacku grupu, kao sto smo nekad imali Horde Zla.
Ovaj pitarluk gdje je bas gadan.
Zabranjeni Sjever
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Boedo
Kontakt:

Post Postao/la Boedo » 04 dec 2019, 19:38

Vozdra. Nisam pisao od aprila ovdje, čitao manje više redovno. Fakat me ovo pogađa kao i sve vas. Ne mogu da vjerujem iskreno.

Imam pitanje za raju koja je protiv uprave. Jel mi može neko konkretno reći šta vam to tačno smeta kod njih? Šta je problem? Ne provociram, samo bih volio znati. Možda vi znate nešto što ja ne znam. Očito je da imate problem s njima već duže vrijeme. Može i u pp ako nije sve za javnost. Hvala!

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 04 dec 2019, 19:42

Stroj1946 je napisao/la:
Napoli je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:
Ovo što uprava radi je čista izolacija kluba. Ovo nema veze ni sa Husrefom, mahalom ili navijačima. Ovdje su neke druge stvari u pitanju. Znao sam da će se prepasti, ali da će se povuči ovako duboko, to je nepoštivanje i prema onim običnim navijačima koji dolaze na utakmice i nemaju veze ni sa Husrefeom, Sjeverom ili pripadnosti. Ovo nema nigdje u svijetu fudbala da se zatvaraju ovako, odbijaju konverzaciju, jer to rade samo ljudi koji imaju oraha u đepovima. Podsjeća me na naše političare i politiku. Ono ovako postupaju. Ovo danas im je najgora moguća solucija. Na kraju će otići ono, ko i predhodnici njihovi. Moralo se ovo desiti, jer se već dugo vremena sprema.
Vani stoji grupa sa transparentom "Sabrina qurvo" i uprava ne postuje navijače? Koje "navijace"?
Lijepo su se iz kluba oglasili da nema problema da dogovore konstruktivan sastanak sa predstavnicima navijaca po prethodnom dogovoru kad odgovara i jednoj i drugoj strani.
Nakon ovoga...
Svako ima pravo na mišljenje, ti, ja i onaj sa transparentom. To što se kobila uvrijedila, je najbolji pokazatelj da joj nije mjesto u klubu, nek ide da radi u butiku nekom ili kao hostesa.
Fudbal je zrele i ozbiljne ljude da vode klubove, a neka mrlja koja je došla samo da bude tu i kad nebere iskustva, ufati se noge.
A to za dogovor, on je trebo biti danas u 17 i 30, ako nisi upratio, nego se iz kluba nisu držali dogovora. Prati malo.
To sto imas problem sto je zena u upravi kluba je druga stvar.
Nako sto su "navijaci" izdali saopstenje da idu na mirne proteste i razgovor,iz kluba je doslo saopstenje da ce sastanak sa predstavnicima navijaca biti dogovoren kada objema stranama bude odgovaralo.
Dakle da se normalno i civilizovano dvije strane dogovore pa razgovaraju.
Prati malo.

Nakon ovoga,jedino mozete da se derete jedni na druge ispred kluba i maltretirate novinare

Ovo sto se desava nema veze ni sa cim osim sa Husrefom ;)
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 04 dec 2019, 19:42

Boedo je napisao/la:
04 dec 2019, 19:38
Vozdra. Nisam pisao od aprila ovdje, čitao manje više redovno. Fakat me ovo pogađa kao i sve vas. Ne mogu da vjerujem iskreno.

Imam pitanje za raju koja je protiv uprave. Jel mi može neko konkretno reći šta vam to tačno smeta kod njih? Šta je problem? Ne provociram, samo bih volio znati. Možda vi znate nešto što ja ne znam. Očito je da imate problem s njima već duže vrijeme. Može i u pp ako nije sve za javnost. Hvala!
Bacanje ubleha oko stadiona, kasnjenje plata po 3-4 mjeseca, poslovanje u minusu par miliona na godisnjem nivou, tjeranje kluba sa Koseva u Butmir i jos milion stvari.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 04 dec 2019, 19:44

Ublehe oko stadiona, tjeranje kluba sa Koseva? Kontradiktorno... Reci pravi razlog: otkaz Husrefu.

@mma upravu si Bgm, fuj sve 🤮
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 04 dec 2019, 19:45

:shock:
pasica je napisao/la:
Trebali bi se naci neki momci da osnuju navijacku grupu, kao sto smo nekad imali Horde Zla.
Ovaj pitarluk gdje je bas gadan.
Sta cekate ???
Skupite se da vas ****!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 04 dec 2019, 19:51

belosevic28 je napisao/la:
04 dec 2019, 19:44
Ublehe oko stadiona, tjeranje kluba sa Koseva? Kontradiktorno... Reci pravi razlog: otkaz Husrefu.

@mma upravu si Bgm, fuj sve 🤮
Za mene licno otkaz Husrefu je sporan na nacin koji je uradjen, a otkaz kao otkaz sigurno ne! Mogli su ga pustiti da odradi to jos jedno kolo i goapodski se razici, a ne ovako. Nikad niti sam pisao za njega pohvalno niti sam ga kritikovao, za mene je klub broj 1, ja dolazim godinama, ma ko bio trener i dolazit cu dokle god budem imao mogucnost da dolazim.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 04 dec 2019, 19:51

Stvarno gledaj ti ovih ubleha i balavaca ispred uprave, jedva ljudi od 40, 50, 60, pa i više godina. Jesu to ti morbidi sa sjevera koji pojma nemaju šta rade? To su ti neki navijači koji ne žele dobro Sarajevu? Nisu ljudi koji pate s klubom čitav svoj život pa ih i ovo boli?

