Svako ima pravo na mišljenje, ti, ja i onaj sa transparentom. To što se kobila uvrijedila, je najbolji pokazatelj da joj nije mjesto u klubu, nek ide da radi u butiku nekom ili kao hostesa.Napoli je napisao/la: ↑04 dec 2019, 19:22Izvini,daleko od toga da ih branim,al ovo zoves nepostivanjem?Stroj1946 je napisao/la: ↑04 dec 2019, 19:17Ovo što uprava radi je čista izolacija kluba. Ovo nema veze ni sa Husrefom, mahalom ili navijačima. Ovdje su neke druge stvari u pitanju. Znao sam da će se prepasti, ali da će se povuči ovako duboko, to je nepoštivanje i prema onim običnim navijačima koji dolaze na utakmice i nemaju veze ni sa Husrefeom, Sjeverom ili pripadnosti. Ovo nema nigdje u svijetu fudbala da se zatvaraju ovako, odbijaju konverzaciju, jer to rade samo ljudi koji imaju oraha u đepovima. Podsjeća me na naše političare i politiku. Ono ovako postupaju. Ovo danas im je najgora moguća solucija. Na kraju će otići ono, ko i predhodnici njihovi. Moralo se ovo desiti, jer se već dugo vremena sprema.
Vani stoji grupa sa transparentom "Sabrina qurvo" i uprava ne postuje navijače? Koje "navijace"?
Lijepo su se iz kluba oglasili da nema problema da dogovore konstruktivan sastanak sa predstavnicima navijaca po prethodnom dogovoru kad odgovara i jednoj i drugoj strani.
Nakon ovoga...
Fudbal je zrele i ozbiljne ljude da vode klubove, a neka mrlja koja je došla samo da bude tu i kad nebere iskustva, ufati se noge.
A to za dogovor, on je trebo biti danas u 17 i 30, ako nisi upratio, nego se iz kluba nisu držali dogovora. Prati malo.