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 04 dec 2019, 19:56

Otkad je 20 random besposlenih ljudi glas navijaca??
1946~

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 04 dec 2019, 19:56

Napoli je napisao/la:
04 dec 2019, 19:42
Stroj1946 je napisao/la:
Napoli je napisao/la:

Nakon ovoga...
To sto imas problem sto je zena u upravi kluba je druga stvar.
Nako sto su "navijaci" izdali saopstenje da idu na mirne proteste i razgovor,iz kluba je doslo saopstenje da ce sastanak sa predstavnicima navijaca biti dogovoren kada objema stranama bude odgovaralo.
Dakle da se normalno i civilizovano dvije strane dogovore pa razgovaraju.
Prati malo.

Nakon ovoga,jedino mozete da se derete jedni na druge ispred kluba i maltretirate novinare

Ovo sto se desava nema veze ni sa cim osim sa Husrefom ;)
Ufati se ti Napolija ne kenjaj

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 04 dec 2019, 19:58

ThrillerHz je napisao/la:
04 dec 2019, 19:56
A kao puno vise nas ima na stadionu,da pitamo fudu iz kanade sta on misli i on navija za Sarajevo ??

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 dec 2019, 19:59

Denchi je napisao/la:
04 dec 2019, 19:24
fera je napisao/la:

ti ne znas sta je fudbal ako poredis klub sa kompanijom kao sto je apple
Sto ici na stadion onda ne idemo ni da sjedimo tamo da gledamo kako se mobiteli prave.
@nobel bilo je dosta i normalne raje i starijih ljudi ja bas isao zbog radoznalosti da vidim nije ni blizu ko sto ovdje na forumu pise.
ljepoto post je za ledesmu koji misli da to što je kartu uzeo daje mu pravo da zna šta se dešava u klubu i gdje i koliko se para troši...ne poznaje sistem skupštine, uprave i ostalo...

kani me se tvog tumačenja mog posta koji nije upućen tebi nego čovjeku kojem je uprava glavni i jedini problem a ne fudbal....
nemoj mi ljepoto i tih gay fazona to ti mozes sa rumenim :mrgreen:
Ma svaki ti se post svodi na isto eto procitaj sam sta pises i to sto objasnjavas 100 puta isto to ne mijenja nista jer ko hoce da zna i razumije skontao je bar nakon tvog šestog posta u sat vremena o kompaniji i privatniku...
Nije ovo tvoj privatni forum mogu ti svaki post citirati dok te ne vrijeđam nista ti tu ne mozes :D
You are someone else I am still right here

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 04 dec 2019, 20:00

Stroj1946 je napisao/la:
Ufati se ti Napolija ne kenjaj
:clap:
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 04 dec 2019, 20:02

Nama bi izgleda bilo bolje da titulu nikad ne osvojimo, jer kad smo je god osvojili odmah je iduca sezona bila turbulentna sa puno nekih bojkota, otkaza, tjeranjem uprave, slabih predstava na terenu itd.
A cini mi se da 2x nismo ni Evropu izborili u sezonama poslije titule. Pa koji to klub jos na ovome svijetu moze uraditi, da jednu sezonu osvoji titulu, a iducu ni Evropu ne izbori?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 04 dec 2019, 20:02

Ti spavao dva dana pa sad ustao? Jesi pročitao neki članak ili pogledao izvještaj na vijestima gdje piše da je više od hiljadu ljudi bilo? Niko nije pravio ankete po gradu? Neko u nekoj anketi rekao da se slaže s ovim načinom otkaza? Klix anketa (najčitaniji naš medij) 84% ljudi se ne slažu? Ne dolaze podrške za Husrefa od drugih navijača i iz drugih gradova?

Prije bih rekao prijatelju da je nekih 20 maloumaca kao ti.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 04 dec 2019, 20:05

broj6 je napisao/la:
04 dec 2019, 20:02
Ti spavao dva dana pa sad ustao? Jesi pročitao neki članak ili pogledao izvještaj na vijestima gdje piše da je više od hiljadu ljudi bilo? Niko nije pravio ankete po gradu? Neko u nekoj anketi rekao da se slaže s ovim načinom otkaza? Klix anketa (najčitaniji naš medij) 84% ljudi se ne slažu? Ne dolaze podrške za Husrefa od drugih navijača i iz drugih gradova?

Od tih 84% ima više navijača Željezničara, nego Sarajeva. :urnebes:

Takve ankete uopšte nisu relevantni, niti nekakav pokazatelj ;)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 dec 2019, 20:06

jedno je sigurno večeras

NAM ima puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunooooo para
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 04 dec 2019, 20:07

broj6 je napisao/la:
04 dec 2019, 20:02

Jeste eto cijela drzava i region na nogama :urnebes:
Pa da prijatelju to i potvrdjuje cinjenicu da svi ovi koji kao protestuju zapravo nisu navijaci Sarajeva, nit gledaju, a kamo li da dolaze na utakmice.

Nas 20 maloumaca kako ti kazes je svaku tekmu na istoku, i po kisi i po snijegu i nije slijepo pored ociju. Nek smo maloumni al za razliku od vas ostalih imamo i svoje oci i svoje misljenje, a ne da nam ga namecu ljudi koji ne znaju 5 igraca nabrojati.
1946~

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, MaroonBjelave, napoleon72, Tarapi i 51 gost.